СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahaha barb
mici,dobro je,samo sto ne postujemo naredjenje od dr da ne izlazimo uopste
sestre rekle sme uvece pa oko pola osam izadjemo jer kuka i trazi.....pa je onda ganjam da ne prilazi deci.....ko nekog ludaka me gledaju tu neke babe dezurne,sa klupice.
i krijem se kad jedem voce i salate i sve sto ne se pa mi zao....jedva cekam da prodje

pa dobro prošle ste to Tsy već jednom...nedelju dana istrajnosti...i mi smo izlazili posle operacija...e sad mi imamo dvorište,pa je bilo lako izolirati ga od dece...probaj da šetaš sa njom,tamo gde nema mnogo ljudi,da ne idete na igrališta,slučajno da ne pokupi nešto,sada je osetljiva jaaaaaaaaaaaako...ali i sama znaš draga,a na babetine ne obraćaj pažnju...pukne mi film svaki put,kada pokazuju da su one popile svu pamet ovog sveta...misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

dobro jutro svima! stiže žega...kako ste ovih dana?

ajde da lajkujemo i sirimo dalje

https://www.facebook.com/zivotinje.rs

„Tokom akcije „Jedan lajk – jedan obrok“, koja se efikasno sprovodi već godinu dana, do sada smo uspešno donirali oko 2.5 tone hrane za životinje širom Srbije. Osim građana, koji su lajkovali našu Facebook stranicu, u velikoj meri zahvalnost za ovu akciju dugujemo kompanijama Delta DMD i Happy Dog doo, kao i Blicu, našem medijskom partneru.“, poručuju sa portala zivotinje.rs

Nakon što su Vesnini psi, zahvaljujući portalu zivotinje.rs, dobili oko 1000 obroka, nastavlja se potraga za azilom koji će posetiti u narednom periodu. U tome im i dalje možete pomagati, jednostavnim klikom, odnosno lajkovanjem Facebook stranice – zivotinje.rs.

ja u frci naravno,evo samo da vam mahnem...žega opet počela,posla ima hvala Bogu,pu pu pu,da ne ureknem...samo sam ja sve više crkla...zaista moram da izvadim 2 nedelje odmora da dođem sebi,jer je ovo sada već nenormalno,da od prošlog septembra skoro nijedan slobodan dan nisam imala...ali da ne kukam.pošto niko mene lopatom terao nije,tako da ćut,mogu da budem samo srećna... :)

Mici slatko je bas. Bravo za vasu radionicu.

Ja sam danas skoro "odvalila" zbog jedne igraonice ovde kod nas... ostavim dete na sat vremena... -sa roditeljem 150 din; samo, da ga paze vaspitaci 200 din. samo naravno jer imam neka posla... zadrzim se malo duze, tacnije sat i petnaes minuta i kad sam dosla
1. dete se igra samo cesljanjem lutki 2. jedva sam nasla radnicu da platim i 3. platila sam 520 din jer je 200 din sat, a mi smo vec dobro naceli drugi i dete je popilo sokic (borovnica flasica) 120 din. bilo mi doslo da idem u kafic preko puta da pijem kafu dok ne istekne taj drugi sat, ali nisam mogla da maltretiram dete, vec joj je bilo dosadno...

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu čoveče koja neprofesionalnost...nemam reči...ja bih crkla od sramote,da se tako nešto kod mene desi...
a i cene su vam kuku i lele...otkud te cene čoveče????? mi ovde u NS mnogo manje naplaćujemo...dal smo mi glupavi,ili su oni pametni i izrabljuju roditelje?...mislim,ako ja treba da zaradim na izrabljivanju roditelja koji nemaju drugi izbor,onda neka hvala lepo,ne želim da učestvujem...

pa zato sam i napisala - da se uveris da stvarno radis odlican posao :super: jos ako je i tebi dobro, onda je stvarno sjajno.
mi imamo samo tri igraonice od kojih samo pomenuta radi pre podne, a meni je bio prvi put da odem u nju (a i poslednji). imamo mi nasu omiljenu gde se deca stvarno zabave :) i tu su cene iste, ali imaju i dvoriste i vaspitaci se stvarno trude.

