neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Medi curi nos.
Onako kao voda.
Kako im brisete nos? Histerise cim mu priblizim maramicu nosu
na iznenadjenje....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Medi curi nos.
Onako kao voda.
Kako im brisete nos? Histerise cim mu priblizim maramicu nosu
na iznenadjenje....
pravi momcic sa pravom muskom frizurom.....http://www.yumama.com/vesti/6076-sa...rano-mleko-bi-trebalo-da-nosi-znak-stetn.html
Ovo pročitah malopre, pa me zanima šta mislite?
Meni samo nije jasno a šta će one mame što nemaju dovoljno mleka?!
.... al' ajd, rekla sam da cu prestati da se shtrecam na gluposti ... 
Zene, ja pocinjem da radim od aprila (radim od kuce) i mogu da biram radno vreme, bitno da se odradi 8 sati..sad razmisljam sta mi je najpametnije. Ako radim pre podne tj od 10 do 18 kako sam pre, nema sanse da cu uspeti bilo sta od nje, ona ce tada jos krace spavati preko dana..a i sad spava 2-3 puta po sat vremena i to je to.
Pa sam mislila od 14-22..taman muz dodje u 17 kuci, pa preuzme brigu o njoj..jedino sto tad ne mogu da mrdam nigde iz kuce uvece..ali imam pre podne sa njom da se setkamo i tako to..a ne radi mi se nikako..skroz sam sebi uklopila lepo vreme ovako..
Super stvar je sto radim od kuce pa mogu nju da pazim, umesto da se vracam u kancelariju neku a nju da dajem u jaslice..ali bas mi se ne radi..a dogovor je bio 6 meseci da ne radim, ne mogu da produzavam sad
Meni se uopšte ne vraća na posao u aprilu, moraću da izmišljam svašta da odložim ili ako pristanu na pola radnog vremena.. A ako ne nikome ništa, mada vidiš predložiću i ovo da radim od kuće mada čisto sumnjam, jer ipak moram i da obilazim neke televizije za razna arhiviranja itd..
hahaha, jao skroz te razumemona moja drugarica sto sam pisala....PRESTALA DA DOJI
rekla sam joj da je sama kriva...
i realno,da je htela,dojila bi brate
da ne duzim pricu,nije lepo da sad pisem al brate mili ono...nije se potrudila dovoljno
i preteruje stvarno
bas sam se iznervirala
al nek radi ko sta hoce sa svojom decom
al samo nek mi pomene nekad kako su u frci sa lovom zbog mleka...samo nek mi kaze
toliko me zvala i toliko sam joj pricala i opet je uradila suprotno...pa znas sta...sta me zoves koji moj???

ona moja drugarica sto sam pisala....PRESTALA DA DOJI
rekla sam joj da je sama kriva...
i realno,da je htela,dojila bi brate
da ne duzim pricu,nije lepo da sad pisem al brate mili ono...nije se potrudila dovoljno
i preteruje stvarno
bas sam se iznervirala
al nek radi ko sta hoce sa svojom decom
al samo nek mi pomene nekad kako su u frci sa lovom zbog mleka...samo nek mi kaze
toliko me zvala i toliko sam joj pricala i opet je uradila suprotno...pa znas sta...sta me zoves koji moj???

mislim da je glupost cista i da bi mnogo vise pomogla edukacija ped.sestara i lekara jos u porodilistu, kao i patronaznih sestara nego ovako nesto... kod mnogih majki koje imaju problema sa dojenjem vec postoji pritisak i griza savesti a ovo bi izazvalo dodatni pritisak koji sigurno ne bi pomogao majkama da lakse uspostave laktaciju...
ja nprnisam imala pojma da beba sisanjem stimulise stvaranje mleka i kad god sam ga u porodilistu stavljala da sisa a on vristi gladan ni jedna sestra mi nije rekla da treba da vuce iako je sika prazna nego su mu davale dohranu, a vec sam navodila primer glavne sestre u misovicu, zaduzene samo i iskljuvio za laktaciju, koja mi je prvi dan rekla da se ne mucim, da iz tako malih sisa beba ne moze da ima dovoljno mleka, eventualno " da se zasladi" i da odustanem odmah... pa sad zamisljam samo sta bi bilo da je na kutiji pisalo tako nesto...

to je sasvim oka iscudjavaju se sada i i sto sisa samo 15 minuta yukupno
eh
kao pa sto tako
pa zato sto vise nece
cim krenem da ga teram , on pocne da urla i zacenjuje se
covek sisa kolko hoce sasvim super i onda pocne da se otima i nece vise i stisna usta
ako ja hocu na silu, krene da urla
nece pa nece
al zato me sisa deset puta dnevno, ima krace razmake danju izmedju podoja
jedini podoj koji nam traje pola sata je onaj u 2-3 ujutru ili kad odvali u setnji 3 sata sna, pa vise ogladni
ovako sisa na sat, sat i po, max dva preko dana
i ima ravno 5 kila, nismo se ni hvalili juce, na puna cetiri meseca![]()

I sad će ti ga dati, to je pravilo u Subotičkom porodilištu. Mene je to prijatno iznenadilo. U NS toga nema, u stvari nije bilo tada kada sam se porađala, prvi podoj bio posle 12 sati.e kako se iskustva razlikuju.....meni su sina dali na podoj cim su me usili, na porodjajnom stolu.....i to sestrica koja je ucestvovala na porodjaju.....istina, tada ni nije bilo toliko da se procita o dojenju niti je bilo sestara za laktaciju ali su i tada znali vaznost prvog podoja,,,,,
A jooj, blago tebi, HOĆU I JA TAKOMeni se uopšte ne vraća na posao u aprilu, moraću da izmišljam svašta da odložim ili ako pristanu na pola radnog vremena.. A ako ne nikome ništa, mada vidiš predložiću i ovo da radim od kuće mada čisto sumnjam, jer ipak moram i da obilazim neke televizije za razna arhiviranja itd..
I samo da dodam da ti je bebica mnogooo lepa na avataru![]()