sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Plavuša, prirodna. Međutim, počela sam da sedim negde s 25 (genetika), i to sam mrzela (onda), pa sam počela da se farbam. U početku, najpribližnije moguće mojoj boji, ali s vremenom sam postala razmažena i budala i htela da se igram. Pa sam tako bila i crvena i koješta. Onda, pre neke dve godine, shvatim da sam egzibicijama uništila kosu, pa se odlučim za kanu (nemojte, osim ako niste prirodne crnke). I dalje sam mrzela svoje sede, pa sam odabrala crnu kanu, kao nešto što će mi (navodno) najmanje oštetit kosu, a može prikrit sede. Do prošle godine išlo je i nekako, mada se nikad nisam privikla, i svaki put kad bih se pogledala u ogledalo uplašila bih se. Razumete, ceo sam svoj vek plava, i crna kosa mi je delovala skroz neprirodno, ko da sam tuđu glavu stavila. Onda se odlučim da je dosta (letos), odsečem svu kosu (bila je do dup.eta), i obzirom da je crnu kanu faktički nemoguće ukloniti, izložim se blajhanju i ostalim strahotama, mesecima, da mi izblede kosu, ali čak ni to nije skroz pomoglo - od blajhanja mi je crna kana samo postala crvena. Mesecima sam hodala s tim čudom na glavi, ošišana skroz kratko, a celog života imam dugu kosu, dok najzad nije izraslo. Još uvek imam vrlo malo tragova na vrhovima, međutim, prestala sam sa svim: nit se više farbam, nit uopšte idem kod frizera. Puštam svoju kosu takvu kakva je, i volim je, jer sam naučila da je cenim.
Pa daj fotku.inace sve te razumem.ja se farbam od faksa,znaci preko 30 god.ne da prekrijem sede,vec da prekrijem ludilo...

И ја сам рано почела да седим. Не знам у ком је то проценту сада, али пошто имам још природних праменова, моја природна је нека боја меда, видим да их ту има.

1584b7c2c166c4ffe14758369fe0a0d8.jpg

Ovo je trsavo nefenirano.

Ovo nije ni trsavo ni ne stilizovano

Za moj pojam je trsavo :lol: i lako moze da se napravi kuci ako imas dobrog frizera da ti dobro formira prvobitnu frizuru.
O bobovima znam sve jer se preko 10 godina iskljucivo tako sisam, krace ili duze, najzahvalnija moguca varijanta.
Al ok, kako god ti kazes.
I ne mora pena, moze i pivo, moze i vodica od lanenog semena, ona sigurno ne susi a lepo moze da ucvrsti.

Za moj pojam je trsavo :lol: i lako moze da se napravi kuci ako imas dobrog frizera da ti dobro formira prvobitnu frizuru.
O bobovima znam sve jer se preko 10 godina iskljucivo tako sisam, krace ili duze, najzahvalnija moguca varijanta.
Al ok, kako god ti kazes.
I ne mora pena, moze i pivo, moze i vodica od lanenog semena, ona sigurno ne susi a lepo moze da ucvrsti.
Sad sam ogulila krompir i izguglala trsavo.def nije ono na sta ja mislim.trsavo ,izlaze slike lokni ili talasa.ja mislim vunasto
Screenshot_20200114-123228.png

Sad sam ogulila krompir i izguglala trsavo.def nije ono na sta ja mislim.trsavo ,izlaze slike lokni ili talasa.ja mislim vunasto
Pogledajte prilog 636520
А да пробаш са неким најобичнијим регенератором. Ништа скупо и хваљено. Обични. И онај густи чешаљ за вашке :lol:
Да лепо одвоји сваку длачицу, да коса изгледа растерећено. Са свих страна, темељно чешљање баш њим.

А да пробаш са неким најобичнијим регенератором. Ништа скупо и хваљено. Обични. И онај густи чешаљ за вашке :lol:
Да лепо одвоји сваку длачицу, да коса изгледа растерећено. Са свих страна, темељно чешљање баш њим.
Ne bih ja taj cesalj
Probala i toliko hvaljeni top balzam i jeftino i skupo i sisanje na jako kratko,sve

Ne bih ja taj cesalj
Probala i toliko hvaljeni top balzam i jeftino i skupo i sisanje na jako kratko,sve
Не знам онда...
Мене он спасе на мору. Да могу након плаже и туша, без враћања у смештај у град а да не будем као укључена у штекер.
Додуше, тада користим и онај Gliss спреј.

1B140AE9-0743-4482-BE9A-365DF8FE9B5A.jpeg

Otkrila sam ovaj balzam za kosu, daje vlaznost i stvarno je odlican. A miris je mnogo lep. Najlepse mirise od svih balzama koje znam.
Inace ih ne koristim cesto, uglavnom u letnjem periodu, jer imam utisak da mi zamaste i slepe kosu. Ali ovaj je bas dobar.
Flasica je mala, cena je oko 3€, ima u DM-u.

Back