СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja Ng ide par meseci na karate u Karate klub Palić, kod Šanjike...Kakve informacije imaš o njima ? Jer...čujem da u Subotici ima još jedna škola karatea...
Za sad mi se čini ok, pogotovo lepo rade sa baš malom decom kao što je ona, i svi su zajedno na treningu, i mali i veliki , od belog do crnog pojasa...čak rade i borbe tako mali...

za Suboticu ne mogu da ti tvrdim koja škola je bolja..
stvarno ne znam....
a ne znam ni Šanjiku...
ne bih želela bilo šta da komentarišem ne poznajući određenu školu...
ne bi bilo u redu...
ne bi bilo sportski...
ako ste vi zadovoljni,to je sasvim dovoljno...

pozdrav drustvo! kako ste?
ja da izbrbljam moje :lol:
prvo da kazem da dajem punu podrsku svima za karate, ako to decu bar malo interesuje naravno. igra, sport i zabava u jednom! moju cerku sve vise zanimaju "sminka, nakit, moda", tako da na karate skoro vise i ne ide... sto je meni zao, ali nista na silu ne ide :) inace su nas svi gledali kao cudake jer dete ide na sah, karate i balet! kakva kombinacija :D
i tako, citam sto je sumara pisala - kako izbeci tezge, pa se sama sebi smejem - kako mi je to bila "vazna disciplina" do skoro, a ove godine cu na lokalnom sajmu imati svoju tezdu :aha:
to se u narodu kaze - okrene majmun doope :lol:
inace mi je smizla otisla ne ekskurziju, a vreme je bas cudno... bice dobro ako se deca ne isprehladjuju. muzic na putu, a ja razmisljam o tome kako su mir i tisina po nekad dobri, mada ne bih mogla da se naviknem...

..pozdrav devojke drage...moram malo da vas smaram..Čupavica je dobila boginje, a beba jos nema ni 3 meseca, cerka je uplasena jako,
pedijatar tvrdi da je ona kao zasticena jer je sisala..ali to bas i nije neka garancija...ima li neka neko iskustvo sa tim...

..sta? kako? znaci totalno smo svi ludi :(

balet i karate su sjajna kombinacija...
iz mnogo razloga...

slazem se, ali nisu bas uobicajena kombinacija...

- - - - - - - - - -

..pozdrav devojke drage...moram malo da vas smaram..Čupavica je dobila boginje, a beba jos nema ni 3 meseca, cerka je uplasena jako,
pedijatar tvrdi da je ona kao zasticena jer je sisala..ali to bas i nije neka garancija...ima li neka neko iskustvo sa tim...

joj, kako ne bi bila uplasena? ali ako lekari kazu da je sve ok, onda im treba verovati. nemam savet osim sto zelim da sve lose brzo prodje... :zag:

skoro sam negde procitala neciju salu da drva ima jos za jun, ali da ce morati da dokupi za jul.
e pa izgleda da to vise nije sala!
dobro jutro svima :)
Не ложимо у котао од централног, мсм ионако ме џабе изађе јер су у питању секундарне сировуне као кукурузовина, слама и шапурике, али ме мрзи да се бакћем с тим, догревамо зидним гасним грејалицама у великом и једном малом купатилу, у осталим просторијама да се поднети.

Не ложимо у котао од централног, мсм ионако ме џабе изађе јер су у питању секундарне сировуне као кукурузовина, слама и шапурике, али ме мрзи да се бакћем с тим, догревамо зидним гасним грејалицама у великом и једном малом купатилу, у осталим просторијама да се поднети.

pa to. a kraj maja.
mi grejemo klimom, smestena na hodnik pa je za celu kucu. od kad pamtim da smo je ugradili u ovo doba godine ili nije ukljucivana ili je radila da nas rashladi. eto, sad nas greje.

Affro, pa si dupla baka? Jel od iste ćerke? :super:

A za bebu ne brini, ništa joj neće biti.

Moji su klinci inače imali zajedno boginje, stariji je imao 4 godine, a mlađi 10 meseci. Što su mlađi bolje podnose.
Beba od 3 meseca je baš jako mala, pa je svakako bolje da je držite podalje od Čupavice.

Affro, pa si dupla baka? Jel od iste ćerke? :super:

A za bebu ne brini, ništa joj neće biti.

Moji su klinci inače imali zajedno boginje, stariji je imao 4 godine, a mlađi 10 meseci. Što su mlađi bolje podnose.
Beba od 3 meseca je baš jako mala, pa je svakako bolje da je držite podalje od Čupavice.

...daa :heart: beba ima vec 2 ipo meseca, rodila se 17.marta, ribica nasa :D Čupavica ima rodjenu sestLu..

