СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Društvo, stigli smo sa mora i moram da vam pokažem kako 10 dana mora steše svo salce koje se skuplja godinu dana. :super:
Mamin šmeker. :heart:
Lutka.jpg
Smekus 1.jpg

Prilozi

• Smekus 1.jpg
    Smekus 1.jpg
    51,2 KB · Pregleda: 9
Svaka čast Eli! Videla na fejsu,baš ste uživali. Mi jedva čekamo da već napokon odemo. Odbrojavanje je počeloooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! :)
A tačno se vidi po fotkama hronološki, u početku ima stomak, a ovo su fotke od poslednjeg i pretposlednjeg dana, sve se istopilo. :D
Da ne spominjem da sam i ja izgubila 3kg. Nas dvoje na moru ne izlazimo iz vode po ceo dan i nemamo vremena da jedemo. :super:

Vi još niste otišli? Ja sam razumela da ste već tamo. Kad idete?

Ćao Zoljo, dobrodošli kući.
Kad tebe nema, niko ništa ne piše.
Gde ste sve bili i kako ste se proveli?

hvala :heart:
ne bih rekla da pisu kada sam ja tu. nekad pomislim da sam na neku foru sve rasterala - jer bilo je ovde puno korisnika pre nego sto sam ja pocela da pisem :)
neki mi bas nedostaju!

bili smo u crnoj gori na moru, pa malo po planinama zapadne srbije. juce smo svratili na zlatiborski novi dinopark i dosli kuci. (ako ste i vi kao i moja mama culi na televiziji da je dinopark besplatan za decu - odmah da kazem da nije :D )
muz i ja sinoc tako prepricavamo gde smo sve stigli i setimo se da smo i prosle godine skoro sve isto, a onda u avgustu smo otisli u crepaju na jedan dan na jahanje. tamo ima neki restoran gde spremaju jela iskljucivo od mangulice. kada je pocela nova skolska godina nasa cerka kao najbolji dogadjaj sa letovanja je prepricavala dozivljaje iz crepaje uz neizostavno pominjanje gulasa od mangulice :lol:

Pa super, pa vi ste baš bili aktivni, svašta ste obišli.
A deca uvek pamte najbolji provod, a često nema nikave veze sa atraktivnošću lokacije.

Gde ste bili na moru u Crnoj Gori? Kako je tamo bilo?

Dok se malo sredim pa cu ubaciti neke slicice. Isli smo kolima pa smo tako svrckali. Na Zabljaku smo izasli da zabelezimo neke fotke, zatim kupili sumske jagode i ostali dva dana. Na moru smo bili u Petrovcu, a i tamo smo svrckali. Sto se mora u Crnoj Gori tice, moj utisak je da je malo skuplje u odnosu na proslu godinu, da je bilo vise stranaca nego prosle godine, ali i da je dosta cistije...

- - - - - - - - - -

nego ljudi - pada li gde kisa?

- - - - - - - - - -

ovde grmi, tutnji, duva vetar... ali i dalje vruce i nema kise

I ovde je grmilo i tutnjalo i u dva navrata počne pa stane, a onda me je oko pola dva noćas probudio potop. Doduše ne znam koliko je trajao jer je odjednom grunulo, ja sam skočila da pozatvaram prozore i pala u komu istog momenta pa je možda padalo dva minuta.
U svakom slučaju, sada je bitno hladnije i više se ne diše na škrge.

Baš mi je drago da ste zadovoljni i da je sve bilo kako treba. Onda čekamo sličice. :D

Eli, pa daj ti jos malo sličica za nas koji ove godine jedva videsmo i ono malo Panonskog mora na Paliću :)
Ovde je znatno podnošljivije, čak smo danas obukli i duge nogavice i rukave, najzad.
Mada ovo zahlađenje nije sprečilo moje dete da se probudi jutros u 7, samo je još neumorniji nego inače, evo ga vrti se po krevetu i glođe sve pred sobom :lol:

Dok se malo sredim pa cu ubaciti neke slicice. Isli smo kolima pa smo tako svrckali. Na Zabljaku smo izasli da zabelezimo neke fotke, zatim kupili sumske jagode i ostali dva dana. Na moru smo bili u Petrovcu, a i tamo smo svrckali. Sto se mora u Crnoj Gori tice, moj utisak je da je malo skuplje u odnosu na proslu godinu, da je bilo vise stranaca nego prosle godine, ali i da je dosta cistije...

