Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
hahaha Barb ulepšala si mi dan...znači princeza ti je pravi karakter...kada nešto hoće,to će po svaku cenu i da uradi...
Tsy kako ste danas?
Tsy kako ste danas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дневна соба треба да је светлих, неиритантних боја, благих нијанси, јер се у њој проводи највише времена.pa zato sam i napisala - da se uveris da stvarno radis odlican posaojos ako je i tebi dobro, onda je stvarno sjajno.
mi imamo samo tri igraonice od kojih samo pomenuta radi pre podne, a meni je bio prvi put da odem u nju (a i poslednji). imamo mi nasu omiljenu gde se deca stvarno zabavei tu su cene iste, ali imaju i dvoriste i vaspitaci se stvarno trude.
sledece nedelje treba da krecimo i ne mozemo nikako da se dogovorimo za boju dnevne sobe. nas troje - svako bi "svoju" boju. ako ste skoro bili u ovoj temi dajte neki link o krecenju i bojama...ili mozda savet...
zvuci super Poznavaoce![]()
Јок морИ, имамо слушне апарате!o, o, Poznavaoce, pa jel' morate da vicete dok razgovarate u dnevnoj sobi? salim se naravno, sto kaze Mici - super zvuci!
e Mici, moja cera bi te izljubila za taj predlog - boja lavandeona jako navija za ljubicasto... moj muz ne bi nista menjao, a ja bih nesto eksperimentisala sa platnenim tapetama
nego sam cula da moram da nadjem bas super majstora za tapete jer ti motivi ako se ne uklope u milimetar- propala prica ... pa mi sve to puno skupo... bice nesto, imamo jos nekoliko dana da odlucimo
dobro jutro svima!