Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.754
Eli, raspored mu je extra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...i naravno nema pojma u koju smenu ide u ponedeljak jer uciteljica nije nista rekla, a njoj je bilo bez veze da pita jer ce mama svakako saznati...
Razredna mu predaje engleski, ali su dobili novu nastavnicu engleskog, još se ne poznaju. Neće im predavati ona koja im je predavala engleski prethodne 4 godine. Ne znam što su to tako napravili. Ali je ta nova nastavnica engleskog predavala Milošu u prvom razredu i verovatno će mu predavati i dalje. Miloš kaže da najviše voli engleski jer nikada nemaju domaći.A šta mu predaje razredna Eli? Koliko će se puta viđati nedeljno?

Kako Mici izlaze u 7? Kada im počinje nastava popodne?Ja sam izuzetno iznervirana zbog rasporeda. Kada apsolutno nestručna osoba pravi raspored,i u četvrtom razredu u popodnevnoj smeni devetogodišnjaci izlaze sa nastave u 7 uvece svaki dan,znači da se samoubijem. Sad ćemo predati u ponedeljak predati zahtev za izmenu rasporeda,ali da li će nešto da se menja,nemam pojma. Sa ovim direktorom se ne može komunicirati. Odnosno može,na nivou pećinskog čoveka,a to zaista nema nikakvog smisla.
Razredna mu predaje engleski, ali su dobili novu nastavnicu engleskog, još se ne poznaju. Neće im predavati ona koja im je predavala engleski prethodne 4 godine. Ne znam što su to tako napravili. Ali je ta nova nastavnica engleskog predavala Milošu u prvom razredu i verovatno će mu predavati i dalje. Miloš kaže da najviše voli engleski jer nikada nemaju domaći.
Engleski imaju dva puta nedeljno i imaju ČOS tako da je to tri puta nedeljno sa razrednom. Zapravo dva puta jer petkom imaju prvi čas engleski pa onda odmah čos.
Iznenadila sam se jer istoriju i geografiju imaju samo po jednom nedeljno, a tehničko i biologiju po dva puta. I nije mi jasno zašto likovno i muzičko imaju dva časa nedeljno. Da li je moguće da su to važniji predmeti od istorije i geografije?
- - - - - - - - - -
Kako Mici izlaze u 7? Kada im počinje nastava popodne?
Kod mojih počinje u 13:30h i šesti čas se završava u 18:40h. A u četvrtom razredu nije bilo nikada 6 časova. Imali su dva puta po 5 i tri puta po 4 časa. Ili jednom 5, a četiri puta 4 časa, ne sećam se tačno. Ali sigurno nikada nisu imali 6 časova.

A, razumem. Ima logike. Da ih ne preopterete previše, dovoljno im je što dobijaju 5 novih predmeta.
Hvala na objašnjenju.![]()

A ako će kosmos biti tema, geografija će mu biti omiljeni predmet. A mislio je da će biti najteži jer je u četvrtom mrzeo da uči visije, nizije, planine i reke.![]()

Jovanu je mnogo glup raspored i nadam se da će da se promeni što pre
npr ponedeljkom ima 2 časa geografije
petkom ima rupu...haos
ZD, ova druga fotka je prva liga!
Koja je to plaža?