СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja moram da priznam da mi je Hrvatska dojadila- imali smo stan tamo i ceo zivot sam provodila po celo leto u Hrvatskoj. A u Istri su stenovite i kamenite plaze tako da odkako tamo ne idemo meni su pescane plaze Grcke raj za dusu i tabane ;).
I ja sam letovala tamo od rođenja do 14.godine. Posle se više nije moglo ići. Od tad je prošlo više od četvrt veka, duša mi pati za Hrvatskim primorjem. :heart:

ДМ продавница у Старој Пазови на све артикле даје попуст 15%. Ако сте близу, искористите прилику. Акција још два дана.

- - - - - - - - - -

duša mi pati za Hrvatskim primorjem. :heart:
Мени је душа патила док сам био доле. Мрзели ме због нације и вере. После протерали.

Taj DIS je kao nesredjeni magacin..sve bez reda i razbacano..plus sto ni nemaju bogznasta kao ni Aman.
Sad mi krivo sto necemo imati Lidl, al ko zna mozda su to samo neciji zluradi ili zlobni komentari.
Pa takav je i LIDL. Zato sam ih uporedila. Nema razlike.
A bolje da radi domaća kompanija koja plaća porez ovoj državi nego da naša država plaća LIDL-u što radi kod nas, a porez da plaćaju svojoj zemlji.
Ne trebaju nam ni za robu ni da nam uzimaju pare. Nemaju ništa novo da nam ponude.
Što se mene tiče, Nemci samo što dalje od nas. Jednom su pokušali da nas okupiraju, ne moraju više.

ja sam par puta kupovala u disu i bas ga ne volim. trudim se da ga izbegnem u sirokom luku. smederevski je smrdeo sa ulaza u parking, sad cujem da su ga zatvorili...
ovde u komsiluku imam podunavlje, nisu losi... bar se prasina ne maze po prstima kad uzmes nesto u ruke :)
a inace, kad ne kupimo u bosni i u poslednje vreme u madjarkoj, onda radi pijac...
a na pijaci sada ima sve sto i u prodavnicama, pa... :neutral:

A bolje da radi domaća kompanija koja plaća porez ovoj državi nego da naša država plaća LIDL-u što radi kod nas, a porez da plaćaju svojoj zemlji.
Ne trebaju nam ni za robu ni da nam uzimaju pare. Nemaju ništa novo da nam ponude.
Što se mene tiče, Nemci samo što dalje od nas. Jednom su pokušali da nas okupiraju, ne moraju više.
Kad tako postavis stvari onda se potpuno slazem sa tobom.

eto...a jel znaš možda,bilo je priče da će da nikne i u NS...????

Eno ga niko na Novom Naselju, tj. između Detelinare i Novog Naselja.

- - - - - - - - - -

ja sam par puta kupovala u disu i bas ga ne volim. trudim se da ga izbegnem u sirokom luku. smederevski je smrdeo sa ulaza u parking, sad cujem da su ga zatvorili...
ovde u komsiluku imam podunavlje, nisu losi... bar se prasina ne maze po prstima kad uzmes nesto u ruke :)
a inace, kad ne kupimo u bosni i u poslednje vreme u madjarkoj, onda radi pijac...
a na pijaci sada ima sve sto i u prodavnicama, pa... :neutral:
Ni ja ne volim DIS, ali mi je draži nego LIDL.
Ne da kupujem tamo jer ja ne volim magacine sa bofl robom pa iz tog razloga ne volim ni LIDL.
Sad kad smo bili u Grčkoj na moru, otišli smo prvi dan u LIDL i posle toga smo svaki dan išli u Masutis. Ovaj Grčki je imao mnogo veći izbor, a cene za to malo što smo kupovali gotovo identične.
Ja u tom LIDL-u ne znam šta da kupim. Sve je na stranom jeziku, ne znam šta kupujem, nepoznate marke, nemam pojma kakav je ukus. A cene iste kao u ostalim marketima. Ako mi je razlika u ceni 5-10% onda mi se ne isplati da kupujem mačku u džaku, više volim da znam šta sam platila.

ne znam jel' istina, al negde procitah da lidl odustaje od poslovanja u srbiji.
a ja se jos ne predajem :D
laku noc!

sad kad izgradiše tržni centar u Subotici, sad bi da odustanu

- - - - - - - - - -

Sad mi krivo sto necemo imati Lidl, al ko zna mozda su to samo neciji zluradi ili zlobni komentari.
Što bi ti bilo krivo, malo li je sličnih, jedan manje više.

- - - - - - - - - -

nisam mislila na kupovinu, nego na poslovanje. kad jedan lidl ne moze da racuna na profit u srbiji... tuga.

mene ne čudi, treba neko i da kupuje u lidlu da bi lidl imao računicu

nesto se mislim, kad su trgovina i okupacija u istoj recenici, bolje da nas okupiraju nemci nego kojekakvi ...orici, ...vici, ...ici i tako :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back