sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ides svetlije? Mislim da ce ti bas lepo stajati. A frizura, jel ostaje ista?

...sve isto samo boja malo svetlija...bilo bi mnogo da menjam i frizuru, a ni moja
kosa baš nije nešto zahvalna za menjanje frizure, previše je "žilava" ne da se
ni uviti ni bilo šta...prava pa prava, a masti se pa je nekako ovo jedina frizura koja
može da izgleda pristojno na mojoj glavi...

ovo je moja prirodna boja
262bhci.jpg

a ovo je sadasnja med plava
6z0c9v.jpg
kako sam bila smesna sa ovom zutom kosom,ali tad sam bla bas zadovoljna sa tom bojom
od tad sam menjala sto boja
evo je crvena
jaalnd.jpg

Pa pod uticajem gravitacije, sta tu nije jasno ?

Nego meni nije jasno kako bre ova Milesa dodje i tako javno objavi tu skandaloznu stvar.
Missim ..cuj, pusta siske.
Jel bre Milesa ...jel to lepo?
Jesi ti postena forumasica,majka i domacica il si neka tu razvratnica ???

Golubije siva je l' Dasty?
Ehoton ce da se ispere ali posle nekoliko pranja. Verovatno ti je kosa porozna a stavila si vise nego sto je potrebno... Nego, nije to nista strasno da znas. Ne bih ti preporucila da se farbas, mozda bolje da operes kosu jakim samponom, tj cistacem to moze da bude i Head & Shoulders, peri tri sampona za redom, ako treba nekoliko dana za redom dok se ne ispere. Sa plave se sve ispira, tako da ce i ehoton. Javi sta si uradila.

Golubije siva je l' Dasty?
Ehoton ce da se ispere ali posle nekoliko pranja. Verovatno ti je kosa porozna a stavila si vise nego sto je potrebno... Nego, nije to nista strasno da znas. Ne bih ti preporucila da se farbas, mozda bolje da operes kosu jakim samponom, tj cistacem to moze da bude i Head & Shoulders, peri tri sampona za redom, ako treba nekoliko dana za redom dok se ne ispere. Sa plave se sve ispira, tako da ce i ehoton. Javi sta si uradila.

hvala...
do sada sam 6 puta prala kosu-ne vredi...
i tek sad posle 6-og pranja mislim da je malo svetlije,ili se bar meni čini...

Back