sledece nedelje treba da krecimo i ne mozemo nikako da se dogovorimo za boju dnevne sobe. nas troje - svako bi "svoju" boju. ako ste skoro bili u ovoj temi dajte neki link o krecenju i bojama...ili mozda savet...

pa ja bih se izdogovarala za neku neutralnu boju sa puno šarenih detalja,ili da samo jedan zid bude neke jarke boje a ostale neutralne sve u sklopu sa nameštajem i tepihom ako imate...a kompromis je svakako poželjan ako svako od vas troje ima drugu omiljenu boju...hehehe...neće vam biti lako...dnevna soba je svakako za opuštanje po mom mišljenju,pa bih se ja opredelila za neku boju lavande recimo sa jednim zidom jarkog toplog tona...to bi nekako našu porodicu okarakterisalo...to je moj san kako bib izgledala moja omiljena dnevna soba,ali pošto imamo veliki lager knjiga,zidovi su nam zatrpani policama za knjige,pa ništa od toga..jednom kada budem imala normalnu dnevnu sobu...:)

pa zato sam i napisala - da se uveris da stvarno radis odlican posao :super: jos ako je i tebi dobro, onda je stvarno sjajno.
mi imamo samo tri igraonice od kojih samo pomenuta radi pre podne, a meni je bio prvi put da odem u nju (a i poslednji). imamo mi nasu omiljenu gde se deca stvarno zabave :) i tu su cene iste, ali imaju i dvoriste i vaspitaci se stvarno trude.

sledece nedelje treba da krecimo i ne mozemo nikako da se dogovorimo za boju dnevne sobe. nas troje - svako bi "svoju" boju. ako ste skoro bili u ovoj temi dajte neki link o krecenju i bojama...ili mozda savet...
Дневна соба треба да је светлих, неиритантних боја, благих нијанси, јер се у њој проводи највише времена.
Код мене је то огромна просторија 8,6*6,8 метара(сигуран сам и после деценије од усељења баш због ове инверзије бројева дужине и ширине собе, што би моја сестра рекла: Таман ко и већина станова у НС!) која је дневна соба, трпезарија и кухиња и сем у оном делу где је кухиња са плочицама на зидовима и поду, остало је у светло зеленој и благо лимун жутој на наспрамним зидовима, плафон бео скроз, а и бродски под је сив у природној боји церових дасака лаГован безбојним лаком.

Poslednja izmena:
zvuci super Poznavaoce :ok:
:hvala:
Бтв генерално волим светле боје и нијансе до те мере да помало сажаљевам људе који живе у хладним климама с оловним небом...
И упркос томе ме жена превеслала да одемо септембра 2005. у Лондон на неких 5 дана, сиво тмурно и магловито.
Стандардно.
:mrgreen:

o, o, Poznavaoce, pa jel' morate da vicete dok razgovarate u dnevnoj sobi? salim se naravno, sto kaze Mici - super zvuci!
e Mici, moja cera bi te izljubila za taj predlog - boja lavande :) ona jako navija za ljubicasto... moj muz ne bi nista menjao, a ja bih nesto eksperimentisala sa platnenim tapetama :) nego sam cula da moram da nadjem bas super majstora za tapete jer ti motivi ako se ne uklope u milimetar- propala prica ... pa mi sve to puno skupo... bice nesto, imamo jos nekoliko dana da odlucimo :)

dobro jutro svima!

o, o, Poznavaoce, pa jel' morate da vicete dok razgovarate u dnevnoj sobi? salim se naravno, sto kaze Mici - super zvuci!
e Mici, moja cera bi te izljubila za taj predlog - boja lavande :) ona jako navija za ljubicasto... moj muz ne bi nista menjao, a ja bih nesto eksperimentisala sa platnenim tapetama :) nego sam cula da moram da nadjem bas super majstora za tapete jer ti motivi ako se ne uklope u milimetar- propala prica ... pa mi sve to puno skupo... bice nesto, imamo jos nekoliko dana da odlucimo :)

dobro jutro svima!
Јок морИ, имамо слушне апарате!
:hahaha:
Него веруј ми, наједноставнија решења су најбоља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back