sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moja boja kose sadasnja...jucer sam bila kod frizera i prezadovoljna sam :mrgreen:
bila sam i plava i crna aLI ova ostaje ja msm:lol:
2jg6q2h.jpg

Sta bi- to ja ne mogu da shvatim...
Neko ko radi ovaj posao 15 godina i to mnogo dobro, ko me sisao x puta, cak i dok se ucio zanatu...Kad me osisa imam frizuru, nemam sta da razmisljam...
Sta se desilo ne znam, napravio mi je haos na glavi, istanjio, jedna strana duza...
Onda sam otisla kod frizerke sto satira moju sestru i rekla - ispravljaj sta mozes, seci ovo paperje od krajeva...
Unazadio me za jedno godinu dana pustanje kose i sad imam skroz stepenasto- sto nikako nisam htela...

..kosa ti je prelepa...

Skratim je mesecno jedanput obavezno. Ali ona i dalje predugacka! :lol:
Odavno imam dugacku kosu i ne usudjujem se na drasticnu promenu, jer mi lakse da je vezem, smotam, ...nego da stalno vodim racuna o kratkoj.
Kad sam pocela da se farbam, menjala sam boje i ako je bila dugacka, (nikad u plavo), ali svetlije da. Kad sam resila da vratim u prirodnu boju, nema vise eksperimentisanja. Ne volim da se farbam....al' kad se mora...nemam kud. :)

Sta bi- to ja ne mogu da shvatim...
Neko ko radi ovaj posao 15 godina i to mnogo dobro, ko me sisao x puta, cak i dok se ucio zanatu...Kad me osisa imam frizuru, nemam sta da razmisljam...
Sta se desilo ne znam, napravio mi je haos na glavi, istanjio, jedna strana duza...
Onda sam otisla kod frizerke sto satira moju sestru i rekla - ispravljaj sta mozes, seci ovo paperje od krajeva...
Unazadio me za jedno godinu dana pustanje kose i sad imam skroz stepenasto- sto nikako nisam htela...

...frizura kao frizura, ne izgleda lose, naprotiv, ali znam da nisi to htela sigurno, jer znam sta znaci kad volis dugu kosu i kad ti je neko tako "unisti"...skroz te razumem,
a jesi li ga pitala sta mu se desilo...otkud tolika promena u radu kod njega???

Modesti, ovo si ti?
Lepa ti je kosa, bas...

Jesam...:D
U familiji smo svi poprilicno kosati!!! :lol:
Da vam se pozalim nesto: moj sin je pre par dana osisao svoju dugu kosu. :confused:
Ima 14 godina i nikad se kratko nije osisao od rodjenja. Dugacku smo skratili na neku pristojnu duzinu kad je krenuo u skolu i nosio je uvek u repu. Sad resio i tacka. On presrecan sa promenom, a ja jos patim, iako kosa raste....:confused: On ima neku pepeljastu boju i mnogo mu je bila lepa.

Affro, nisam ga pitala jer nisam odmah provalila, posto me fenirao spiralno na uske ceste, kao uvijeno... Bilo mi cudno malo odmah, ali sam imala poverenje. Kad sam oprala kosu, sto je bilo sutra odmah, videla sam da je rezultat onaj za koji sam sumnjala.
Komentare ce cuti sigurno, jer smo jako povezani privatno, ali mene u salonu vise nece videti..Niti cu mu nekog poslati na preporuku...

Modesti, tako ja patim za kosom mog muza. On ima spiralne loknice, prelepu kosu...
Ali se osisao kad je trazio posao i dobro da jeste. Jer mu kazu sad u firmi da ga ne bi zvali na drugi razgovor da se pojavio sa kosom u rep...

Modesti, tako ja patim za kosom mog muza. On ima spiralne loknice, prelepu kosu...
Ali se osisao kad je trazio posao i dobro da jeste. Jer mu kazu sad u firmi da ga ne bi zvali na drugi razgovor da se pojavio sa kosom u rep...

Dobro su mi poznate predrasude mnogih upravo o dugoj kosi (kod muskaraca). Koliko su jadni, kad bi samo znali...Imam prijatelja koji je profesor sa dugom kosom, vec se pomirio sa tim da ga tretiraju kao cudaka. A covek dobrica. Mog sina su zagledali u prvom razredu, kao retku vrstu ili vanzemaljca. Tad je bio mali i nije primecivao, a sad mi se cini da je taj malogradjanski pritisak ubrzao njegovu odluku da se osisa. Ja ne marim sta ce okolina da mi sudi,...ali nismo svi isti.
Kad spomenu loknice - ja obozavam loknice! Stavljala sam mini val na ovako dugu kosu kod samo jedne frizerke, jer me slusala sve sto kazem. Posle se udala i odselila....i od tada nisam, godinama vec.
Zao mi je sto si se razocarala u frizuru. Ali brzo ce da poraste, pa onda kod drugog frizera. :)

Ofarbala sam se u svijetlo smeđe/tamno plavo.
Boja je izuzetno lijepa, sem u korjenu... tu je žuta.
Ne znam kako to da sredim. Fruzerka me odrala za šipanje i farbanje i nemam novca sada da radim preliv, a ni hrabrosti jer mi se čini da ako bi mi stavila preliv, da bi kosa potamnila, a meni se super sviđa sve, sem izrastka.
On je toliko ogavno svijetao, da zbog zulufa koji su od bijele do zlatne nijense, ne smijem vezati kosu.
Još kad apočne da izrasta dlaka, pa dobijem tamno smeđ izrastak i ovo zlaćano uz njega:(
Baš sam se smorila. Ne znam da li ta boja može da se ispira na tamnije, tj da pri ispiranju dobija malo nijanse same dlake:/
Da se ispere na tamnije... to mi djeluje besmisleno... sf

Ofarbala sam se u svijetlo smeđe/tamno plavo.
Boja je izuzetno lijepa, sem u korjenu... tu je žuta.
Ne znam kako to da sredim. Fruzerka me odrala za šipanje i farbanje i nemam novca sada da radim preliv, a ni hrabrosti jer mi se čini da ako bi mi stavila preliv, da bi kosa potamnila, a meni se super sviđa sve, sem izrastka.
On je toliko ogavno svijetao, da zbog zulufa koji su od bijele do zlatne nijense, ne smijem vezati kosu.
Još kad apočne da izrasta dlaka, pa dobijem tamno smeđ izrastak i ovo zlaćano uz njega:(
Baš sam se smorila. Ne znam da li ta boja može da se ispira na tamnije, tj da pri ispiranju dobija malo nijanse same dlake:/
Da se ispere na tamnije... to mi djeluje besmisleno... sf

....koliko ja znam boja se ispira na svetlije...:D

....kad se sledeci put budes farbala naglasi joj da ti prvo ofarba izrastak, da
odstoji malo pa odna da farba celu kosu ako budes htela...
....kod farbanja u plavo je vazno da se u farbu stavi cendre..ili grafit, da ne bi
vuklo na zuto...to bi svaki iole naucen frizer trebao da zna...a narocito ti sto
deru....

Back