Dobro veče, drage mame i ostale dame. Evo i ja da se zvanično učlanim u "klub od 0 do 6"

Stefajlo spava, čekam da se probudi, pa da ga kupam. Mleka imam, da kucnem u drvo, dve bebe da hranim

I tako, za sad je sve dobro. Još da mi je Micko tu, iiiih, gde bi nam kraj bio. Ali, tako je kako je...
Elem, htedoh nešto drugo da vam kažem. Mnogo sam se plašila porodjaja u smederevskom porodilištu, htela sam pošto-poto u DM. Uput nisam uspela da dobijem, tako da sam se ipak poradjala u Smederevu. I mogu vam reći - jednu, samo jednu jedinu lošu reč kada bih rekla - ogrešila bih dušu! Živa istina! Od doktora, preko babica, pedijatrijskih sestara, pa do spremačica i kuvarica - ja imam samo reči hvale. Prvenstveno, porodilište je čisto, blista! Nije novo, ali je sasvim dobro opremljeno i čisto! Doktori, bar oni sa kojima sam ja lično imala kontakt, su ljubazni, spremni da objasne i saslušaju, strpljivi. Babice su - divne! Smiruju, hrabre, udaraju na zezanje u sali. I inače su divne, ljubazne, nasmejane, čim neka porodilja pozove - dolaze. Pedijatrijske samo kruže po sobama. Ja nisam bila, čak ni noću, duže od pola sata sa bebom u sobi, da nas neka od pedijatrijskih nije obišla, ponudila pomoć, dala savet... Znači, samo mogu u superlativu da pričam, zaista! Svaka im čast. Poseta je, kao od 4-5, ali dolaze bre po ceo dan, naravno u hodnik ispred porodiljskog bloka. Izadje porodilja ispred i može da sedi koliko hoće. I to je super stvar.
Jedino što me je malo zbunilo je to što nema klasičnog gin. pregleda na otpustu. Posle porodjaja, doktor te više, ako je sve u redu, ne dotakne. Pregled se sastoji u tome što dr gleda dok ti sestra pritiska stomak i to je to. Takav je i pregled za otpust. E, to me je malo začudilo, ali dobro...
E, tako, prenela sam vam utiske i od sad, pa na dalje i ubuduće, postajem redovan član ovog lepog kluba.