Sve je lako..

Ne slazem se u potpunosti. Sve je lakse kad je neko lep, zgodan i pametan. Bez pameti, dzaba ti lepota, svako ce te iskoristi i zajebati. A bas sad za dobre ribe, pa ne znam, zamisli situaciju treba da se zaposli, a dolazi na razgovor kod direktorke - matore ajkule. Ne da nije lakse nego je teze, zena kod zene ne prolazi lakse nikad. Pa i druga situacija, matori direktor sa pikom na mlado meso, mos si misliti sto je lakse, ubilo se.

Ne slazem se u potpunosti. Sve je lakse kad je neko lep, zgodan i pametan. Bez pameti, dzaba ti lepota, svako ce te iskoristi i zajebati. A bas sad za dobre ribe, pa ne znam, zamisli situaciju treba da se zaposli, a dolazi na razgovor kod direktorke - matore ajkule. Ne da nije lakse nego je teze, zena kod zene ne prolazi lakse nikad. Pa i druga situacija, matori direktor sa pikom na mlado meso, mos si misliti sto je lakse, ubilo se.

zato sam i pitao..a vidim da ima i jednog i drugog

ovo je tacno 100%:ok:

Gospodzice ti jos malo reklamiraj te tvoje seksi delove tela pa cu da krenem da te trazim po belom svetu.
Sve se suzdrzavam od komentara, ali ova usta sad :sad2: misim stvarno...:)

..kad si dobra riba.
Bas juce na Tisi, drugar i ja posmatramo cure oko nas na plazi i dolazimo do gore napisanog zakljucka...Sve je lako, kad si dobra riba.
Po nepisanom pravilu, lepse bolje prolaze u zivotu i manje su stresu izlozene nego one manje lepe.
I zanima me iskustva zena...za muskarce i ne pitam, znam sta volimo.

da u pravu si...a ja gabor pa mi nista ne ide

e nije relativan, jbga, postoje kriterijumi. i menjaju se sa vremenom i sve, al postoje u svakom trenutku.

i to mi je jedna od gadnijih izreka koje ne znače ništa a kao nešto opravdavaju.

da se razumemo. ja ne kažem da su lepi ljudi vredniji od ružnih, samo da su.. lepši.

e nije relativan, jbga, postoje kriterijumi. i menjaju se sa vremenom i sve, al postoje u svakom trenutku.

i to mi je jedna od gadnijih izreka koje ne znače ništa a kao nešto opravdavaju.

da se razumemo. ja ne kažem da su lepi ljudi vredniji od ružnih, samo da su.. lepši.

nisam to spominjao...dal su vredniji...ali kao lepsi, nekako bolje prolaze

Back