СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, a Luka mi se opasno zagrejao za Milicu, drugaricu iz vrtića. Ona je njega odabrala i neko vreme se dvoumio da li da pristane da joj bude momak pa me pitao da li će morati da je oženi i kada sam mu rekla da ništa ne mora onda se složio. I sad mu je Milica zvanično devojka.
Ali Milica ima nevaljalu sestru bliznakinju koja stalno nervira Luku i zbog nje ih nije zvao na svoj rođendan pa ni Milica nije bila.
Elem, danas sav iznerviran priča kako Milica nije došla jer je bolesna, a Anđela (sestra bliznakinja) mu je rekla kako Milica plače jer joj je rekla da Luka više ne voli nju nego Dunju.
I onda je molio da napiše Milici pismo i da joj pošalje. :heart: Baš je bio tužan, bilo mi ga nešto žao.
Kada smo prolazili pored njenog ulaza ja ga pitam jel hoće na interfon da joj kaže to što je hteo i on oduševljeno pristane.
Pozvonimo mi, javi se njena mama, a Luka lepo izdeklamuje: "Ovde LP, da li je tu Milica?". I stiže Milica, a on njoj krene čitavo litanije da drži i da objašnjava i kad je završio, ućutao se, a Milica mu kaže: "Dobro Luka, sad moraš ići kući!". A on odgovori: "Dobro".:zcepanje:
Znači već se zna ko tu kome komanduje.:cool:
Jooooj,majko moja,strasni su! Izmamilo mi je osmeh na usta! Pilici mali.... :heart:

gde ste žene?kako ste danas?ja još malo pa na posao...polako se navikavam da opet ceo dan nisam kod kuće... ne dopada mi se uopšte...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....kako se vi nosite sa tim?...mislim volim ja da radim,i treba mi da radim nešto i za sebe,ali preterano je,da kad mi počnu probe,onda sve ostalo prestaje,jer uopšte ne mogu da se uskladim...

Znaš kako, još uvek želim troje i još uvek želim devojčicu.
Ali kad počnu da me rasturaju ova dvojica onda kažem mm da mi opali šamar sledeći put kad spomenem da hoću treće dete.:lol:
A i kad bi i treći bio dečak odmah bih skočila u Dunav.:roll:

..verovatno zato shto bi onda zelela i chetvrto.. :lol:

..polako, i sa lukom si bila u negiranju do njegovog treceg rodjendana.. :zper:

:zag:

Ali kad počnu da me rasturaju ova dvojica onda kažem mm da mi opali šamar sledeći put kad spomenem da hoću treće dete.:lol:
Dece nikad dosta draga moja... A tek sto bih ja volela devojcicu... Al´zelje su jedno a stvarnost je drugo... Mi i ovo jadva dobismo(nakon 13 godina braka),uz pomoc VTO... I Boze,hvala ti na tome... Moja seka ima 3 decaka,prizeljkivala devojcicu a dosao opet decak,nema to veze,neka su samo zivi i zdravi.... :)

...jutro... :D
Mici, nasmeja me... :D

Ja bih trece, sad odmah...iako sam slaba sa zivcima :D I bio je nekako dogovor izmedju mm i mene, ali, prvo mi treba da resimo neke nesporazume izmedju nas dvoje...zato idemo u savetovaliste...i ljubav se ponovo radja... :heart:
A i nema se para...jedva krpimo kraj sa krajem, ne bih bas da stvaram bedu...:sad2:

...hvala Mici...ima jos dosta da se radi i naporan je period pred nama...a, hrabrost...pa bilo je ili savetovaliste ili razvod dok se ne zamrzimo potpuno...ja jesam za razvod, ali kao krajnju opciju, dok se sve mogucnosti ne iscrpe...u sve se treba ulagati i strpljenja i razumevanja i ljubavi i svega...postavila sam ultimatum i vidim da se i on trudi, sto mi je izuzetno drago... :)

...hvala Mici...ima jos dosta da se radi i naporan je period pred nama...a, hrabrost...pa bilo je ili savetovaliste ili razvod dok se ne zamrzimo potpuno...ja jesam za razvod, ali kao krajnju opciju, dok se sve mogucnosti ne iscrpe...u sve se treba ulagati i strpljenja i razumevanja i ljubavi i svega...postavila sam ultimatum i vidim da se i on trudi, sto mi je izuzetno drago... :)
Sve najbolje i nadam se da ce vam savetovaliste pomoci,pomoci u toj meri,da nikad ne pomislte na razvod... Vazno je da se i on trudi,bice tu nesto... :cmok:

znaci pricamo o bebama????:ceka:...meni samo nadjite nekog dobrog i slobodnog sperma donora,i odmah cu drugo...:lol:
лепа и паметна жена као ти, алко ће наћи :zper: само се ти не предај :ok:
...jutro... :D
Mici, nasmeja me... :D

Ja bih trece, sad odmah...iako sam slaba sa zivcima :D I bio je nekako dogovor izmedju mm i mene, ali, prvo mi treba da resimo neke nesporazume izmedju nas dvoje...zato idemo u savetovaliste...i ljubav se ponovo radja... :heart:
A i nema se para...jedva krpimo kraj sa krajem, ne bih bas da stvaram bedu...:sad2:
свака част за саветовалиште
искрено се надам да ће вам помоћи

иначе, и ја сам хтела треће дете док ми млађи није кренуо у забавиште, а старији у први разред,
хтела ја, ал није хтело оно :lol:

сад већ и не желим, мислим да не бих могла да ускладим бригу око школе за старије и пелене, цуцле...

а иа искрено, мало је и простора...мало је и за нас четворо, камоли још и беба

Ja sam bila jaaaaako zagrejana za treće, ali sam se bojala da neće biti muško. Nikako ne bih volela da imam ćerku. :( Ne pitajte zašto, ali ja volim samo tuđe devojčice. Nikada nisam poželela da imam jednu.

Haha Domaćice nasmeja me baš :lol:

Ja još ne razmišljam ni o drugom a kamoli dalje
jawsmiley.gif

Mi bili bolesni, imali proliv pa je malac bio na strogoj dijeti pa smo otišli na kontr kod naše dr koja je rekla danije bilo potrebe da bude na strogoj dijeti :roll: Ona druga dr me izbezumila rekavši još da ako dijeta ne da efekte da se javimo u boln pa na infuziju
nocomment.gif

Tako da smo čekali pa skoro 3 sata na kontr da bi rekla da je sve ok...Mada, bolje da je ok al da smo se izmorili jesmo.

Nama je druga nedelja u vrtiću. Prva je bila bolja...Super je reagovao, jedan dan samo plakao...Ove nedelje je drugačiji, u ponedeljak je baš plakao kad smo ga ostavili mada posle nije, sledećih dana malo plakao al ok. A pazite ovo, ne plače, ništa tokom tih par sati tamo i kako čuje zvono da neko dolazi - u plač. Ja to ne razumem. I dosta je neraspoložen posle kući, to mi baš teško pada, promena je a nisamm navikla da je neraspoložen i nervozan. I recimo kao idemo napolje popodne neče da krene, vraća se u stan, izadjemo na ul i on - kući kući...I počne da kenjka, verov konta da treba u vrtić. Prošlo je dve nedelje od kad je krenuo, meni se to ne svidja :( E da, počeo je i da vuče Sundjer Boba njegovog svuda, to mu kanda neka sigurnost pošto je to ranac koji sam mu kupila za vrtić i nosio ga te prve ned pa se cibzar pokvario, kapiram da to povezuje s tim...Sad ga vuče i u vrtić i napolje i u krevetac.
shocked.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back