СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....damo, jel to u Becu, jel tako?
..i Lep grad..
Beba jedino sto je rumena u licu, samo po tome se vidi da je bolesna
Slatka dečica

Alisa, svaka čast za đake. Mojima je 29. 12 dodela knjižica,...znam im ocene, taman kolko treba.
Iduce polugodiste mora biti malo bolje.

....damo, jel to u Becu, jel tako?
..i Lep grad..
Beba jedino sto je rumena u licu, samo po tome se vidi da je bolesna
Slatka dečica

Da, to je na famoznom Christkindlmarktu u Beču :aha: :ok:

- - - - - - - - - -

Bravo za lutke lepe! :heart:

ćere su prelepe...:heart:

Hvala svima na komentarima :heart:

- - - - - - - - - -

Upravo su mi se javili, obojica imaju sve petice.
Zapravo Miloš nema ocene, nego opisno, u većini predmeta je iznad proseka. Tako kaže mm, jedva čekam da pročitam roman. :D
A Luki je učiteljica rekla da radi na samopouzdanju i da očekuje da se ove godine prijavi na sva takmičenja. U prvom i drugom razredu je na sve išao. Prošle godine nije hteo ni na jedno da ide, a učiteljica ga je ubeđivala.
Ja sam mislila da na takmičenja idu deca koja učiteljice odrede, ali kaže da nije više tako, sada se sama deca prijavljuju. Baš mi je to čudno.

Bravo za ovo :D :klap:

e kako lepo... lepa i pametna decica :)
nije ni cudo sto je ovo najlepsa tema za citanje :heart:

a mi smo malo prehladjeni (crveno grlo). juce smo isli kod dr. nije nista strasno, ali mi dosadilo vise da sprickamo, duvamo, inhaliramo... dr. nam potvrdio da je za sirupic te se sad lecimo. a veceras nam dolazi deda mraz, no dr nam rece da se to ne propusta... kaze "nije to ne znam kakva bolest pa da mora da se lezi u krevetu"...
i tako cemo ici da gledamo novogodisnju predstavu, da uzmemo paketic u kom vec znamo sta je, ali se pravimo da ne znamo i takooo
u skoli smo dobili knjizicu... osamnaest djaka, cetrnaest odlicnih. sta da vam pricam :lol: nek nam j bog u pomoci kad porastemo....

Kod učiteljice je pesma i igra, ja se plašim petog razreda. I puberteta još više.
Ne plašim se lošijih ocena nego se plašim udaljavanja, odrastanja, već sada mi je sve teže da doprem do njega. Neće mnogo da priča, ćutljiv je, potišten, kada hoću da ga zagrlim ili poljubim vidim da to odrađuje. :sad2:
Več sam postala mama smarač. :(

Alisa, nemoj se plašiti petog,
Možda će tvom sinu, čak i više odgovarati peti razred

Zoljo, kako je bilo na predstavi?

ja stigla kući, dosadilo mi tamo više, sve sam obavila, videla, i uželela se muža i dece, i reko ajd kući
još am umorna...

- - - - - - - - - -

..i moj Bane bolestan, kija...zima ..prehlada i tako to.

Vexy, super te snajka doterala :) i nekako sam znala da neces dugo izdrzati bez tvojih decaka...

I ja mislim da Alisa malo preteruje u tom strahu... Jesu vremena teska, ali ne smemo ziveti u strahu.
Sto rece Jelica Greganovic u jednom svom intervjuu - Nije lako bilo ljudima ni kad su isli u lov po hranu, pa nisu znali da li ce uloviti ili ce nesto njih uloviti i pojesti". Ne postoji savrseno lako vreme.

A kod nas je dedamrazovska predstava bila super. Moja smizla je opet nasla nacin da se ukljuci... Potpuno je opcinjena pozorisnim daskama :lol: Salim se malo, to su one predstave kad glumci kao traze da im neko iz publike pomogne da nesto otpeva ili slicno da bi se desila carolija... Pa je smizla pevala, pa su je pohvalili i sad ne prestaje o tome da prica...

Novogodisnji paketic, veliki, veci nego sto smo ocekivali, a unutra izmedju ostalog kutija sa puuuno balona razlicitih oblika i pumpa za duvanje balona. Za sad je to najdrazi poklon iz "paketica" ...Verovali ili ne! Ima neka uputstva kako da pravi cvet, kucu, zeku i sl...
Eto, ako slucajno niste odlucili "Balon dekoracija" je rekla bih solidna igracka, bar za neko vreme :)

Vexy, jedva sam te poznala! Sjajno izgledaš! :super:
Jel to perika ili si promenila boju kose i frizuru?

Zoljo, ma znam, ja sve tako volim da izdramim, kukam unapred za svaki slučaj. :D
Što se tiče paketića, Luka je između ostalog dobio NERF i svuda ga nosi sa sobom. :ljutka: Mislila sam da će ovom mlađem to biti interesantnije, ali eto, izgleda da ne poznajem moju decu. Još sam komentarisala da je glupo detetu od 10 godina pokloniti takvu igračku jer su to prerasli, ali očigledno nemam pojma.
A baloni su uvek aktuelni, ja ih kupujem klincima za sve proslave, a i nevezano od proslava pa naduvamo gomilu balona i vijamo ih po kući i dobacujemo se. Sa balonima je uvek veselo, a puna kesa balona košta stotinjak dinara. Najisplativija zabava i za velike i za male. :lol:

nisam se farbala, tako ispalo na slici, zbog fotošopa
inače, kad sam videla sliku, odlučila sam da kupim kanu...jer je prirodna, ovo - ono
ne znam da li će baš u crno da oboji, ali kažu da potamni kosuako se duže drži
probaću obavezno
pošto li je, jel je koristio neko?

