СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opa Nedo jel to znaci da si nasla neki poslic?

pa da, našla, ali ne pravi, više onako u sivoj zoni, što i nije rešenje, ali ko može i sme da bira

- - - - - - - - - -

Mora baba da se podmladi.Aj na vikendicu kod ovog mog da vidis sta je vazduh i reka :D

fala, fala, kao da sam bila, kako se spomene vikendica mene nešto uklješti u krstima,
tako ja svake godine idem kod moji dragih prijatelja na vazduh, a završim u šljivama,
kojih usput ima 100 stabala :D

juce kupujemo voce. moja cera kaze - mama hajde da kupimo one pomorandze-
prodavacica kaze - to nisu pomorandze, to su mandore-
...svejedno smo ih kupili. jutros ih iscedimo, curica proba, nasmeje se i kaze:
-teta se samo salila, vidis da su pomorandze.-

dete skroz u pravu, ko izmisli tu glupost zvanu mandora, nikad nisam naišla na slatku,
kisele kao limun, bljak

- - - - - - - - - -

Ma ovo je dvoriste i breze i reka i kuca :) Mnogo je lepo i komsiluk je super.Nema onih gradskih prepucavanja.

zvuči baš fino, uživaj kad god možeš :)

dobro jutro?
kisa, tmurno, skoro i hladno 'obzirom da je maj...
ali je petak :D

Nedo, potpuno si u pravu - ovde jeste nekakav strajk... ja se pravim da ne primecujem (i onako nemam pojma o cem' se radi)

Proko, zasto bismo gledali taj novi sport. nista ne moze postojati bez publike i sponzora, tako da... nemam pojma. ko voli nek' izvoli, sto se mene tice - ne hvala :)

dobro jutro?
kisa, tmurno, skoro i hladno 'obzirom da je maj...
ali je petak :D

Nedo, potpuno si u pravu - ovde jeste nekakav strajk... ja se pravim da ne primecujem (i onako nemam pojma o cem' se radi)

Proko, zasto bismo gledali taj novi sport. nista ne moze postojati bez publike i sponzora, tako da... nemam pojma. ko voli nek' izvoli, sto se mene tice - ne hvala :)

Bilo ladno, bila kiša, sad sparina, ukuvah se k'o škembić u autobusu.

- - - - - - - - - -

Пиво у лименци је највећи светски изум... или ту негде.

Ovo je najcrnji greh napisati. Pa kako možeš, di će ti duša???? Pivo samo i jedino u staklu valja. Tačka !

10154483_846911441992462_12484703_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back