СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"

Andriana Janković | 08. 05. 2016 - 10:21h

- - - - - - - - - -

Uz "fiću" se osećam kao sa ženom - ponekad, jednostavno, neće da sarađuje. Onda se malo posvađamo, pa on nastavi da ide, kaže Džeremi Long.

9898359e762c0e18ef0ce0bdb57638d3.jpeg
Foto: M.Mitrović / RAS SrbijaNjime "juri" do 60 na sat

Džeremi Long (37) drugi je savetnik Ambasade Velike Britanije u Beogradu, a gde god se pojavi, pažnju privlači svojim oldtajmerom. Ako vidite čoveka kako parkira crvenog "fiću" s diplomatskim tablicama, znaćete da je to Džeremi.

- U Italiji sam video "fijat sičento". Zatim sam u Srbiji shvatio da i "Zastava" ima automobil gotovo identičan njemu. Pošto mi se veoma svideo, 8. januara ove godine kupio sam ga sebi na poklon za pravoslavni Božić - objašnjava Džeremi na čistom srpskom jeziku.
Kako kaže, "fića" je dobar za Beograd jer može da se parkira bilo gde.
- Ljudi prvo primete "fiću", a potom i tablice ambasade. I pitaju se otkud diplomatske tablice na tom automobilu? - kroz osmeh priča vlasnik.
Najveća razdaljina koju je prešao "fićom" bila je do Kragujevca.
- Jednom mi se samo desilo da sam tokom vožnje pretekao drugi automobil - iskreno priznaje.

- - - - - - - - - -

http://www.blic.rs/vesti/beograd/eng...o-nece/j78ffvm

neki dan sam pitala pa evo sad da kazem kako je bilo :)
za lk, ako je istekla lk sa cipom, placa se 1100 din ili 1150 u agenciji. ne mora licno da se preda, mora licno da se podigne. produzenje datuma pasosa 3600 din, +50 din za agenciju...
pitam coveka zasto je neki dan rekao pet hiljada, a on kaze - pa za prvu licnu (biometrijsku) je skuplje, mora i drzavljanstvo i izvod i bla bla...
ne izgledam bas kao neko ko uzima prvu licnu kartu, ali dobro...
curica je presrecna sto ce imati pasos sa slikom na kojoj vise nije beba :lol:

Društvo, samo da vam se javnem. U strašnim smo radovima bili, renovirali stan, a još pri tom ja kao trebala mirovati, a ništa od toga. Pre neki dan mm i ja postavljali laminat. :D Inače, otvorena sam tri cm, i sutra odoh da se porodim. Dogovorila sam indukciju, i epidural. Premda sam rekla da to neću nikad, ne mogu više izdržati. Vene su mi u katastrofalnom stanju, samo čekam još žive rane da mi se otvore. Iako je treći put, čini mi se da mi je više frka nego prva dva puta. Ne znam koliko je to normalno??? Inače, javiću vam se sa novostima. Ljubac svima! :*

Društvo, samo da vam se javnem. U strašnim smo radovima bili, renovirali stan, a još pri tom ja kao trebala mirovati, a ništa od toga. Pre neki dan mm i ja postavljali laminat. :D Inače, otvorena sam tri cm, i sutra odoh da se porodim. Dogovorila sam indukciju, i epidural. Premda sam rekla da to neću nikad, ne mogu više izdržati. Vene su mi u katastrofalnom stanju, samo čekam još žive rane da mi se otvore. Iako je treći put, čini mi se da mi je više frka nego prva dva puta. Ne znam koliko je to normalno??? Inače, javiću vam se sa novostima. Ljubac svima! :*

Srećno, nadam se da će sve dobro proći :cao: :heart:

Javi se obavezno. Samo hrabro, biće to sve dobro. A i beba će ti biti dobra, kao svi rođeni 13. maja.

P.S. Meni je sutra rođendan. :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back