- - - - - - - - - -

...i Alisa, ne brini za taj nerf
znaju deca i te kako, pogotovu tako veliki
znaju da razlikuju pravo nasilje od igre..
sve dok je igra u granicama normale...a ti ih pratiš , poznaješ..

he he...
moja cera sinoc - naduva mali balon, protrlja ga kroz kosu i "zalepi" za zid. zatim stane uz drugi zid i puca ga iz "novog nerf-a"... kad promasi kaze mm - daj ovamo da ti pokazem kako se puca i onda smo u krug ... napravili smo takmicenje u gadjanju balona pistoljem. cera nas razbucala :lol:
videces kako je nerf dobra zabava... strele imaju domet i preko 500 metara. na izletu vise vremena potrosis dok skupis strele nego sto gadjas mete... mi smo sad za ceru uzeli "mali" nerf rebel pistolj... domet 200 m... ima dodatak za usporavanje metaka, tako da eto i u sobi pucamo :lol:

ps
inace, metak iz nerfa koliko se god cinilo da je jak i brz, ne moze da probusi (razbije) naduvani balon sa udaljenosti od oko pet metara!

Poslednja izmena:
Ma imamo još jedan nerf koji su takođe dobili u paketiću pre godinu-dve, ali su pogubili metkove u roku od par dana i eno ga tamo čami u tami. Kapiram da će i ove metkove brzo izgubiti pa će ga baciti u ćošak.
To je suludo skupa igračka, a nije ni malo edukativna, zato me nervira.

Vexy, ja znam da od kane kosa bude narandžasta, neka gadna šargarepa boja. Zar ne?
Nisam nikada farbala kosu kanom, ali jeste mama jednog mog bivšeg momka, meni je to bilo katastrofa na njoj.

Ma imamo još jedan nerf koji su takođe dobili u paketiću pre godinu-dve, ali su pogubili metkove u roku od par dana i eno ga tamo čami u tami. Kapiram da će i ove metkove brzo izgubiti pa će ga baciti u ćošak.
To je suludo skupa igračka, a nije ni malo edukativna, zato me nervira.

Vexy, ja znam da od kane kosa bude narandžasta, neka gadna šargarepa boja. Zar ne?
Nisam nikada farbala kosu kanom, ali jeste mama jednog mog bivšeg momka, meni je to bilo katastrofa na njoj.

ali zato koncentracija, ispravljanje ledja, vreme provedeno napolju... ipak ima svoje prednosti...
sto se metaka tice, ne znam za muske.. a ovi za devojcice... meci su univerzalni - isti za svaki pistolj ili pusku i mogu da se kupe posebno. ako imas od nekog da narucis iz inostranstva, prilicno su jeftini...

Ne. Kana ima vishe vrsta, naradzhasta je verovatno bila na toj zheni, jer je koristila najsvetliju crvenu, i bila verovatno seda ... ili je farbala obichnom farbom i lagala ... ahahahaha :zblesav:... znam takvu osobu ... kana ima dosta nijansi, crna, crvena , tamno crvena, smedja pa chak i plava ( ta malo posvetli kosu ali joj da jako lep sjaj ) ... nije je jednostavno koristiti, stavlja se shto toplija na glavu, onda se glava dobro umota, i tako se drzhi barem 3 sata .... koristila sam u srednjoj shkoli i na faksu .... tada se kupovala manje vishe iskljuchivo na pijaci

Vexy,nemoj komplikovati sa kanom. Kupi kolor sampom od stilla, on ie 150 dinara i mnogo jednostavnije dobijes rezultate.
Da...I ja sam jednom bila narandzasta od kane,i svo sam kupatilo zamazala, necu vise nikad.
Од две моје млађе сестре само старија зна да користи кану и то на нашој мајки и искључиво лети.
Заиста је мајсторски офарба, али не у купатилу већ на дворишту, ем нема шта да запрља, ем је топло, седе за великим дрвеним столом у првом дворишту па обе кафенишу, једу колаче и воће...

e pa drage moje,da i vi dočekate ovako srećne današnju moju radost...
danas moj prvenac puni 18 godina...ljubi ga majka..
lep,zgodan,nasmejan,elokventan,odličan đak,zna šta želi u životu,ume da se bori za sebe i za druge,pravedan,pošten,vredan,divan sin...:heart:

najponosnija sam majka na svetu...:heart2:

15781275_1371044886248882_1428456664826731737_n.jpg

e pa drage moje,da i vi dočekate ovako srećne današnju moju radost...
danas moj prvenac puni 18 godina...ljubi ga majka..
lep,zgodan,nasmejan,elokventan,odličan đak,zna šta želi u životu,ume da se bori za sebe i za druge,pravedan,pošten,vredan,divan sin...:heart:

najponosnija sam majka na svetu...:heart2:

15781275_1371044886248882_1428456664826731737_n.jpg

svaka čast
srećan dođendan sinu i tebi dan kad si postala majka prvi put
to je bio najbolji poklon za NG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back