Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Мојима је прва таква игра билa ,,не љути се човече" још тамо са од 4 године, лепо је научиo/научиле да броје и рачунају на основном нивоу, а и мало да стратегијски размишљају, само дуго времена нису смели да се сами играју јер би често избила свађа па и туча.prosle godine smo kupili "istina ili zabluda" i interaktivnu mapu. mapi se relativno brzo ispraznila baterija, cera nikada nije ni pomenula da je zameni i tako stoji... ko poster na zidu
istina ili zabluda je ukljucena jednom i to kada je moj muz hteo da pogleda o cemu se radi...
sad pucaj - koje su to drustvene igre koje su deci interesantne?
cera sad trazi neke kuglice sa kukicama, ne mogu sad da se setim kako se zove ta igracka... kao nesto pravis sta hoces, ali procitah da se to cudo ne moze izvaditi iz kose ako u nju dospe...
usput, mm je opet dobio od firme vaucer za ofy, a sve zelje moje cere su vezane za deksiko ili pertini... bzvz.
voli da preradjuje slike i kad vidim da to radi znam da joj je bas dosadno. ona je nekako pravo dete. kad nema obaveze juri macke i igra se u blatu 
to sto kupis i drzis na polici... a ne sluzi nicem, ili bar ja ne vidim svrhu.

pogotovo ako ima ko da donese iz belog sveta, gde često ima sniženja i rasprodaja.

И то што велиш, па тако до 20.марта..zene bre
o kakvoj agresiji pricate? strelicarstvo je olimpijski sport, na primer...
kako god. ocigledno su se vremena promenila, bar kad je u pitanju raspodela igracaka po polovima
a danas zvanicno pocinje zima! ..i polako, ali sigurno da se produzava dan![]()
Preko kojeg browsera postavljate ovde fotke ako radite na kompu a ne na telefonu?

)