СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, dobro jutro! :D
isli smo juce na slavu - kod rodbine na rucak, kod kumova na veceru. istina bilo je lepo, ali sreca da nije tako cesto...

da ekskurzije. i moja smizla ide na jednodnevnu na neko izletiste u deliblatskoj pescari, jos uvek ne znaju datum ili ga bar ja jos ne znam. ne znam ni sta tamo klinci mogu da rade, ali nema veze. vazno da se nesta desava...

nego da vas pitam: da li ste dobili da platite "nadoknadu za odvodnjavanje" i da li cete je platiti?

Plaća se samo u Vojvodini a ide u opštinu Savski venac u Beograd...proverili su neki. Ovde u Subotičkom kraju se baš digla frka oko toga, s obzirom da smo na pesku i da ovo ni u kom slučaju nije melaoraciono područje (ako sam dobro napisala, htedoh reći podrčje sklono poplavama, ali ga oni tako zovu)

Ne znamo, ali u ovim vestima ima mnogo potencijalnih odgovora
http://www.subotica.com/vesti/gradjanima-stizu-porezi-za-odvodnjavanje-id22606.html

- - - - - - - - - -

medium-Untitled.jpg

ne znam da li ide jednoj opstini, ali je bas cudno da samo vojvodina placa, a vojvodina uglavnom vec ima izgradjene kanale i nasipe. svaka opstina iz svog budzeta vec placa za to...

republicka poreska uprava naplacuje nadoknadu za odvodnjavanje gradjevinskog zemljista, ali samo u vojvodini!!! nema sanse to da platim, nek dodju za prinudnu naplatu.

Snajper ne cepidlaci :P
Значи 41. је била окупација, то је ОК?!?
Прве милиоративне радове у Воши, прво у Бачкој, предузела је хабзбуршка монархија после страховитих поплава Тисе 30их година 19. века па на овамо све до 70их година прошлог века.
Сад све знаш ко матора.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back