neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
o kakvom izgladnjivanju pricas
ima hvala bogu sijaset namirnica i jela koja mozes jesti kolko hoces, ako pripaznis malo na ishranu da dete ne bi dobilo grceve, alergiju ili nesto deseto, to nije izgladnjivanje
ok, moze biti i izgladnjivanje ako neko misli da se kuvanje vrti oko tri namirnice.... onda ce ostati gladan....
sa novembar se slazem
moje dete da ga ne ureknem, za sada je imalo samo blage grcice
i nije mi tesko da pripazim sta jedem zbog njega
ni ja ne volim kad me zaboli stomak, a kamoli njega onako malog....
ozbiljnije reakcije tek necu da spominjem, zivela bih na vodi ako znam da ce mu to pomoci... a niko ne zivi na vodi, kao sto rekoh, hvla bogu te ima vise namirnica koje smes jesti nego onih 'zabranjenih'
ja samo iznosim malo drukciji slucaj, ne mora uvekj da bude sve po jusu, nismo svi isti....pazila sam i ja a bilo je isto i kad sam prestala da pazim na hranu, imao je strasne grceve do nekih pola godine iako je sisao uz dohranu sa 5 meseci i blaze nekih godinu dan....cak nam se pojavio neobjasnjivi proliv koji je poceo sa nekih 11 meseci trajao je oko mesec dana....kako ga stavim na dijetu tako mu bude dobro, cim pocnem da ga hranim normalnije on dobije proliv....dala stolicu na analizu, bili pod nazorom pedijatra da bi to samo od sebe prestalo od dana do dana....i objasnjenje je bilo nezreli digestivni trakt...kad je to proslo moj sin je bio drugo dete, ugojio secak i vise nego sto treba.....
... nauchila sam je pameti ... zhiveo 7 corn 

..ja sam imala slichnu brigu sa drugom bebom,

Rekao je da rebra koja nisu vezana (znaci ona poslednja ispod) mogu stajati drugacije nego sto bi smo ocekivali. A ja sam se bila istripovala da mu je bilo slomljeno rebro pa da je pogresno zaraslo
Sinoć sam sve uradila kako je napisano i jutros smo i mali i ja ustali ne zapušeni 
Sinoć joj je trebalo 5 minuta da zaspi ali se od 20 do 23 h probudila stotinu puta, nekada samo zaplače a i da ne otvori oči, ja uđem u sobu a ona spava.
Ja nikako ne funkcionišem i samo se nadam da će se vratiti na staro jer ne znam kako ću podnijeti njena buđenja u 6 a ide zima