NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
Ja koristim sampon za suvo pranje lokalno,kad mi se oko lica umasti
Ne mogu precesto da perem a I kim kardasian kaze da ne treba
Ne mogu precesto da perem a I kim kardasian kaze da ne treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nekad kad se vratim iz kantine sve pokupim u kosi

Ne vidim.sliku, al sto ne probas viklere one kao gliste. Stavis uvece,prespavas i imas lokne 3 dana.
ali zene su ovde mahom loknaste pa se vise prodaju pegle, bolji je izbor istih...
Mnogo ti lepa kosa![]()
Cini mi se da ti tako s loknama lepse stoji

Prirdno tamno smeđa. Prvi eksperiment u srednjoj kada mi je drugarica napravila crvene pramenove, no bilo ljeto, morska voda i brzo se pretvoriše u narandžaste, to me oladilo od crvene boje.
Sledeći put otišla sa ortakonjom kod frizerke, ošišala moju dugu divnu kosu do ramena, istanjila je i stavila ogromne svijetlo plave pramenove. Svi oko mene oduševljeni promjenom, ja da crknem od muke.
Čim je kosa porasla, plava izbledjela i pojavio se ogromni razdeljak, nabacila sam mat crnu i od tad smo se družile nekih 7 godina, prosto nisam znala kako da izađem iz nje.
Kad sam konačno skupila hrabrost otišla kod frizerke koja mi je posvelila kosu i pri tom je 80 posto potpuno izgorela, reče nije mogla da izvuče drugačije, te ja u muci lupih kratki stepenast pažić, oduševila se frizuricom i ofarbala u tamno crvenu.
Onda se smuvah sa momkom koji kad je vidio moje slike sa dugom kosom rekao mi da sam potpuna budala. Sad imam ponovo svoju prirodnu boju i finu dužinu i ubuduće se šišam sama.![]()

...sad shalu na stranu, jesam povremeno plava...nemam ja ''frizure''...uvek je pushtena, ravna...a u kutjnim uslovima smotana u pundju i zakachena grafitnom olovkom...
Pogledajte prilog 351985
- - - - - - - - - -
...kmeko, nemam ja frizure, ne volEm...![]()

Evo jedne pletenice