Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje: Taman da skinem ovih 30kg viska sto mi se nakupilo PRE tudnoce :rumenko:

:cmok:

amaterko :manikir: ... ja sam pre trudnoce skinula 21 kg i onda sam ostala na +28 :dash: ... pa sam vratila 20 za vreme trudnoce, pa za 2 nedelje u bolnici skinula 17 ( sa porodjajem) ... sad sam ponovo neshto pokupila ali mi se iskreno ne staje na vagu :zper: .... ja od januara ponovo na mom rezhimu ishrane i sve ce biti ok .... ih, josh kad dodam shetnje sa malim i posle trchanje za istim :heart::klap:

Spesl za Jaksu:heart::heart:
324834_251495961581848_100001643387299_710525_141119724_o(2).jpg

edit:Ne znam kako mi ovako ispade ovo postavljanje.
Lm,slikano posle pola sata plakanja za mnom.:sad2:

Prilozi

• 325696_251498324914945_100001643387299_710540_1089189638_o.jpg
    325696_251498324914945_100001643387299_710540_1089189638_o.jpg
    26,9 KB · Pregleda: 18
  • 332760_251497311581713_100001643387299_710538_1739353049_o.jpg
    332760_251497311581713_100001643387299_710538_1739353049_o.jpg
    24,7 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
40 дана после порођаја гинеколози препоручују ноћну гимнастику. :mrgreen: Нестаје целулит, килограми.. и сви задовољни. :D Ја реко`о жени а она каже ништа пре Божића.:lol: Јадан ја:sad2:

лаку ноћ :D

Mm teško podnosi ove mesece... ni kod nas nema s... a on se sirot nada da ćemo čim se porodim moći sve živo... :mrgreen: kad bi mu rekla ovo za još 40 dana, ubila bi mu entuzijazam... ipak ću ćutati... :mrgreen: u životu je lakše kad ne znaš šta te čeka...:zcepanje::lol::rotf:

Joj,Jexy.Ako smem da pitam sto?
Jedna moja komsinica imala blokadu,kaze imam osecaj kao da ima dve...:rumenko:
Ja sam mislila da kod carskog ide lakse...

Nego,danas smo poceli sa bundevom.Mesam joj krompir,sargarepu i bundevu i malo mleka.Nasla sam sveze tikvice,to cu od srede,pa posle toga paskanat.
Od januara voce.

Sinoc zaspala u 23h,probudila se u 5 samo sam joj stavila lazu i nastavila je do 6 kad je bilo i ustajanje.

jel moguce da ima temp 37,2 zbog BCG vakcine ? ona je ovih dana bash bila ruzhna, jako zagnojeno, juche je pukla , sad je vec mnogo manje crveno okolo i kao da je i otok manji , i ima samo ranicu odgore ... ne znam od chega je njanjav, sve neshto trazhim razlog, sad sam pre kupanja merila temp u guzi, i kad se oduzme 0,5 malo ostane povisheno ... poludecu, sutra nedelja, mislim se da ga vodim u ponedeljek u lab da mu vade krv i urin ... imam uput , pa reko ajd ... a dotle cu da proveravam opet na svakih sat , ko budala

e moj cicak, nista ti jos ne znas:mrgreen:
Blaženo neznanje :worth:, što ija kaže... :mrgreen:
evo bumbara pre desetak dana:D
sredjen za izlazak i onemocao posle jela:lol:
Kako je sladak... kao šećer... :D
боље ћути :mrgreen:

Ма преживећемо.. ,мало пиво, мало фудбал. :lol:
A i da ne preživite, šta ćemo vam... :lol::mrgreen:
Blazeno neznanje. Moj svekar ima izreku: "dugacko, ko 6 nedelja" :zcepanje:
:rotf::rotf::rotf:
ja bila na kontroli sa 6 nedelja, sve u najboljem redu, al' reche doktorka, bolje da sachekate josh 2 nedelje ... mal' nije doshlo do razvoda braka :zcepanje:
Mom samo samo da ne kažu ništa pre porođaja, ima da mi kuka, da se porodim ranije od muke... :zcepanje:

..mi nismo izdrzali 6 nedelja.. :rumenko:
Ja kad se porodim, ne znam hoće li mm biti srećniji zbog sina ili što će opet imati sex... :mrgreen::rotf:

I ja isto i mnogo se sebi ne svidjam pa mozda zato! Skinula sam sve kg, imam jos 500g viska, al stalno mi se cini da izgledam mnogo lose!

Ma daj ikice, kako se ne sviđaš sebi...
Pa šta i ako imaš viška, to su tvoje kile... to si ti... opusti se, pogledaj se u ogledalu i uživaj...

Moraš sebe voleti i sebi uvek biti lepa i zgodna... ;):D

Ne znam da li je od vakcine.Ali da znas da ona moze tako da puca i da s menja vise puta.Kako se on ponasa?Jel jede normalno?
Temperatura do 38 se ne skida.

Vishe puta??? Kuku lele ... :dash: ... e to nam nisu rekli u Betaniji ... :evil:... samo da ce da se zagnoji za par nedelja i da ne sme nishta da se radi sa tim, samo treba da pukne ...
On se ponasha chas super , sve se smeje, pricha, lepo mu ... i onda odjednom zavrishti i pochne onako neuteshno da vrishti i plache ... mislila sam opet grchevi ( bili se primirili pre par dana) ali noge mu vise, ne povlachi ih prema trbuhu ... jede onako normalno , mada mnogo sporije , nego pre :confused: ... e, da i 2 -3 dana se budi uz vrishtanje , ali samo danju, nocu samo trepce iz kreveca ...

Jel ti bilo vruce u kuci?
Dunja je imala fazu kada je 90ml jela po 45 mi,pa kada se probudi 2 puta nocu...
I ona se nekada probudi sa vriskom,odnosno kada nisam dovolno brza da reagujem kada kenjka.

Jesi li merila ponovo temp.?

aaaa, mi nismo stigli do 45 min, to duzhe mi je 15 min :rumenko:... malo je bilo toplije , ali ne bash tooolikooo .. nisam merila, posle kupanaj se zanesvesti i preskochi jedan obrok , zhao mi da ga budim ... jeshce negde oko 12 -pola 1 , pa kod presvlachenja cu da proverim

i josh neshto sa sobom da uradim , skochio mi prEtisak od nervoze 144 sa 88 :eek::dash:

aaaa, mi nismo stigli do 45 min, to duzhe mi je 15 min :rumenko:... malo je bilo toplije , ali ne bash tooolikooo .. nisam merila, posle kupanaj se zanesvesti i preskochi jedan obrok , zhao mi da ga budim ... jeshce negde oko 12 -pola 1 , pa kod presvlachenja cu da proverim

i josh neshto sa sobom da uradim , skochio mi prEtisak od nervoze 144 sa 88 :eek::dash:

Ne brini. Bice sve ok :cmok:

Ja ne mogu da popamtim cije dete koliko je staro (jel to se uvek menja pa je tesko upamtiti :zcepanje:), a nema opcija da se stavi u potpis onaj ticker. Bas me to nervira. Koliko ima tvoj sin? Mi u ponedeljak punimo 8 nedelja. Bas vreme leti...

dogdogabu20111024_-6_My+child+is.png

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back