Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Па дај сестро слатка љубав према зима је елементарна изопаченос'!--------
"Наше жизни прољеће је кратко,
знојно љето за њиме сљедује,
смутна јесен и ледена зима;
дан за даном вјенчаје се током,
сваки нашом понаособ муком:
нема дана који ми желимо,
нит' блаженства за којим чезнемо.
------------------
Без остријех зубах ледне зиме,
би л' топлоте благост познавали?
Без будалах тупога погледа,
би л' умови могли блистат св'јетли?"
-----------------
Njegoseva Luca mikrokosma... Citam je kad god pomislim da je zivot tezak, pa mi bude lakseOvo je samo nekoliko stihova za vas koji ne volite zimu...
Dobro jutro svima!
Мсм очигледно је да смо ми хомосапиенси потпуна тропска нежна бића, моји џукци и мачке су бар двајс' пута појединачно маљавији од нас петоро да се сви концентришемо у један ентитет.
Једино што нас(а и остале белце и жутаће) донекле, али само донекле може повезати с овим ужасом од климе је оних до 4% гена неандерталаца... које прави црЊци немају па су малко глоопише(око 19 поена мање по Кателу).
Ајмо јошТе 'едан евергрин:
Ovo je samo nekoliko stihova za vas koji ne volite zimu...

drago mi je što ti je ćerkica ozdravila...

za odluku o nastavku školovanja,svaka čast... za učenje nikad kasno...bravo za vas oboje,i odluku koju ste doneli...što se mobinga tiče,i ja mogu da dodam,da toga ima u poslednje vreme svugde,mamicu im njihovu,mi smo od 1.oktobra dobili novog direktora,koji baš nešto nije upućen u naš rad i sve što smo izgrađivali poslednjih skoro 20 godina,jako sam ljuta zbog ovih dešavanja,ali svakome dajem šansu,pa hajde da vidimo šta će uraditi,kako će se ponašati prema nama,dal će promeniti nešto na bolje...a juče bili u Ostojićevu...nećete verovati...to je jedna sala kao izlog sa puno prozora,kada uđeš na vrata sa leve strane drvene klupe na kojima su sedeli gledaoci,sa desne strane mala pozornica,duplo manja nego naša(ko da smo u saobraćajnoj gužvi na pozornici),nema svlačionice,wc zajednički sa publikom sa druge strane sale(moraš da prođeš preko gledaoca),iza zadnje zavese na tregeru smo se u mrklom mraku presvlačili,šminkali,spremali se za ulazak,ulazili i izlazili iz scena,spremali rekvizite i smrzavali se. I još na kraju kada su nas vodili na večeru(jedina svetla tačka jučerašnjeg dana) kaže predsednik tog Udruženja kao ostavili ste neko smeće iza sebe,i klupe niste poređali nazad kao što su bili kada ste došli...ma mrš...mislim razumem ja da treba malo umetnosti odneti i u provinciju i sve tu,da je to humano,lepo,etički blablabla,ali ni mi ne možemo da damo 100% onoga kako predstava izgleda u matičnoj kući(jer su okolnosit daaaaaaaleeeeeeeeeeeeko od onoga kako bi predstava funkcionisala kako treba) a još onda i pametuju...ma pukao mi je film juče skroz,ubija nas sve prehlada od prekjuče,u autobusu na putu za Ostojićevo pola nas je imalo T,i tako smo izgali...

Poklanjam naravno, Iiiii prilično je hitno. evo fotka jedna