Ledena_mala
Zainteresovan član
- Poruka
- 223
moja boja kose sadasnja...jucer sam bila kod frizera i prezadovoljna sam 
bila sam i plava i crna aLI ova ostaje ja msm

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo sam se slikala prošlog meseca, čini mi se...

moja boja kose sadasnja...jucer sam bila kod frizera i prezadovoljna sam
![]()

Sta da vam kazem, pazite kod koga idete... Ja sam ostala bez 15, 20 cm kose i isla dok drugog frizera da spasava sta moze![]()
..kosa ti je prelepa...

Sta bi- to ja ne mogu da shvatim...
Neko ko radi ovaj posao 15 godina i to mnogo dobro, ko me sisao x puta, cak i dok se ucio zanatu...Kad me osisa imam frizuru, nemam sta da razmisljam...
Sta se desilo ne znam, napravio mi je haos na glavi, istanjio, jedna strana duza...
Onda sam otisla kod frizerke sto satira moju sestru i rekla - ispravljaj sta mozes, seci ovo paperje od krajeva...
Unazadio me za jedno godinu dana pustanje kose i sad imam skroz stepenasto- sto nikako nisam htela...
Modesti, ovo si ti?
Lepa ti je kosa, bas...

Modesti, tako ja patim za kosom mog muza. On ima spiralne loknice, prelepu kosu...
Ali se osisao kad je trazio posao i dobro da jeste. Jer mu kazu sad u firmi da ga ne bi zvali na drugi razgovor da se pojavio sa kosom u rep...

Ofarbala sam se u svijetlo smeđe/tamno plavo.
Boja je izuzetno lijepa, sem u korjenu... tu je žuta.
Ne znam kako to da sredim. Fruzerka me odrala za šipanje i farbanje i nemam novca sada da radim preliv, a ni hrabrosti jer mi se čini da ako bi mi stavila preliv, da bi kosa potamnila, a meni se super sviđa sve, sem izrastka.
On je toliko ogavno svijetao, da zbog zulufa koji su od bijele do zlatne nijense, ne smijem vezati kosu.
Još kad apočne da izrasta dlaka, pa dobijem tamno smeđ izrastak i ovo zlaćano uz njega
Baš sam se smorila. Ne znam da li ta boja može da se ispira na tamnije, tj da pri ispiranju dobija malo nijanse same dlake:/
Da se ispere na tamnije... to mi djeluje besmisleno... sf