СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene bi mogle da me nije strefio enterovirus...ebem mu miša ko ga smislio...prvo moj brat,dan kasnije ja...povraćala sam,proliv sve po ps-u...aman,lice mi je bilo skroz zeleno dva dana...danas mi je nešto bolje,ali se osećam ko isceđena krpa...grrrrrrrr...a radim...jel...uhhhhhhhhhhhhhhh...

mene bi mogle da me nije strefio enterovirus...ebem mu miša ko ga smislio...prvo moj brat,dan kasnije ja...povraćala sam,proliv sve po ps-u...aman,lice mi je bilo skroz zeleno dva dana...danas mi je nešto bolje,ali se osećam ko isceđena krpa...grrrrrrrr...a radim...jel...uhhhhhhhhhhhhhhh...

ooooo :(
ozdravi brzo!
taj virus je ove godine bas gadan. skoro da nema mesta gde nije protutnj'o.
oni brojni slucajevi u smederevu za vreme smederevske jeseni, za koje su mislili da su trovanja hranom, ispade na kraju da je virus. za malo smederevske pljeskavice da prodju k'o spanski krastavci.

drugarice, evo da pitam i vas, ostavih malo pre na temi 1-3:
Zene pomagajte, moja mladaj cera ima 4, od srede ima malu T, 37, 7 najvise, a juce se popela na 39,5. Skinula sam je nocas i bila je dobro do pp spavanja i sad vidim da je ponovo visoka, 39,3. Grlo nije crveno, ne kaslje, nema proliv a zali se da je boli stomak. Da li moze biti urinarna inf? Kako se ona manifestuje? Ceka me jos jedna luda noc jer je nedelja i ne bih da je vodim u dezurnu. A i ja imam neke konsultacije veceras u vezi sa mojim mukama...sama sam, muz nije tu, nema ko da ode sa mnom, nema ko da cuva stariju. Aaaaaaaaa!!!! Gde si Cicak da te pridavim kad pocnes sa pricom "nek je neko pricuva" )

laural ja zaista ne znam ništa o urinarnim infekcijama,ali nekako mi je logično da bi onda rekla da je peče/boli kada piški,nekako to mi se čini kao neki proces kod urinarne infekcije...meni ovo više zvuči kao neki blaži oblik stomačnog virusa,koji protutnja u obliku T koja varira i stomačnih tegoba...svakako daj Linex ili neki drugi probiotik,ako ima gasove da to smiri,prati T,prati da li će početi da slini i kašlje...a sutra ako se situacija ne menja,trebalo bi ipak do doce..nadam se da sam ti bar malo pomogla..

Eli hvala ti što brineš...bolje sam,nego zbog obaveza u pozorištu nisam imala mogućnosti normalno da dođem sebi,pa sam još malo malaksala...zaista sam baš puno povraćala...sad kupim snagu polako,ali osećam se mnogo bolje,a i apetit se polako vraća...4 dana nisam mogla primirisati hranu,6kg je otišlo samo tako...

Hej drugari!
Jel' kod vas pocela jesen ili zima? Moja mama je negde cula da nam dolazi najgora zima u poslednjih sto god i prilicno se uplasila, obaska sto nije razumela da li najgora po snegu i hladnoci ili u nekom drugom smislu. Svasta se prikazuje po medijima, a ona svasta slusa i gleda...

Nego, vi sto ste prijavili "rovita" stanja, pisite - jeste li ozdravili?

Bogam, kod mene kao da je novembar...9 stepeni, kiša lije..baš je hladno. Ja zapravo ne volim kad je ovako vlažno vrijeme..još mi bude hladnije. Da ne pričam o fćkanju kose i sličnim problemima :) Moja Nina je ozdravila..a i ja sam bolje..jeste da me danas želudac zeza pa mi je stomak kao kamen...biće bolje.

Laural, kako je mala, da li ste bile kod lekara?
Ja ne znam da pomognem iako imam dvoje male dece jer ja vodim kod lekara za najmanju sitnicu, a pogotovo ako je petak, dan pred vikend. Tako da ja ne bih ni čekala vikend da mi dete ima povišenu T tri dana u kontinuitetu. Zato i ne znam ništa, odmah decu vodim kod doce, dobiju neki lek ako treba, ako ne treba da savet šta da radimo i to je to. Baš me brine što je 5 dana imala T i što ste same. :(
I kako si ti?

