- Poruka
- 20.599
nego da vas pitam:
ova moja smizla danas odnela u skolu onu malu tijaru koju je nosila na baletu. odnela da se hvali, sto mene strasno nervira, ali ne mogu sve da zabranim
tijara je u skoli misteriozno nestala.
pitanje je: - sta biste vi radili? tj. kako biste reagovale...
nismo nasli tijaru, uciteljica kaze da je pregledala sve torbe i ormarice isti dan. kamere pokazuju da niko ko nije iz njihovog odeljenja nije ulazio u ucionicu. kamere pokrivaju samo hodnike. takodje kaze da smo sami krivi jer stvari koje nisu za skolu ne treba donositi u skolu! od toga mi je bilo posebno muka!
sad pita koliko kosta ta tijara da svi skupe pare i da je kupe... nemam pojma koliko kosta, svarovski je bio sponzor i od njih su dobili krune... ja i necu da oni kupuju to sto je neko ukrao, vec da neko nauci decu da ne treba uzimati tudje stvari...
ludi svet!
Delimično se slažem sa učiteljicom, tako baš vredne stvari ne treba nositi u školu. I sama si rekla da te to strašno nervira. Da je bilo koja tiara, pa ajde, ali baš Swarovski... uh, ja mojoj ne bih dozvolila pa makar napravila i ne znam ni ja koji haos.

Sve se ipak za vas nadam, da će se naći...

Prednost ya staklo: jasniji pogled.
To je ono zbog čega nosimo naočare, zar ne?
Raspitivala sam se i u rl, i i oni koji su nosili i staklo i plastiku kažu da je pogled kroz staklo jasniji.
volela bih i to da napišu forumaši koji su nosili i jedno i drugo..kroz šta je jasniji pogled.
Ja sam do sad za čitanje nosila staklo, naočare koje mi traju preko 20 god. nisu mi padale niti se razbijalee
jedino e prsnuti okvir, tj drška za ući.
Meni je ta rečenica da je pogled kroz staklo jasniji malo tragi komična iskreno

Jer je u suštini isti pogled... plastika i staklo se stvarno skoro pa ne razlikuju kad ovako gledaš naočare. Nosila sam oba (20god. nosila naočare pre operacije za skidanje dioptrije).
Ali je bre suština da ako ti se dopada staklo, uzmi staklo