СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tu sam,ništa novo kod mene,dosadilo mi je u kući uh da mi je neki poslić samo da izađem iz kuće....
ponekad svratim vidim šta se dešava kod vas i tak....
nešto sam lijena za pisanje :aha: kako si ti,imali šta novo kod tebe kako
su momci?
E da, to sedenje u kući je najgore.
Nema ništa novo osim da Luka kreće u školu za 10 dana.
Prvi razred! :heart:

- - - - - - - - - -

pozdrav svima!
ja i moja cera smo sad dosle iz doma zdravlja. juce sam otisla s'idejom da promenimo dr (jer nam je sve jedno ko ce da uradi detetu sistematski) a med sestra kaze - pa vasa dr radi pre podne, mozete doci sutra! ooo zemljo! prosle nedelja nam rekli da je na odmoru celi avgust!!!
i tako otisle jutros, cekale tri sata da dodjemo na red... docekale... pregled kod dr 3 minuta + 10-ak min da ispise svu papirologiju.
sa spiska koji smo dobile uspele smo jedino da "skinemo" zubara. kod logopeda smo zakazale sutra u podne. laboratoriju nismo ni zakazale jer mora ujutru rano da se zakaze za sledeci dan :neutral: a fizijatra nismo ni nasle. zakazuje se, ali prvo treba da nadjemo dr. pa da zakazemo pregled!!! srecom fizijatar i lab moze privatno, pa se nadam da cemo zavrsiti do kraja nedelje! toliko o nasem besplatnom i efikasnom zdravstvu.
sreca u celoj prici je da smo zdravi
Kao što rekoh. Naše zdravstvo nije namenjeno bolesnima.

Jao žene moje - izašlo obaveštenje na sajtu škole:

"Поштовани родитељи,

Пријем првака одржаће се у петак, 30. августа 2013. године, са почетком у 18.00 часова у школском дворишту.

Позивамо све будуће прваке да заједно са својим родитељима присуствују овој свечаности,

Свим првацима желимо срећан полазак у школу."
:heart2:

"Поштовани родитељи,

Пријем првака одржаће се у петак, 30. августа 2013. године, са почетком у 18.00 часова у школском дворишту.

Позивамо све будуће прваке да заједно са својим родитељима присуствују овој свечаности,

nek vam je sa srecom :heart:
mali skolarac i ponosna mama :super:

- - - - - - - - - -

pozdrav skandia
pozdrav mladamama

Scandia pa već i tebe da čitamo malo. Kako je tvoj budući školarac? Jel se sprema?Jel očekuje školu? A kako ti podnosiš ove poslednje dane pred školu?
Eliiiiiiiiiiiiiiiiiii bravo za drugara...Jel on ima pojma o tome šta ga čeka u školi? Ko je više uzbuđen,ti ili on? heheheh
Mladamama pa gde si ti ženooooooooooooooooooooooooo nestala???????????????? Kako je Ninočka? Kako su još uši sada? Ajde nemoj sad ponovo da nestaneš nego pričaj.

zene moje drage!
kupila sam danas cerki helanke, takve da bi nam i JK pozavidela. uzasno su ruzne, tamno plave sa jako puno strasa i nekih sljastecih elemenata... ali moja cera je pevala neku pesmicu i kad ih je videla samo je zanemela i kroz uzdah - vidi mama... i ja morala da kupim. kada cu i da li cu iskijati jednog dana to sto joj ispunjavam zelje ne znam, ali ona je trenutno toliko srecna da me u stvari bas briga :)

Hvala vam društvo!
Nego, sad nam je veća briga gde će slaviti rođendan. On neće da slavi tamo gde sam ja planirala. Hoće u jednu groznu igraonicu koju ja mrzim i u kojoj smo bar 2 puta nedeljno preko zime. To je jedan odvratni, prljavi hangar, ali je pun penjalica, dvoraca i kaveza po kojima mogu da se veru. I hoće tamo li nigde drugo. A uslovi za roditelje su nula. Doduše, prošle godine nam je bilo sve ukupno 5 roditelja na rođendanu jer su svi doveli decu i otišli dalje da obave šta imaju pa ih samo pokupe na kraju rođendana. Ali opet me sramota... :(
A biće glavni fazon da ni nećemo moći da biramo jer smo se kasno setili, tek juče sam ukapirala da do rođendana ima još 4 nedelje i tačno pada u subotu. Sva sam nešto smušena ove godine.

"Поштовани родитељи,

Sretan polazak u skolu prvacicu! :heart:

- - - - - - - - - -

zene moje drage!
kupila sam danas cerki helanke, takve da bi nam i JK pozavidela. uzasno su ruzne, tamno plave sa jako puno strasa i nekih sljastecih elemenata... ali moja cera je pevala neku pesmicu i kad ih je videla samo je zanemela i kroz uzdah - vidi mama... i ja morala da kupim. kada cu i da li cu iskijati jednog dana to sto joj ispunjavam zelje ne znam, ali ona je trenutno toliko srecna da me u stvari bas briga :)
vazno je da se njoj dopadaju,srecica mala :)

Eli ja mislim da treba da se ispoštuju detetove želje što se rođendana tiče. Znam na koju igraonicu misliš,i ja tamo dobijem osip,em je bučan,em se slave 5 rođendana odjednom,em je prljav,ali ako Luka želi da skače,onda bi trebalo da ispoštuješ njegovu želju. A inače pre par dana sam pravila malu anketicu,i ima još puuuuuuuuuno slobodnih termina u raznim rođendaonicama,ako se odlučite za nešto drugo. Važno da Luka bude zadovoljan,a i vi naravno kao njegovi roditelji. :cmok2:

