Sve može, ako nema Tome- Радикално лудило!

Да ли Радикали намерно саботирају смену Демократа?

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
Sta to tebe briga?!
Iskljucen je iz stranke, otisao, a vidim da mu (i nama valjda ) stalno pretite Seseljem kad se vrati, niti znate zbog cega, a najmanje znate da ih se niko ne boji!
Ne mozete pretnjama naterati da ljude da glasaju za vas.
Pokusati mozete, ne bih se zacudila, ali bas da vidimo sta ce se to destiti kad se Seselj vrati iz Haga:roll:

Ох, видиш БИКИ, ја знам и зашто се Николић плаши да ће се Шешељ вратити ... Тако да .. Веруј ми да се и Николић и Вучић плаше Шешељевог повратка, а исто тако знам да прижељкују да се не врати....

ma ja sam nekako sentimentalno vezan za tomu

neka lepo da ostavku, raspusti tu minornu nazovi strancicu, pa u manastrir, da okaje ovo angazovanje u korist rezima

ne bih ja bas njega stavio u istu ravan sa dinkicem, bozom i slicnima, njihovo se zna, preko. toma ne mora da pali, samo da se zamonasi

Pa da sve nekretnine preda crkvi... I sta onda, kad odluci da izda monastvo... Da ponovo mora sve "jovo nanovo"...

:ok::ok::ok::ok::ok::worth::worth::worth::worth: :worth:

copypastef.jpg

A BE jesu li se nasisali :hahaha::hahaha::hahaha:

ma ja sam nekako sentimentalno vezan za tomu

neka lepo da ostavku, raspusti tu minornu nazovi strancicu, pa u manastrir, da okaje ovo angazovanje u korist rezima

ne bih ja bas njega stavio u istu ravan sa dinkicem, bozom i slicnima, njihovo se zna, preko. toma ne mora da pali, samo da se zamonasi

Ај причамо се у недељу.
Да видимо шта ће од СРС да остане....:bye:

Sta to tebe briga?!
Iskljucen je iz stranke, otisao, a vidim da mu (i nama valjda ) stalno pretite Seseljem kad se vrati, niti znate zbog cega, a najmanje znate da ih se niko ne boji!
Ne mozete pretnjama naterati da ljude da glasaju za vas.
Pokusati mozete, ne bih se zacudila, ali bas da vidimo sta ce se to destiti kad se Seselj vrati iz Haga:roll:
Да будемо реални,Николић није ни до колена Шешељу.Не знам у чему може да се равна с њим?Нема такве области.
Оно што би се десило да пусте Шешеља на слободу је да би Николић стао раме уз раме с Чедом.Ето то.Није ништа страшно,нико ти не прети.

Али,оно што бих највише волео да видим је сучељавање Шешеља и Вучића.Аууу...па,сви знамо да је Вучић увек био најгрлатији кад је требало да се прича о Шешељу.Њега нико није могао да надговори.Достигао је способност свог учиотеља Шешеља.Е,сад као класичан политички испрдак Шешељев,не знам да ли би имао образа да се супротстави Шешељу и да почне да прича како су Шешељеве идеје лоше,ретроградне и све друге глупости које ЕУ режим годинама меље.

Вучић је прави пиздун од човека.Нема већег...Жао ми је што тако морам да се изразим,али такав опис му буквално одговара.

postavljac koji je naslovio temu vadikalno ludilo jos pita po temi ljude - ОК... јеси ли нормалан?

pitam moderaciju dal se moze istim recnikom postavljacu dati dijagnoza

ili vam samo sluzi za zabavu, pa da se svi zabavljamo

А знају још..................... и да кукају и тужакају..................због израза.........НАПРДЊАЦИ!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Ко ли ме цинкарио да ми је знати!? :think::think::think::hahaha:
"Правник и ПОСТДИПЛОМАЦ" - "ћоркиран, а а овима осталима сам као на "IGNORE"!!!
Неко ме .................ипак...........ПРАТИ И ШПИВУНИРА!?:think::sad2::hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Маа јооок!!!:eek::eek::eek:
Сви они ме ..........као..........."ИГНОРИШУ"!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

ja na listu stavljam one za koje posumnjam da nisu skroz zdravi, na bilo koji nacin, pa ne bih da ih uznemiravam i iritiram, uzbude se, pa krene beskrajna lavina postova.
takodje mislim da mozda ima i ljudi sa fizickim nedostacima, pa su ograniceni u vezi kretanja, bar taj utisak odaju. i njih tretiram slicno, ne bih da im ja ukazujem na katastrofalne politicke stavove podrske rezimu

tako je svima lakse. i njima i meni

a ovi tomini - ko ce to da izdrzi? pa, izdrzali smo svasta, proci se i to.
kad smo cedu preziveli, prezivecemo i tomu.

Него јели Наташа Јовановић добила све инструкције у Бриселу?

Koliko ja znam ona je neki naš predstavnik u Savetu Evrope - samo nemam pojma po kom osnovu. Čisti sumnjam da će ići protiv onoga što joj tamo kažu ali pitanje je da li će joj to proći u stranci i koliko njih je spremno da se proda. Ona je od onih ljudi koji gaze i idu napred, nema veze sa kim i sa kakvom politikom dok je njoj dobro. Sve mi je bilo jasno kad sam je videla juče kako mrtva ladna priča da istražni organi treba da rade svoj posao, a u vezi onog Švabića.

