NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
Ja koristim sampon za suvo pranje lokalno,kad mi se oko lica umasti 
Ne mogu precesto da perem a I kim kardasian kaze da ne treba

Ne mogu precesto da perem a I kim kardasian kaze da ne treba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nekad kad se vratim iz kantine sve pokupim u kosi
 nekad kad se vratim iz kantine sve pokupim u kosi smor
 smor

Ne vidim.sliku, al sto ne probas viklere one kao gliste. Stavis uvece,prespavas i imas lokne 3 dana.
 ali zene su ovde mahom loknaste pa se vise prodaju pegle, bolji je izbor istih...
 ali zene su ovde mahom loknaste pa se vise prodaju pegle, bolji je izbor istih...

Mnogo ti lepa kosa
Cini mi se da ti tako s loknama lepse stoji

Prirdno tamno smeđa. Prvi eksperiment u srednjoj kada mi je drugarica napravila crvene pramenove, no bilo ljeto, morska voda i brzo se pretvoriše u narandžaste, to me oladilo od crvene boje.
Sledeći put otišla sa ortakonjom kod frizerke, ošišala moju dugu divnu kosu do ramena, istanjila je i stavila ogromne svijetlo plave pramenove. Svi oko mene oduševljeni promjenom, ja da crknem od muke.
Čim je kosa porasla, plava izbledjela i pojavio se ogromni razdeljak, nabacila sam mat crnu i od tad smo se družile nekih 7 godina, prosto nisam znala kako da izađem iz nje.
Kad sam konačno skupila hrabrost otišla kod frizerke koja mi je posvelila kosu i pri tom je 80 posto potpuno izgorela, reče nije mogla da izvuče drugačije, te ja u muci lupih kratki stepenast pažić, oduševila se frizuricom i ofarbala u tamno crvenu.
Onda se smuvah sa momkom koji kad je vidio moje slike sa dugom kosom rekao mi da sam potpuna budala. Sad imam ponovo svoju prirodnu boju i finu dužinu i ubuduće se šišam sama.

...sad shalu na stranu, jesam povremeno plava...nemam ja ''frizure''...uvek je pushtena, ravna...a u kutjnim uslovima smotana u pundju i zakachena grafitnom olovkom...
Pogledajte prilog 351985
- - - - - - - - - -
...kmeko, nemam ja frizure, ne volEm...

Evo jedne pletenice
 Evo jedne pletenice