@Alisa - ja ne razumem od cega te sramota. Deciji rodjendani su za decu... Kod nas se podrazumeva da roditelji ne sede u igraonicama... A sto se izbora igraonice tice - i vrapci vec znaju da bih ja poslusala dete ( i vidis da se niko ne ljuti :) )

A mi smo danas konacno dobili potvrdu tj. moja cera da je fizicki, psihicki i emotivno spremna za pripremni predskolski period!
Svuda smo prosli odlicno, osim kod fizijatra koji ne moze sa sigurnoscu da kaze kakva su joj stopala. Nije deformitet, nisu ravna stopala, ali nisu ni idealna, pa idemo na nekoliko casova vezbi kod fizioterapeuta. Danas smo bili prvi put i ja sam potpuno zbunjena:
prvo - ft kog smo dobili da nam pokaze vezbe nam je dobrih 15 min pokazivao vezbe pravilnog disanja i opustanja a ostatak casa pravilan hod... zatim je rekao da je jako lose to sto curica ide na casove baleta jer ONI SAMO RADE RASAFLJIVANJE i na kraju casa nas je pitao sta je tacno nas problem i zasto smo dosle.
Sad se ja pitam da li da nastavimo sa tim casovima (da naucimo pravilan hod i disanje) ili da se raspitam za nekog ko bi nam stvarno pokazao vezbe za stopala... ili je sve to stvarno povezano?

ima Ved na fejsu,tamo je viđam da postuje...predpostavljam da se polako vraćaju svakodnevnim obavezama pre početka nove školske godine...čini mi se da polako svi uplivavamo u tu frku zvana škola i vrtić
dobro je onda,ona je bila bas aktivna ovde,malo mi neobicno da se ne pise ovde :) Ali zato ste ti i tvoja igraonica bas aktivne. :) Deca bas uzivaju kod tebe a kako i nebi,malo koja igraonica ima uslove kao tvoja,pa jos i bazen,ma predivno :heart:

Iskreno ne ide bas onako kako smo zamislili. Daleko od toga,jos uvek se ne vraca ni toliko da platimo zakup prostora. Mislim ima nesto posla,ali ne dovoljno jos uvek. Delimo flajere ko ludi,ali nikako da krene kako bi se isplatilo. Malo fali trenutno da odustanem od svega,jer cu jos malo pa poceti sa dugovima. :(

Draga Micimacko,dace Bog pa da krene onako kako ste zeljeli,i to ti od srca zelim... Jos ste vi novi,pa dok se jos procuje malo,mi bi verovatno dolazili da smo tamo negde kod vas... Lepo je bas kod vas,opremljeno,strucno,sacekaj jos jedno vreme,pa onda saberi utiske i vidi dal`se isplati... pusa za tebe i naseg malog dLugara :cmok:

Iskreno ne ide bas onako kako smo zamislili. Daleko od toga,jos uvek se ne vraca ni toliko da platimo zakup prostora. Mislim ima nesto posla,ali ne dovoljno jos uvek. Delimo flajere ko ludi,ali nikako da krene kako bi se isplatilo. Malo fali trenutno da odustanem od svega,jer cu jos malo pa poceti sa dugovima. :(

hej... glavu gore. nemoj tek tako da se predas. sigurno ima jos nekih mogucnosti... seti se samo koliko si to zelela. :zag:

pozz žene. nema me jer mi se život okrenuo naglavačke.
iščitah opet temu o Tići pa sam se opet rastužila.
Nina mi kreće u školu pa sam sad oko tog zauzeta..znam da mi mame pravimo veliku frku oko nečeg najnormalnijeg al mene opet hvataju moji strahovi..kako sad vaspitavati školarca, kako ga naučiti radnim navikama..hoću li biti dobra mama. ludo pa živi.
Ljubim vas sve

Ne bih volela da mračim, i nismo u istoj poziciji, jer ti si ipak u gradu, ali meni je trebalo punih pet godina da se pročuje za moje torte, i tek sada imam kao malo više posla, iako ni to nije ni blizu dovoljnog. Nažalost, u Srbiji je u današnje vreme jako teško započeti neki posao. :(

pozdrav drugari!
kako se osecate na ovom jesenjem vremenu? a i blizi se taj carobni 1. septembar :)
ja osecam neki nemir... malo me zezaju da je to strah da ce da me pozovu iz neke skole da radim :D kad bi me zvali morala bih, a tako sam se uljuljkala u svoju lenjost i pitam se kad cu iskijati ovo uzivanje :)
nego, hoce li biti jos toplog vremena? ...moja cera jutros pita - kad ce padati sneg? oooo da li je moguce da joj je dosadilo leto????

De ste mamike? Kod nas isto uzbudjenje, u ponedeljak je svecani prijem prvaka, tek sutra spiskovi da roditelji ne bi intervenisali i premestali decu (a ovako kaobajagi nece intervenisati :)Kupili smo knjige, torbu, peratonicu (koja je ovde pernica, ne smem da je zovem peratonica :)), jos ponesto, ostalo sta bude rekla uciteljica. Upisala sam je u produzeni boravak. Tako...videcemo kako ce sve ovo izgledati. Ovde je jos uvek toplo, ali normalno toplo, na srecu. Jedino sto ne znam je li more toplo, planirala sam da ih vodim svako popodne sl. nedelje, da nadoknadimo propusteno. Na poslu ludnica a ja bez imalo zara :( Tako bi mi prijalo neko placeno odusutvo, da setam, pravim kolace, sijem, dekupaziram...ahh.
Mici, ne moze sve odmah, znas i sama. Posao ce polako procvetati, tek pocinje sezona, kad se rodjendani budu slavili u zatvorenim prostorima, procuce se i tvoja igraonica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back