СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1482130492643.jpg

Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Sjajno Mici, svaka ti čast! Ti uvek imaš odlične ideje i kreativna si, kod tebe nikad ništa nije kao kod drugih. :super:
Još ako nam baciš i neku sličicu da vidimo kako je izgledao ambijent..:D

- - - - - - - - - -

Zolja, ja sam mojima i bratovom klincu kupila društvene igre. Primetila sam da kada im dođe društvo, da hoće to da igraju pa pokušavam da ih što više udaljim od kompjutera.

Bratovoj devojčici nisam kupila društvenu igru nego neku 3d olovku za crtanje. Ona jako voli da crta, meni je na kutiji to izgledalo interesantno.
http://www.dexy.co.rs/kreativni-setovi-ostalo/3488814-i-do-3d-olovka-starter-set

prosle godine smo kupili "istina ili zabluda" i interaktivnu mapu. mapi se relativno brzo ispraznila baterija, cera nikada nije ni pomenula da je zameni i tako stoji... ko poster na zidu :(
istina ili zabluda je ukljucena jednom i to kada je moj muz hteo da pogleda o cemu se radi...
sad pucaj - koje su to drustvene igre koje su deci interesantne?
cera sad trazi neke kuglice sa kukicama, ne mogu sad da se setim kako se zove ta igracka... kao nesto pravis sta hoces, ali procitah da se to cudo ne moze izvaditi iz kose ako u nju dospe...
usput, mm je opet dobio od firme vaucer za ofy, a sve zelje moje cere su vezane za deksiko ili pertini... bzvz.

Zoljo u kesi je Nintendo wii. To mu je zelja vec od letnjeg raspusta i jaaaako se obradovao.
A sto se poklona tice nasi omiljeni su Traffic jam,Cika-caka,Mikado,Monopoly,Risiko,ne mozes da se zasitis. Puno igramo drustvene igre. A volim sad vec i neku knjigu,enciklopediju da kupim na poklon.

Eli moracu jos da sortiram slicice,pa cu posle ubaciti neke. Bili su bas smesne grupne igre.

Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

prosle godine smo kupili "istina ili zabluda" i interaktivnu mapu. mapi se relativno brzo ispraznila baterija, cera nikada nije ni pomenula da je zameni i tako stoji... ko poster na zidu :(
istina ili zabluda je ukljucena jednom i to kada je moj muz hteo da pogleda o cemu se radi...
sad pucaj - koje su to drustvene igre koje su deci interesantne?
cera sad trazi neke kuglice sa kukicama, ne mogu sad da se setim kako se zove ta igracka... kao nesto pravis sta hoces, ali procitah da se to cudo ne moze izvaditi iz kose ako u nju dospe...
usput, mm je opet dobio od firme vaucer za ofy, a sve zelje moje cere su vezane za deksiko ili pertini... bzvz.
Мојима је прва таква игра билa ,,не љути се човече" још тамо са од 4 године, лепо је научиo/научиле да броје и рачунају на основном нивоу, а и мало да стратегијски размишљају, само дуго времена нису смели да се сами играју јер би често избила свађа па и туча.
После џамб, седмице, тача, таблића, са 6-7 година сам их научио шаху, али је ту велики мотив био могућност да играју цугера на сат(цугер је брзопотезни шах, на углавном, по пет минута по играчу за целу партију).

standardne drustvene, ne ljuti se covece, riziko, monopol... to moju smizlu nista ne zanima. ni karte... ni nju ni njene drugare koliko ja vidim. sah igra ponekad na tabletu, ili u klubu mada retko ide u poslednje vreme... kompjuterske igrice je isto ne zanimaju (ponekad pomislim da treba da se zabrinem)
na kompu se igra fotoshopa :eek: voli da preradjuje slike i kad vidim da to radi znam da joj je bas dosadno. ona je nekako pravo dete. kad nema obaveze juri macke i igra se u blatu :lol:
inace voli mikroskope, teleskope... razne setove "hemicar", "fizicar " i slicno. to, onako sto ima za decu smo uglavnom pokupovali. vidim da i drugarice vole time da se igraju kad dodju... za neke komplikovanije mi se bas i ne daju pare. ipak je relativno mala, a ti kompleti nisu bas jeftini...
..i voli sve one gluposti tipa sakupi sve :aha: to sto kupis i drzis na polici... a ne sluzi nicem, ili bar ja ne vidim svrhu.

Ako je ne zanimaju klasične društevene igre, ne znam da li vredi uopšte kupovati i ove novije.
Moji vole UNO sa kartama, ne ljuti se čoveče, potapanje brodova, zanimljive geografije, sada je najnovije JAMB, to nam je trenutno hit.
TWISTER je sjajna igra, ja je često igram sa decom, jako je zabavna i odlična je za malo istezanja i vežbe snage. :D
PRST ISTINE su igrali dok se ruka nije raspala. DUHOLOV su igrali celu jednu zimu, sada samo kada im dođe neko nov od drugara.
PUT OKO SVETA su dobili prošle godine, to često igraju sa društvom.
Ovo sam uzela Milošu:
https://www.svezakucu.rs/www/largerimage2.php?id=51488&opnpc=pics/items/portal/big/51488.jpg
A Luki sam uzela sunčev sistem da sastavi:
https://www.svezakucu.rs/www/largerimage2.php?id=2197&opnpc=pics/items/portal/big/2197.jpg

Hm. Znači Nerf. Apsolutono ga ništa takvo ne zanima. Napolju on se igra vije,žmurke,fudbal,pikado i vozi bajs do besvesti. Nikakva igra koja uključuje oružje,agresivnost bilo koje vrsta nije ga zanimalo.
Sada igra Super Mario Kart svaki dan kada dođe iz škole. To je bio pun pogodak za rođus. Skinuli smo sa neta sve moguće igrice koje sam našla za jedan dan i noć od Super Mara,i sada to igra. A od Deda Mraza dobija volan za isti,pa će onda moći da vozi sa volanom umesto sa džojstikom što je i priželjkivao.
A inače u petak imamo dodelu paketića kod mene na poslu,a i scenski program u kom i on učestvuje,tako da smo mi već u skroz prazničnom raspoloženju. Za vikend je Božič,već je smislio šta sve želi da radi,i da idemo na ponoćnu misu. Nemam pojma kako će izdržati da ostane budan dotle,pa ćemo još to videti. A 30-og idemo na svinjokolj pravii pravcati na selo kod rodbine. Pošto on još nikada nije bio,sav treperi šta će sve videti,šta će sve dopustiti da radi. Ahahahahaha. Vidim već koliko će mu biti zabavno.

zene bre :confused:
o kakvoj agresiji pricate? strelicarstvo je olimpijski sport, na primer...
kako god. ocigledno su se vremena promenila, bar kad je u pitanju raspodela igracaka po polovima :lol:

a danas zvanicno pocinje zima! ..i polako, ali sigurno da se produzava dan :)
И то што велиш, па тако до 20.марта..
http://www.astronomija.org.rs/godinja-doba/10886-ulazimo-u-zimu
Али оно што је некада била баба Марта, данас је због глобалног загревања деда Фебруар... можда буде неких хладноћа закључно с фебруаром и крај приче.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back