sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG-09e401c0dd853c039d64f2c641c1e00a-V.jpg

Nije da nemam kose,samo je malo sizoidna :lol:

Мени уопште није ружно као што си писала.
Али ако је твој субјективни осећај другачији ни један комплимент то не може променити. Мислим, знам по себи. Нема те лепе речи која може компензовати мој осећај. Или сам задовољна или нисам, небитно шта други мисле.
Ако се теби не свиђа, мењај.
:zag:

zamislila sam ovu temu kao kombinaciju "šta nosim danas" i "secret garden"-a
al sa tom razlikom što se radi samo o kosama, frizurama, bojama, šta god.
imperativ su slike, dakle što više slika, saću i ja da dam svetli primer, samo da iščeprkam neku.
pa da vidimo ko se farbao u božole a ko je imao sitni mini val =)
ko nosi kike a ko punđe.

počinji!

edit:
hvala alalki, na to sam potpuno zaboravila. :heart:
daklem, pišite godine, mesece, prigode ispod fotki.
Plavuša, prirodna. Međutim, počela sam da sedim negde s 25 (genetika), i to sam mrzela (onda), pa sam počela da se farbam. U početku, najpribližnije moguće mojoj boji, ali s vremenom sam postala razmažena i budala i htela da se igram. Pa sam tako bila i crvena i koješta. Onda, pre neke dve godine, shvatim da sam egzibicijama uništila kosu, pa se odlučim za kanu (nemojte, osim ako niste prirodne crnke). I dalje sam mrzela svoje sede, pa sam odabrala crnu kanu, kao nešto što će mi (navodno) najmanje oštetit kosu, a može prikrit sede. Do prošle godine išlo je i nekako, mada se nikad nisam privikla, i svaki put kad bih se pogledala u ogledalo uplašila bih se. Razumete, ceo sam svoj vek plava, i crna kosa mi je delovala skroz neprirodno, ko da sam tuđu glavu stavila. Onda se odlučim da je dosta (letos), odsečem svu kosu (bila je do dup.eta), i obzirom da je crnu kanu faktički nemoguće ukloniti, izložim se blajhanju i ostalim strahotama, mesecima, da mi izblede kosu, ali čak ni to nije skroz pomoglo - od blajhanja mi je crna kana samo postala crvena. Mesecima sam hodala s tim čudom na glavi, ošišana skroz kratko, a celog života imam dugu kosu, dok najzad nije izraslo. Još uvek imam vrlo malo tragova na vrhovima, međutim, prestala sam sa svim: nit se više farbam, nit uopšte idem kod frizera. Puštam svoju kosu takvu kakva je, i volim je, jer sam naučila da je cenim.

Back