Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
ej devojke, što bre ne pišete o deci, gde će baba da čita doživljaje omladinaca i pije kafu jutrom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ej devojke, što bre ne pišete o deci, gde će baba da čita doživljaje omladinaca i pije kafu jutrom![]()
Opa Nedo jel to znaci da si nasla neki poslic?
Mora baba da se podmladi.Aj na vikendicu kod ovog mog da vidis sta je vazduh i reka![]()
Mnogo je lepo i komsiluk je super.Nema onih gradskih prepucavanja.juce kupujemo voce. moja cera kaze - mama hajde da kupimo one pomorandze-
prodavacica kaze - to nisu pomorandze, to su mandore-
...svejedno smo ih kupili. jutros ih iscedimo, curica proba, nasmeje se i kaze:
-teta se samo salila, vidis da su pomorandze.-
Ma ovo je dvoriste i breze i reka i kucaMnogo je lepo i komsiluk je super.Nema onih gradskih prepucavanja.

Пиво у лименци је највећи светски изум... или ту негде.dete skroz u pravu, ko izmisli tu glupost zvanu mandora, nikad nisam naišla na slatku,
kisele kao limun, bljak
- - - - - - - - - -
zvuči baš fino, uživaj kad god možeš![]()
dobro jutro?
kisa, tmurno, skoro i hladno 'obzirom da je maj...
ali je petak
Nedo, potpuno si u pravu - ovde jeste nekakav strajk... ja se pravim da ne primecujem (i onako nemam pojma o cem' se radi)
Proko, zasto bismo gledali taj novi sport. nista ne moze postojati bez publike i sponzora, tako da... nemam pojma. ko voli nek' izvoli, sto se mene tice - ne hvala![]()
Пиво у лименци је највећи светски изум... или ту негде.

Флуидно питање.Bilo ladno, bila kiša, sad sparina, ukuvah se k'o škembić u autobusu.
- - - - - - - - - -
Ovo je najcrnji greh napisati. Pa kako možeš, di će ti duša???? Pivo samo i jedino u staklu valja. Tačka !
...a moje dete je poraslo!