СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Phe pa ćaoooooooooooooo! Baš mi je drago što si se javila. Pozdrav i za J.
Evo ovako: leti u Budimpešti pod obavezno Tropikarijum i ako ste već tamo,popnite se posle na sprat i idite u Csopa( odlčno mesto za klince sa raznim izumima,zatim predivan zoološki vrt i luna park pored, pa obavezno na Tvrđavu,idite uveče na brodsku turu sa živom muzikom,i imaš toooooooliko predivnih parkova za decu, i naravno ako želite uživanciju onda jedan dan u Aquaworld Resort,i ako vam ostane vremena u tih 4 dana,nemojte izostaviti ni cirkus. :)

Eli pa kako završili???? Nemaju više nastavu uopšte??????????

Marge evo ti link
http://www.homeofficebuddy.com/officecomputer/diff-notebook-laptop.shtml
Završili. Dograđuju i proširuju školu pa su ranije završili. Išli su 3 subote u toku drugog polugodišta u školu kako bi nadoknadili časove.
Dobijaju knjižice 9.juna.

- - - - - - - - - -

Mici, svaka ti čast za ove linkove!
Pravi si drug! :zag:

salu na stranu, u srbiji deca stvarno previse vremena provode u skoli.
jedno vreme je bio prolecni raspust od devet dana... bilo je drzavnih praznika, ovo ono... sada su i novu godinu i bozic spakovali u raspust, prolecni raspust se zove da postoji, ali to su vaskrsnji praznici. ove godine je prolecni raspust bio jedan radni dan! zasto su ga zvali raspustom...
a stalno slusamo o reformi skolstva! kad bi prestali da nas reformisu mozda bismo se odmorili...

sto bi rekla moja mama - to ti je ono kad dete radi sta 'oce-
izvini sto se mesam, a nemam pojma... i mislila sam da je to program samo za vrtice :rumenka:

Ma samo se ti mesaj :D Marta mozda udje sad zbog preseljaja u Montesori skolu, pa da pitam dal neko ima savet, informaciju, itd. :heart:

Meni se Waldorf program mnogo vise svidja,a i donosi jako dobre rezultate. Steta sto ga u Srbiji nema.

Koji je sad pa taj?! :zeek: :lol:

Meni mnogo više smeta što profesori i nastavnici više nemaju autoritet, deca su postala carevi u školama, a roditelji šene kako deca diktiraju i niko im ništa ne može.
'Ebala nas demokratija, da nas 'ebala!
Školski program bi trebao da se modifikuje, ali i dalje su naša deca među najobrazovanijom tako da ne bih da se mešam u nešto u šta se ne razumem.

I da se pohvalim: od danas sam na godišnjem pa sve do 12 juna kada idem na posao, a onda opet idem na godišnji od 1-16.jula.
I najvažnije: danas smo uplatili more! :zurka:
Nikada u poslednjih 10 godina nisam ovako kasno uplatila more pa sam se mučila koliko je sve skupo.
Mi uvek rezervišemo zimi kada su popusti 30-40%, ali su ove godine prijatelji koji su trebali da idu sa nama imali peh, pa smo njih čekali i na kraju se ispostavilo da najverovanije neće ni ići na more. :(
More je stvarno preskupo ako se plaća ovako kasno pa mi je bilo jako teško da se odlučim gde ćemo i šta ćemo i na kraju smo presekli jer na more se mora ići. :lol: :heart:
Ceo dan sam na sedmom nebu. :andjeo:

I ja sebi zavidim na moru. :zaljubljena:
Eli divno, gde cete?
Idemo na Sitoniju u Nikiti. Htela sam na Tasos, patim za njim od 2004. kada sam bila prvi i poslednji put, ali mm neće ni da čuje za ostrva i neće daleko da vozi pa nam je Sitonija bila najbolja opcija. Da se bar malo odmaknemo od Polihrona, dojadio mi je za ceo život.
Gde ćete vi ove godine?

- - - - - - - - - -

Moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....i jedva čekamo..ove godine ćemo duže ostati,i već spremam svakakve programe,što će biti must do....:)

Waldorf metoda http://arhiva.superzena.net/porodica.php?yyyy=2013&mm=06&nav_id=722793

Montesori program http://www.blic.rs/vesti/beograd/poceo-upis-prvaka-u-prvu-montessori-osnovnu-skolu-u-srbiji/syrhf4z

Mici, jel opet Dubai?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back