sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je l ima tu marka petit marseillais ?
https://www.google.fr/search?q=peti...Q_AUoAQ&biw=360&bih=615#imgrc=wjdZofO52aewiM:

- - - - - - - - - -

LE petit marseillais **** clanove :lol:

ovo mi treba! :)

12575943_10206674007707830_1970136061_n.jpg

Dive, super ti je kosa...moja je katastrofa, izrasla je preko polovine ledja, duza je od trakice brusa, ne mogu nikako da je sredim, gledam sa uzdahom zene krace kose i mnogo mi je zao sto nemam lice za takve frizure, drugarica se osisala, poznanica takodje, samo ih pipkam po glavicama...nisam stigla da se osisam, malo mi je glupo da me drugarice ili momak sisaju i tako...vrtim pundju, vrtim oko pundje, vuce mi glavu, tanji se napred...uzas, uzasa...samo da je malo jaca odmah bih je na francuski paz...ma kada bih znala ko dobro sisa da mu predam u ruke "radi sta znas" sa njom...

Dive, super ti je kosa...moja je katastrofa, izrasla je preko polovine ledja, duza je od trakice brusa, ne mogu nikako da je sredim, gledam sa uzdahom zene krace kose i mnogo mi je zao sto nemam lice za takve frizure, drugarica se osisala, poznanica takodje, samo ih pipkam po glavicama...nisam stigla da se osisam, malo mi je glupo da me drugarice ili momak sisaju i tako...vrtim pundju, vrtim oko pundje, vuce mi glavu, tanji se napred...uzas, uzasa...samo da je malo jaca odmah bih je na francuski paz...ma kada bih znala ko dobro sisa da mu predam u ruke "radi sta znas" sa njom...

ja imam isti taj problem..cim mi predje duzinu preko ramena, jos kad dodje do kraja brusa, ne mogu da funkcionisem
cupam samu sebe ramenom kad legnem..psujem nocu kad se pokorenem, pa se pocupam da me mozak zaboli
i ne mogu da je rascesljam, ni da provucem prstima kroz nju, a da ne zapnem
za mene nije duza od ramena

Freyo meni je ovakvu frizuru pravila frizerka sa obicnom peglom. Nekako uvrce s njom i dobijaju se te neobavezne lokne.

- - - - - - - - - -

...imam nevolju sa frckalicama i loknama...moja frckalica nije ovde pa moram da kupim frckalicu...ali bih volela da imam frckalicu koja ce praviti nesto ovako Pogledajte prilog 354990

jer je moja frckalica uvek pravila nesto poput ovoga...

Pogledajte prilog 354991

...jel to zavisi od debljine frckalice ili kvaliteta...nemam pojma...imala sam Revlon a sada razmisljam da uzmem Braun satin hair...i da, hocu li se nacisto unistiti...opada mi malo manje, pijem vitamine...hotju da se frtjkam:(
na ovu odgovorih

- - - - - - - - - -

Jabajiga moxe u pp koja je to tvoja frixeka u ns?

Back