Mici, pa ti si baš bila opasno bolesna. Nadam se da si se oporavila, mogle bi se družiti ovih dana ako budeš imala lufta bilo kada obzirom da imaš nekoliko poslova. :zag:

Kod nas isto zima, ja sam sinoć skidala sa tavana čizme, kape i šaleve, a jutros smo svi obukli čizme. Zapravo, samo Luka nije dobio čizme jer ih nema, moram mu kupiti. U četvrtak i petak će jutarnja T biti 4-5 stepeni, a to je prava zima i ne mogu ga više slati u školu u patikama i jesenjim cipelama. Užas! :besna:
Sad ćemo da crkavamo od zime do aprila. A grejanje već nekoliko dana držimo uključeno. Znači kreću računi za gas...:sad2:

ćao žene!
laural piši ženo kako je mala?kako si ti?

ja da prijavim da sam počela da zujim ko Barb ponovo..grejanje još nismo uključili,ali uveče grejem kupatilo dok se dete kupa,i kod njega u sobi uljani radijator dok se ne zagreje i zaspi,onda isključim i stavim na njega još jedan pokrivač,i onda mu je baš fino toplo...nekako mi je još rano za totalno grejanje...a i mi vadimo stvari za zimu,moram da obnovim Gabriela sa nekoliko stvarčica,tipa zimska jakna (našla sam na Kupindo novu novcatu sa sve etiketom za 1200 dinara,i odmah kupila,čekam da mi stigne, a merkam i neke duboke cipele za njega,a čizme za zimu ima)...inače da prijavim i da smo sa 30.septembrom zatvorili rođendaonicu,ono što ne ide ne treba forsirati,već smo izjavili iz APR-a,poplatili sve dadžbine,vraćamo nameštaj u kuću,prodali već nekoliko stvari od opreme i to je to,krećemo u nove pohode,nove pobede...zujim dalje rekla bi naša drugarica Barb... :)

Mici ba smi je zao, pogotovu sto period odlazaka u igraonice tek dolazi, ljudi se zavuku unutra tek kad dodje lose vreme a Zima je pred nama...
Verujem da ste sve razmotrili kad ste tako nesto odlucili, zao mi je samo sto kod nas mogu I tako kreativne ideje da lose prodju...
Drzim ti fige za sledeci poduhvat :).

Juppijeeeeeeeeeeeeeee,zujim i ja samo da znaš. :)

ZD i ovako je bio visok zakup,a postali su jako bezobrazni,i da smo sada ušli u njihovu igru,smatramo da toj vrsti ucena ne bi bilo kraja,a naš džep na žalost ipak ima dno,a do toga ne želimo da dođemo.Smislili smo nešto drugo. :) A oni neka nađu zakupce za svoje basnoslovne cene.

Mici draga i meni je jako žao, sve je bilo sjajno i sigurno bi zaživelo super da ste mogli da izdržite, ali bezobrazluk ne treba trpeti i u pravu si što nisi pristala na ucenu.
I zvaću te da pokušamo da se vidimo, jako bih volela da se ispričamo, a dečaci me isto pitaju kad ćemo se družiti. Miloš hoće da se igra sa Gabrielovim Tomasom, ja ga pitam da li hoće da mu kupim Tomasa, on kaže da neće, više voli da se igra sa Gabrielom. :heart:
A Luka hoće da uči mađarski. Ispira nam mozak sa tim. :D

Bravo Poznavaoče, to je to! :super:
Ма јасно!
Ево частим те једном лаком тропском песмицом!
А колико видим и ова плавушица из спота вуче на тебе.
Остаје да се само уживиш у ситуацију!
Ранојутарњи поздрав!

--------
"Наше жизни прољеће је кратко,
знојно љето за њиме сљедује,
смутна јесен и ледена зима;
дан за даном вјенчаје се током,
сваки нашом понаособ муком:
нема дана који ми желимо,
нит' блаженства за којим чезнемо.
------------------
Без остријех зубах ледне зиме,
би л' топлоте благост познавали?
Без будалах тупога погледа,
би л' умови могли блистат св'јетли?"
-----------------
Njegoseva Luca mikrokosma... Citam je kad god pomislim da je zivot tezak, pa mi bude lakse :) Ovo je samo nekoliko stihova za vas koji ne volite zimu...

Dobro jutro svima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back