beatricaa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.100
ja sam alergicna na jaja.. pa je po savetu pedijatra pozeljno sacekati do prve godinice
a jos ima i ekcem.. koji se za sada povukao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam alergicna na jaja.. pa je po savetu pedijatra pozeljno sacekati do prve godinice
Citala o kolicinama i stalno tripujem da malo jede a tek s podojima.. ne znam kako da mu uglavim da ima pet podoja dnevno pored 3 obroka cvrste hrane, a tek kad citam 7 podoja
5h podoj
8h dorucak
11h podoj (uglavnom tad ustane posle prepodnevne dremke)
13h rucak
15-16h podoj (posle popodnevne dremke)
18h vecera
20h podoj
i spava?
Nista posebno, bezglutenske zitarice ubrzavaju metabolicke procese.. samim tim je i imunitet jaci
I za ljude koji nisu alergicni na gluten je zdravo da jedu cesce bezglutenske zitarice.. Otkad njemu kuvam, jednu solju zitarica skuvam i za sebe.. Resila sam problem nadimanja i gasova![]()
Postoje tablice, ali nebitno je u sustini. Ovo sto pisemo se odnosi na nerastvorljiva vlakna, pretpostavljam da ste na to mislile.
Bitno ih je hraniti normalno, kao zdravu decu, sto i jesu, a ne kao matorce sa aterosklerozom, hiperholesterolemijom, opstipacijom od zakrzljalosti creva, dijabetesom itd. kojima treba sve i svasta ukinuti.
Mislim, preteruje se malo tu, sad je to valjda moderno. Deci treba energije, treba im belog brasna, suv skrob njima nije "bela smrt", ne treba im davati mekinje i sve integralno, previse celuloze ugrozava apsorpciju bitnih elemenata, a i tesko je podnose.