- - - - - - - - - -

nego ljudi - pada li gde kisa?

- - - - - - - - - -

ovde grmi, tutnji, duva vetar... ali i dalje vruce i nema kise

Gde ste bili u Petrovcu, koliko ste plaćali smeštaj? Koliko je iznajmljivanje ležaljki i suncobrana? Mi ove godine imamo neku frku sa smeštajem tamo gde idemo godinama, pa sada tražimo neku drugu opciju.

Eli, pa daj ti jos malo sličica za nas koji ove godine jedva videsmo i ono malo Panonskog mora na Paliću :)
Ovde je znatno podnošljivije, čak smo danas obukli i duge nogavice i rukave, najzad.
Mada ovo zahlađenje nije sprečilo moje dete da se probudi jutros u 7, samo je još neumorniji nego inače, evo ga vrti se po krevetu i glođe sve pred sobom :lol:

Zar vi niste bili u junu na moru?

mi smo bili u stanu, koji se u sustini ne iznajmljuje... varijanta prijatelj mog prijatelja... 350 evra za deset dana. inace kazu u petrovcu da su apartmani od 30 do 60 evra, da moze da se nadje za 10 evra po krevetu, ali ja stvarno ne znam da li je to tacno. prosle godine smo bili u sutomoru u super apartmanu za 7 evra po krevetu dnevno, ove godine to isto je 10 evra...
dve lezaljke i suncobran su 10 evra po danu u petrovcu, kraljicinoj plazi i nekim plazama u sutomoru. u canju (omiljenoj plazi moje cerke, jer je i voda i pesak prelep, a nije velika guzva) 2 lezaljke i suncobran ima za 5 evra, a ima jako puno slobodne plaze gde mozes da stavis svoj suncobran, koji usput, na ulicnim pijacama u cg moze da se kupi za 5 evra, a iznajmljivanje samog suncobrana na plazi je bilo 2e.
sladoled - 3 kugle 1e, hamburger od 1,5e; komplet rucak "ponuda dana" od 3,5e, najcesce 5 e od supe do kolaca + casa vina; na ulici palacinka + cedevita 1 e; krofniCEee na plazi 1,5 e, kao i kuvani kukuruz...
eto tako :)

mi smo bili u stanu, koji se u sustini ne iznajmljuje... varijanta prijatelj mog prijatelja... 350 evra za deset dana. inace kazu u petrovcu da su apartmani od 30 do 60 evra, da moze da se nadje za 10 evra po krevetu, ali ja stvarno ne znam da li je to tacno. prosle godine smo bili u sutomoru u super apartmanu za 7 evra po krevetu dnevno, ove godine to isto je 10 evra...
dve lezaljke i suncobran su 10 evra po danu u petrovcu, kraljicinoj plazi i nekim plazama u sutomoru. u canju (omiljenoj plazi moje cerke, jer je i voda i pesak prelep, a nije velika guzva) 2 lezaljke i suncobran ima za 5 evra, a ima jako puno slobodne plaze gde mozes da stavis svoj suncobran, koji usput, na ulicnim pijacama u cg moze da se kupi za 5 evra, a iznajmljivanje samog suncobrana na plazi je bilo 2e.
sladoled - 3 kugle 1e, hamburger od 1,5e; komplet rucak "ponuda dana" od 3,5e, najcesce 5 e od supe do kolaca + casa vina; na ulici palacinka + cedevita 1 e; krofniCEee na plazi 1,5 e, kao i kuvani kukuruz...
eto tako :)

E baš ti hvala na iscrpnom izveštaju. :) Ne znam gde u Petrovcu ima taj smeštaj od 10€ ležaj, ja sve što sam pitala, za nas dvoje, nema ispod 40€. :( Tako da, kako stoje stvari, Petrovac će ostati neispunjena želja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back