Znaci tu smo negde u komsilukuSamo jedno brzinsko, i to crnogorsko, mahanje svima!
Kuvate li se?
Pozdravlja vas jedna baka po treci put, jos jedne male devojcice[emoji813]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci tu smo negde u komsilukuSamo jedno brzinsko, i to crnogorsko, mahanje svima!
Kuvate li se?
Znaci tu smo negde u komsiluku![]()
Hvala [emoji173]Srećno!!! Puno sreće maloj devojčici, roditeljima i baki naravno!
Znaci tu smo negde u komsiluku![]()

Hvala puno [emoji173]Čestitke od srca![]()

A tačno se vidi po fotkama hronološki, u početku ima stomak, a ovo su fotke od poslednjeg i pretposlednjeg dana, sve se istopilo.Svaka čast Eli! Videla na fejsu,baš ste uživali. Mi jedva čekamo da već napokon odemo. Odbrojavanje je počeloooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!![]()

Tačno za nedelju dana.Još ne. Još malo pa teram majstore iz kuće i 23. polećemooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tačno za nedelju dana.

Ćao Zoljo, dobrodošli kući.
Kad tebe nema, niko ništa ne piše.
Gde ste sve bili i kako ste se proveli?

Pa super, pa vi ste baš bili aktivni, svašta ste obišli.
A deca uvek pamte najbolji provod, a često nema nikave veze sa atraktivnošću lokacije.
Gde ste bili na moru u Crnoj Gori? Kako je tamo bilo?

Dok se malo sredim pa cu ubaciti neke slicice. Isli smo kolima pa smo tako svrckali. Na Zabljaku smo izasli da zabelezimo neke fotke, zatim kupili sumske jagode i ostali dva dana. Na moru smo bili u Petrovcu, a i tamo smo svrckali. Sto se mora u Crnoj Gori tice, moj utisak je da je malo skuplje u odnosu na proslu godinu, da je bilo vise stranaca nego prosle godine, ali i da je dosta cistije...
- - - - - - - - - -
nego ljudi - pada li gde kisa?
- - - - - - - - - -
ovde grmi, tutnji, duva vetar... ali i dalje vruce i nema kise
Eli, pa daj ti jos malo sličica za nas koji ove godine jedva videsmo i ono malo Panonskog mora na Paliću
Ovde je znatno podnošljivije, čak smo danas obukli i duge nogavice i rukave, najzad.
Mada ovo zahlađenje nije sprečilo moje dete da se probudi jutros u 7, samo je još neumorniji nego inače, evo ga vrti se po krevetu i glođe sve pred sobom![]()

mi smo bili u stanu, koji se u sustini ne iznajmljuje... varijanta prijatelj mog prijatelja... 350 evra za deset dana. inace kazu u petrovcu da su apartmani od 30 do 60 evra, da moze da se nadje za 10 evra po krevetu, ali ja stvarno ne znam da li je to tacno. prosle godine smo bili u sutomoru u super apartmanu za 7 evra po krevetu dnevno, ove godine to isto je 10 evra...
dve lezaljke i suncobran su 10 evra po danu u petrovcu, kraljicinoj plazi i nekim plazama u sutomoru. u canju (omiljenoj plazi moje cerke, jer je i voda i pesak prelep, a nije velika guzva) 2 lezaljke i suncobran ima za 5 evra, a ima jako puno slobodne plaze gde mozes da stavis svoj suncobran, koji usput, na ulicnim pijacama u cg moze da se kupi za 5 evra, a iznajmljivanje samog suncobrana na plazi je bilo 2e.
sladoled - 3 kugle 1e, hamburger od 1,5e; komplet rucak "ponuda dana" od 3,5e, najcesce 5 e od supe do kolaca + casa vina; na ulici palacinka + cedevita 1 e; krofniCEee na plazi 1,5 e, kao i kuvani kukuruz...
eto tako![]()
Ne znam gde u Petrovcu ima taj smeštaj od 10€ ležaj, ja sve što sam pitala, za nas dvoje, nema ispod 40€.
Tako da, kako stoje stvari, Petrovac će ostati neispunjena želja.