mi uveliko uzivamo
isli smo i u setnjice
a jutros sam ga strpala u maramu jer su mi trebale obe ruke za sredjivanje kuhinje
Bas si se prolepsala
To tako bebice uticu..
A uputstvo za vezivanje jel isto kao i kod hug bug?
Meni bukvalno treba da je strpam tu dok recimo idem do prodavnice i slicno, po kuci i nema potrebe, ona spava vecinu vremena.
Nego evo sad recimo treba da odem do centra za socijalni rad po uverenje, i mogu kolima, ali da je nosam u jajetu tamo mi je uzasno tesko..jaje ima vise kila od nje same, crkoh kad sam je nosila kod doktora
Kad vec pricate opet o dojenju..meni nekako normalno da u stvari sve mame doje na zahtev, ja i kad dojim na 3 sata, to je ujedno i na zahtev..tacnije ako place ranije, naravno da cu joj dati da jede, ona kad je gladna nikakvo tesenje ne vredi, hoce da jede i kraj, ali ja sam gledala da joj otprilike dajem na 3 sata, dakle ako ne trazi ranije.
Stvarno ne znam jel postoji mama koja pusta dete da vristi jer nije proslo 3 sata od proslog podoja.
A nije nikad trazila da jede pola sata nakon jela..jer se uvek dobro najede..ona kad se uspava dok sisa, ja je malo pipnem po rucici, pa se probudi i nastavi..dok sama ne ispusti skroz ili bas bas zaspi.
Znaci to je do bebe manje-vise..a da imam bebu koja malo sisa, pa nece, pa trazi na svakih pola sata, ja bih morala tako da joj dajem, sta cu, ne bih je pustila da place gladna.