Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
e pa moram da ti kažem da mnogoooooooooo grešiš i da u mnogim stvarima nisi u pravu...
nije tačno da na nivou cele Srbije niko nikad nije reagovao...
verovatno se baziraš samo na svoju okolinu,ali ne smeš da generalizuješ stvari...
recimo...moja generacija 97 godište kojima sam bila razredna...
trebalo mi je 2 i po godine,rada,pisama,pretnji i čak i policije,ali sam uspela da nateram zajedno sa pedagogom svoje škole,da CSR izdvoji nasilnika iz porodice...
danas je to dete jedna sretna srednjoškolka i često se viđamo i pričamo...procvetalo dete...
a to ,šta je nastavnik smeo ranije ne bih sad da pišem istoriju...samo ću te pitati koje si ti godište,ako nije problem...????
ja znam kako je bilo pre,a vrlo dobro znam kakvo je stanje sada i zato sam to i napisala...
nije problem. rodjena '74. gimnaziju zavrsila '92. diplomirala biologiju na pmf-u '97. bila nastavnik biologije u osnovnoj od '96. do '99. profesor u gimnazijama u tri razlicita grada od 2000. do 2012. nije problem ni radnu knjizicu da iskopiram ako treba

radila sam i ove godine, istina samo mesec dana i nisam se zadrzavala u zbornici duze od neophodnog vremena.
znam tacno sta pisem. znam da biti prosvetni radnik nije lako, ali takodje znam da vecina zaposlenih u skolama otaljava svoj posao, potpuno nezainteresovano za bilo sta sto se desava okolo.
znam da u skoli u koju sad ide moja cerka dezurnog nastavnika mozes naci jedino u zbornici, cak i za vreme velikog odmora ili vremena kada deca dolaze ili odlaze iz skole.