СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je pravno pametno,niko nije duzan da ispasta zbog neizivljenih klinaca,pod "okriljem" igre a ustvari kompleksa i frustracija o cemu treba psiholog ili roditelj da vodi racuna,ponovicu onu moju staru da nije sramota biti bolestan sramota je ne leciti se.A to sto je neko razmazen i raspusten ovaj hiperaktivan je druga stvar.I ne ja ne moram da imam decu da bih to znala.

Ovo je pravno pametno,niko nije duzan da ispasta zbog neizivljenih klinaca,pod "okriljem" igre a ustvari kompleksa i frustracija o cemu treba psiholog ili roditelj da vodi racuna,ponovicu onu moju staru da nije sramota biti bolestan sramota je ne leciti se.A to sto je neko razmazen i raspusten ovaj hiperaktivan je druga stvar.I ne ja ne moram da imam decu da bih to znala.

pa dobro ako sve znas - koje su to igre? daj link, posto se kaze da su deca to videla na internetu. ja stvarno ne znam o kojim je igrama rec, a i u skoli kazu -cucete na roditeljskom-, ili samo odmahnu glavom.

odvela dete u skolu, vracam se kuci i dok trazim kljuc da otkljucam kapiju zaustavi se neki auto, izadje cika (po izgledu kao da je iskocio iz onih indijskih serija) i pocne me ubedjivati da kupim super jeftin komplet serpi... sve lepo, sve cepter :roll: a ja za baksuz nikako da nadjem kljuc... i ne vredi sto govorim da necu serpe. srecom uparkira se komsija u susedno dvoriste i ovi se pokupise i odose.
udjem u kucu, zena zove telefonom... firma slavi rodjendan, pa sam BAS JA dobila nekakvu dasku za peglanje, samo treba da budem kuci za oko sat ipo dva i da platim troskove dostave... 'alo gospa, ne zelim dasku za peglanje. i ova koju imam mi je mnogo... ne. ubedjivanje traje, na kraju sam samo ostavila telefon.
pa vise ne mozes da kazes ni da nesto neces... ludi svet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back