mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.506
Dobro jutro.
Jedna divna vest me je jutros probudila.
Postala sam ujna.

Jedna divna vest me je jutros probudila.
Postala sam ujna.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobio je 1000)

Bane otišao sa školom u BG na sajam tehnike
čekao je ovaj događaj celo polugodište...
i meni je drago što mu se to sviđa
Jovan nije hteo da ide i nisam uspela da ga ubedim doduše nisam mnogo insistirala jer sam htela i da ispoštujem njegovu volju.
U vezi sa izletima/ exkurzijama
koliko dajete džeparac detetu za jednodnevnu ekskurziju?
msm znam da svakodaje onoliko kolko može al pitam koliko smatrate da je potrebno?
ujem da te svote variraju od 200 do 2000 din...ako ne lažu jel...što je veliki raspon
(mi smo negde na zlatnoj sredinidobio je 1000)
Bane je tek u ...msm ako tako mogu da se izrazim - tek u 3. razredu sa exkurzije doneo nešto pamatno - (što kaže dragiša - uspomenu) neku maketu aviona iz muzeja vazduhoplovstva
pre toga su to bile stvarno gluposti - igračke sa mobilnih tezgi kojima trgovci saleću ekskurzije
I moj Luka je doneo uspomene iz crkve, ali ja ne znam šta bih sa njima i verovatno su završile među igračkama. Kao i sve drangulije što se kupe, to su 100% bačene pare.

mnogo mi s e sviđa tvoje razmišljanje i bilo bi super da svaki roditelj razmišlja na ovaj način...Meni je 1000 dinara za jedan dan preterano. Ja sam toliko davala Luki kada je išao na rekretivnu nastavu 4-5 dana.
Imaju i hranu i piće, pare im trebaju isključivo za kupovinu džidža bidža i koliko god da im damo, oni sve potroše.
Moj Luka je još i pozajmio pare nekim drugarima koji su nosili i po 2000-3000 dinara, ali im nije bilo dosta.
Pitala sam ga na šta su trošili pare, kaže da su non-stop kupovali sokove, sladolede, grickalice i kojekakve igračke od kojih su većinu skrljali pre nego što su doneli kući.
Ja moje klince pokušavam da naučim da pare ne padaju sa neba i da moraju da donesu odluku na šta će potrošiti pare, da ne mogu da kupuju sve što im padne napamet.
Lepo reče dragiša, vratioje i kusur
bilo mi je cilj da bolje da pretekne nego da nedobude..
a sviđa mi se što učiteljica kaže koliko da se nosi.
@dragisha kako ti reaguješkao razredni strešina kad krenu da saleću ti tezgaroši
da li dozvoljavaš da deca kupe, ne mešaš se
ili im braniš?
) kosta 60 din, u hramu svetog save im je rekla uciteljica da kupe svece ako zele i ona kupila jednu za dvadeset dinara. na kraju je kupila dve brojanice, za sebe i za drugaricu koja je imala novac samo za sladoled! brojanice su kostale po pedeset dinara, a bilo je i skupljih koje su joj se dopale, nego je htela da i drugarica ima uspomenu... ponosna mama 
prethodne godine... jednodnevna ekskurzija u bgd.
uciteljica je rekla da je za dzeparac potrebno po 200 dinara. nemam pojma da li je i ko nosio vise, ja sam ceri dala 200 din. donela je kuci 20 dinara, kaze to joj je ostalo a trosila je:
svi na sladoled na kalemegdanu: ona uzela frikom u casi (da moze da jede kasikom da se ne umaze) kosta 60 din, u hramu svetog save im je rekla uciteljica da kupe svece ako zele i ona kupila jednu za dvadeset dinara. na kraju je kupila dve brojanice, za sebe i za drugaricu koja je imala novac samo za sladoled! brojanice su kostale po pedeset dinara, a bilo je i skupljih koje su joj se dopale, nego je htela da i drugarica ima uspomenu... ponosna mama
![]()