...mala mi je mnogo da bi sad dobila boginje...odvojili su ih fizicki koliko je moguce, u jednoj sobi tata i Čupava u drugoj mama i beba...pa
sta imbogda...dr je rekao da nema problema da se ne brine, da prati i tako....ja sve mislim kad ne znaju sta ce da kazu, oni kazu prati pa
videcemo...od toga me posebno zivci hvataju ali sta cu...da pomognem ne mogu pa je ni ne gnjavim ni ne prepadam,dosta joj je muke i
bez moje gnjavaze...

gde ste ljudi?
jeste li zdravi, pravi...?
blizi se raspust...
ja sizim na nastavnike vanskolskih aktivnosti... svi pomeraju termine, svi su u nekoj guzvi i svi bi da deca sve nauce u junu za zavrsne predstave... strasno. pa su jos uvredjeni kad kazem da nam ne odgovara novi termin... kao da oni nama placaju da dovodimo decu.
eto, kod mene sve po starom :p

Evo jednog ljuda! :D

Moj Miloš je imao završnu predstavu u vrtiću i bio je sjajan. Glumio je, recitovao, vežbao i đuskao, bilo je baš zabavno. I sve nas je oduševio i iznenadio. Stalno je u senci starijeg brata koji briljira na svim poljima (osim u sportu) pa nam je pokazao da ni on ne zaostaje. Kako je bio ponosan, a mi još ponosniji! :heart2:
Poraslo mi i manje dete...:aha:

Kod Luke u školi nemam pojma šta se dešava osim što svako malo idu na neke izlete, stalo mi traži pare, ja dajem i radujem se što ih vode, ali se pitam kako ljudi izdržavaju sve te namete. Mi roditelji smo stvarno neverovatna bića, za decu imamo i ono što nemamo. :D

Kako ste mi svi?

Vexy bio je vec star 18 godina. Kazu kanarinci ne dozive tu starost. :(
Mici, mnogo mi je žao zbog ljubimca. To je jako veliki stres za dete, verujem da je Gabriel bio jako tužan. :(

Kako ste vas dvoje? Vidim da jako puno radiš i da ima novih predstava, da su kritike odlične. :D
Kada kreće zatišje na poslu? Da se malo družimo u nekoj debeloj hladovini.

Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evo danas izlazi premijera. 20 jubilej Đačke Scene u okviru našeg pozorišta. Jaaaaaaaaaaaaaaaako naporan rad,preko 54 učesnika od 6-41 godine,,ubila sam se od posla poslednjih 2 meseca. 17-og završavamo sezonu pa sam onda slobodna ceeeeeeeeeeeeeeeelo letooooooooooooooo. Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. I ima da kafenišemo samo tako!!!!!! Baš sam vas se zaželela. :)

A za Miloša nisam ni sumnjala da će imati dostignuća kao Luka., Pa on je dušica. Porastao i prepametno dete. Možete biti ponosni na obojicu zaista. :heart:

Zoljo još malo izdrži,evo sad će raspust. I kod nas stalno neki kontrolni,pravopis,odgovaranja,pismeni. Ove nedelje je bilo 2 dana,kada su pisali 2 kontrolna plus odgovarali na jednom času. Nenormalno. A još mi je učiteljica zategnula dodatno dete,pošto sam ga ove nedelje izostavljala juče iz škole zbog glavne probe i danas zbog premijere,jer i on igra u predstavi,i cele nedelje ga je ispitivala,odgovarao je na svakom času. I naravno samo da pokaže svoju moć,da je ona učiteljica i da ako izostaneš jedan dan iz škole zbog neke aktivnosti,e ima da ti zabiberim dane pre toga. Ma svejedno. Ja se više i ne nerviram zbog toga. Jednostavno sam oguglala. Ako je to njoj tako na volji,ma zabole me du..e, Eto. To je kod nas novo,

Evo jednog ljuda! :D

Moj Miloš je imao završnu predstavu u vrtiću i bio je sjajan. Glumio je, recitovao, vežbao i đuskao, bilo je baš zabavno. I sve nas je oduševio i iznenadio. Stalno je u senci starijeg brata koji briljira na svim poljima (osim u sportu) pa nam je pokazao da ni on ne zaostaje. Kako je bio ponosan, a mi još ponosniji! :heart2:
Poraslo mi i manje dete...:aha:

Kod Luke u školi nemam pojma šta se dešava osim što svako malo idu na neke izlete, stalo mi traži pare, ja dajem i radujem se što ih vode, ali se pitam kako ljudi izdržavaju sve te namete. Mi roditelji smo stvarno neverovatna bića, za decu imamo i ono što nemamo. :D

Kako ste mi svi?
Miloš u septembru u školu?
Prođe vreme za čas...

Štose tiče izleta i Banetova učiteljica ih stalno vodi negde
što se meni sviđa, jer je dinamično, zabavno i zanimljivo
ali mi se ne sviđa što na svakom izletu idu u Mek..
al neću mnogo da cepidlačim.

- - - - - - - - - -

Mici, lepo se provedi na odmoru i nauživaj se sa detetom.

- - - - - - - - - -

gde ste ljudi?
jeste li zdravi, pravi...?
blizi se raspust...
ja sizim na nastavnike vanskolskih aktivnosti... svi pomeraju termine, svi su u nekoj guzvi i svi bi da deca sve nauce u junu za zavrsne predstave... strasno. pa su jos uvredjeni kad kazem da nam ne odgovara novi termin... kao da oni nama placaju da dovodimo decu.
eto, kod mene sve po starom :p

bliži seraspust :D :klap:ali i rokovi za plaćanje knjiga za narednu godinu...:roll: :evil:

Mi bili danas na Strandu, isli u jednu igraonicu i bas je bilo super.
Malo se plasila velikog zatvorenog tobogana i onda sam i ja morala sa njom,:rumenko: cisto da je prodje strah, ali se i pored toga nije oslobodila.
Lagano se priprema za koncert koji priredjuje klub u kome igra balet.
Jos ovaj mesec ide na balet i onda pauza do septembra.
Sad razmisljam kako se zove onaj program sto se svake godine organizuje za decu i sto bude raznih aktivnosti, budu razne predstave, kreativne radionice i sl.
Ako neko zna volela bih da mi napise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back