A ja iskreno mislim da oni svi trljaju ruke nad idejom da se Šešelj ne vrati pa da mogu što duže da mu rade iza leđa i obezbede sebe.

Да будемо реални,Николић није ни до колена Шешељу.Не знам у чему може да се равна с њим?Нема такве области.Оно што би се десило да пусте Шешеља на слободу је да би Николић стао раме уз раме с Чедом.Ето то.Није ништа страшно,нико ти не прети.

Али,оно што бих највише волео да видим је сучељавање Шешеља и Вучића.Аууу...па,сви знамо да је Вучић увек био најгрлатији кад је требало да се прича о Шешељу.Њега нико није могао да надговори.Достигао је способност свог учиотеља Шешеља.Е,сад као класичан политички испрдак Шешељев,не знам да ли би имао образа да се супротстави Шешељу и да почне да прича како су Шешељеве идеје лоше,ретроградне и све друге глупости које ЕУ режим годинама меље.

Вучић је прави пиздун од човека.Нема већег...Жао ми је што тако морам да се изразим,али такав опис му буквално одговара.

Nikolić može da se ravna samo sa sebi ravnima , a kada malo bolje razmislim samo Palmi može da izađe na crtu...da im obojici Betoven zasvira na uvce:lol:

Takvo im je i poreklo i obrazovanje:worth:
Od aktuelnih politikanata ovaj seljak čovek ni sa kim aktuelnim na našoj trenutnoj političkoj sceni i bukvalno ne može da razgovara jer im nije NIVO...najobičniji provincijalac bez manira , znanja i obrazovanja...eto ko je i šta je Nikolić.:thumbdown:

Okupio oko sebe najveće nule od ljudi i to razvrstane u 2 grupice : provincijalci koji bi ne birajući način i gazeći i preko leševa da se dokopaju Beograda i lagodnog života u njemu i sa druge strane , ovdašnje sitne lopovčiće koji su i do sada političku partiju koristili isključivo za ličnu korist, a takvi su mu i u glavnom odboru...i mogu da ih imenujem u svakom trenutku, a posebno da navedem šta su sve do sada DOBILI od tog politikanstva:lol:

Znači, društvo gubitnika , bez obraza, morala , srama i stida , koje ne bira sredstvo da se dokopa samo lične koristi...eto to su naprdnjaci, jedina stranka koja mi se gadi i kao stranka i kao ljudi:thumbdown:

Принцезице,

Koliko ja znam ona je neki naš predstavnik u Savetu Evrope - samo nemam pojma po kom osnovu.

По основу расподеле функција у складу са бројем освојених посланичких мандата ....

Čisti sumnjam da će ići protiv onoga što joj tamo kažu ali pitanje je da li će joj to proći u stranci i koliko njih je spremno da se proda.
Ona je od onih ljudi koji gaze i idu napred, nema veze sa kim i sa kakvom politikom dok je njoj dobro.
Наташа је позната по тврдом и непоколебљивом заступању страначке политике ...
Да је Тома или Тјирко у питању, ту је ситуација већ мало другачија ...

Sve mi je bilo jasno kad sam je videla juče kako mrtva ladna priča da istražni organi treba da rade svoj posao, a u vezi onog Švabića.
Шта ти је било јасно ???
Да се нико од чланова странке неће мешати у рад истражних и правосудних органа ???
Зар то није нормалан и политички оправдан став ????

A ja iskreno mislim da oni svi trljaju ruke nad idejom da se Šešelj ne vrati pa da mogu što duže da mu rade iza leđa i obezbede sebe.
И овде грешиш ...
Искрено сви желе да се Шешељ што пре врати ...

Николић одбија ТВ дуеле годинама. Тадићу је само једном изашао на црту, углавном су их интервјуисали једног па другог. Чак и тај један пут када су били у емисији заједно се јасно видело колико је Тома глупљи, необавештенији и неспособнији као политичар. Од тада не памтим да је са неким био на дуелу, чак изврдава и када га Поп Лазићка зове јер "није његов ниво".

И овде грешиш ...
Искрено сви желе да се Шешељ што пре врати ...

Ја се са овим никако не слажем. Мислим да би најсрећнији били да Шешељ прође као на пример генерал Павковић па да могу до миле воље да праве договоре као онда за буџет. Не сумњам ни најмање у добре намере присталица радикала али мислим да су ови који замењују Шешеља погани колико и Тома, само су одабрали други начин да се окористе.

Ја се са овим никако не слажем. Мислим да би најсрећнији били да Шешељ прође као на пример генерал Павковић па да могу до миле воље да праве договоре као онда за буџет. Не сумњам ни најмање у добре намере присталица радикала али мислим да су ови који замењују Шешеља погани колико и Тома, само су одабрали други начин да се окористе.

Добро, ајд нека ти буде ....
Ако ће ти због овога више пријати викенд ручак, ја сам задовољан ...

Back