СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20476301_10213785959738865_4551382640195143371_n.jpg
20604437_10213816508982577_3583752682563374539_n.jpg

Napunilo mi dete 15 meseci :zaljubljena: :heart: :D

A ova starija mi sinoć "priznala" da je otkrila nešto baaaaš strašno... ja reko pa šta je, jer jelte pokušavam je naučiti da od mene ništa ne krije... kaže ona "Mama, imam dlakice na ribici!"
Ja samo što ne padoh sa troseda :zeek: Ajd da proverim, kad ono stvarno... par crnih tj tamnih, jer je ona plavušica moja, dlačica tačno na bregu... :pljus: Pa brate mili, ona ima tek 8,5god...

nesto se mislim, kad su trgovina i okupacija u istoj recenici, bolje da nas okupiraju nemci nego kojekakvi ...orici, ...vici, ...ici i tako :whistling:

Ma ne treba niko da nas okupira. Imamo mi svoje i u tom segmentu nam ništa ne fali. Domaće trgovine uopšte ne zaostaju za stranim.
Imaš najjeftinije varijante kao što je DIS gde je usluga i ambijent nula, ali su cene najniže. Pa do Rode koja je bila najskuplja, ali sa najvećim asortimanom pa ko voli nek izvoli.
Od kako je Mercator kupio njih, a Deleze Deltu, nije ostalo mnogo domaćih trgovina.
Što se mene tiče nemam ništa protiv LIDL-a, samo kažem da to već imamo i zove se DIS.
A tipujem da će LIDL proći kao METRO u Srbiji. Ne mogu stranci da izdrže tako nisku zaradu, njima to nije rentabilno, a domaće trgovine opstaju sa minimalnom zaradom jer bolje u Srbiji ne može.

pred neke od brojnih parlamentarnih ili predsednickih izbora, cini mi se da je dusan kovacevic rekao, kao u sali - nama bi jedini spas bio da nas "osvoji" neka fina i kulturna drzava...- :lol: pa se sad kao i ja salim...

a kisa? nista, nije ni prasinu skupila!

@Damo - lepe su slikice, medena ti je cerkica :heart:

Gde je Zuji Zolja? :hej: :hej: :hej:

Daj još koju informaciju o plažama u Čanju, i uopšte tvoje utiske o Čanju. :ceka: Nešto razgledam, pa na slikama deluje sve lepo i krasno, skoro da bih se usudila da godišnji odmor provedem tamo.

pa ne znam sta da ti kazem :)
mi smo pravi nomadi i ni na jednoj plazi se nismo zadrzavali duze od par sati. ja ne znam sta bi covek radio u canju, osim da se kupa i sunca.
ono cega se secam je da su i lezaljke i kafa na plazi jeftiniji nego u petrovcu, a cena sladoleda je svuda ista :D
mnogo je manja guzva u canju nego u petrovcu, tj. nije uopste guzva... moja cera je u canju naucila da roni jer je voda kristalno cista, pa joj bilo interesantno...

To jeste vrsta odmora na koji mi idemo, da se kupamo i sunčamo. Znači, lepa plaža, nema gužve, ide u prilog tome da nam se u startu dopada. Ono što nam trenutno pravi problem je to što nema mesta gde sam zvala, a procenila da nije daleko od plaže. :( Ne mogu da verujem da je sve, ama baš sve, u svakom mestu u kom sam pitala, zauzeto. :( Naravno, ono što nam odgovara, jer ne dolazi u obzir da do plaže pešačimo pola sata.

Kako sad pa nema? Ja gledala na Google maps, tamo ucrtali Aromu, nekoliko restorana, nekoliko kafića...:( Šta bi s tim, pozatvaralo se?

Nema veze. Dugačka je crnogorska obala, naći ćemo ono što nam odgovara. ( Ovo ja tešim samu sebe, jer mi se uopšte ne dopada ideja što idemo tako u nekošeno. :evil: Sve planove mi pokvari ova suša. )

Kako sad pa nema? Ja gledala na Google maps, tamo ucrtali Aromu, nekoliko restorana, nekoliko kafića...:( Šta bi s tim, pozatvaralo se?

Nema veze. Dugačka je crnogorska obala, naći ćemo ono što nam odgovara. ( Ovo ja tešim samu sebe, jer mi se uopšte ne dopada ideja što idemo tako u nekošeno. :evil: Sve planove mi pokvari ova suša. )

pa nije da nema, nije se pozatvaralo :lol: ali nekako je sve na nivou nekog vojvodjanskog seoceta, recimo... i puno ulicnih prodavaca svega i svacega...

naci cete sigurno, a susa je ojadila sve :( zapravo ne samo susa vec prevelika vrucina... moje komsije gaje povrce, imaju savremene sisteme za navodnjavanje, ali nije pomoglo jer se sve "skuvalo", kako kazu. rod im je kazu na oko 30% ocekivanog

To jeste vrsta odmora na koji mi idemo, da se kupamo i sunčamo. Znači, lepa plaža, nema gužve, ide u prilog tome da nam se u startu dopada. Ono što nam trenutno pravi problem je to što nema mesta gde sam zvala, a procenila da nije daleko od plaže. :( Ne mogu da verujem da je sve, ama baš sve, u svakom mestu u kom sam pitala, zauzeto. :( Naravno, ono što nam odgovara, jer ne dolazi u obzir da do plaže pešačimo pola sata.

Mislim da bi vam Jaz bio idealan. Mali hotelcici bukvalno na plazi. Pansionska hrana, moze a ne mora. Prilican broj restorana opet na obali. Do hipermarketa Vero, Aroma, Megamarket oko 2 km kolima je to za cas. Blizu i Budva i Tivat da prosetate. Milslim da ce te na licu mesta pre naci smestaj nego tako telefonom. Ne pustaju se sigurni gosti bas lako.
Ajde srecno.

Phe mi smo u Paleon Faliron,bukvalno minut do plaže je stan,tako da se samo spustimo niz ulicu i plaža je tu. Ali smo i lutali i obišli plaže duž tramvajske linije 5-ca. Sve ti je tu istu,samo se neke plaćaju a neke su za džabe. Ovde gde smo mi najviše ima penzionera i porodica sa klincima,tako da je na plaži super,svi su predusretljivi,mada deca nisu nešto druželjubiva,i jaaaaaaaako slabo pričaju engleski,ali mi puuuuuuno plivamo,odemo u dubinu,ili odšetamo do kraja plaže,pa doplivamo do peškira,i tako. Još samo danas. Sutra se vraćamo u stvaran život,a od ponedeljka već radim. :)

ovo je naša plaža,šljunkovit deo
IMG_20170814_192530.jpg

a ovo peščana plaža isto tamo
IMG_20170812_192234.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back