Dobro veče!
Nema me jedan dan, a vi se raspisale! Moraću češće da odsustvujem sa teme.
E, da danas je baš bio lep dan. Mi smo pravili radnu akciju u dvorištu, očistili smo ga samo tako. Skupili lišće i potrpali u kese, skuljali orahe i lešnike, biće opet za celu godinu da bake prave kolače!

Ja sam uspela i kuću da pospremim, to inače uvek radim nedeljom, ali danas nisam radila, momci ceo dan bili napolju pa sam ja malo radila u kući, malo sa njima napolju. Fitnes samo tako!

Inače smo ih juče popodne opet vodili kod dr jer ne prestaju da kašlju noću, a Miloš je i ujutru dobio proliv pa nije išao u vrtić. Kaže dr da su zdravi nego im se sliva šlajm iz trećeg krajnika kad leže pa moramo da čistimo nos što češće i što bolje. Miloš je bio na dijeti juče i danas, bilo mi ga žao, dva dana mi je plakao i tražio da jede, a ja ne smem da mu dam.

Pio je Liobif i jeo skoro ništa pošto neće dvopek, kuvani pirinač i šargarepu. Jedino je jeo šargarepu iz supe, a danas je smeo da jede bareno belo meso i pire krompir pa je to jeo jadničak. A Luka jede sve po redu, ne mogu njemu da ne dam, pa Miloš plačeeee...

Danas popodne je konačno imao stolicu i bila je ok.
Kupila sam Todoxin pa oni piju sirup, a mm i ja pijemo tablete. Valjda će pomoći, trebala sam ranije da dajem deci, a ne da dočekam viruse i boleštine. Uvek zaboravim na njega, setim se tek kad pritisne muka. Stvarno sam najgora mama na svetu.