mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Mini me, ja sam pisala na prošloj strani, moji klinci kašlju već dugo, naročito Luka (ima 6 godina, sad se setih da si me pitala), a Miloš (2.5 god.) manje kašlje, ali su obojica jako, jako slinavi. S tim što manji ne guta nego izbacuje kroz nos, ali je poenta, rekao nam dr, da ne vrede sirupi za kašalj, nego mora da im se čisti nos non-stop. Sliva im se sekret niz grlo i zbog toga kašlju. Izvlači mu iz nosa, stavljaj marisol (morska so) i to ti je pola posla obavljeno.
U BIG-u su bile gužve samo prva 4 dana, zbog otvaranja i zato što je u C&A bilo sniženje. Ja sam bila prošli ponedeljak da kupim farke jer me mrzelo da čekam, a pošto koštaju 2200 dinara onda sam se odrekla popusta od 440 dinara, ali da na miru pazarim. Sad je tamo milina.
A moj buraz se zaposlio kod Slovenaca u Big Beng-u (tehnika) i kaže da razbijaju sa poslom. Ja mislila da neće biti baš nekog prometa nakon otvaranja, kad ono međutim. Ima narod para, da ne veruješ.
Joj ne znam...po meni su tamo cene kao i u gradu.Npr. u Teranovi ili po drugim buticima.Za moj dzep skupo
Sto se tice bele tehnike jeftinije je u Metrou
Tako da u taj kraj idem samo u Dis jer je zaista jeftiniji...ali bukvalno svaki proizvod je jeftiniji.

Meni to zvuči nekako traumatično mnogo.

Pusa za vrednoga dlugala! Micimacko,jel`ti to po uzoru na mene opeljesila C&A? 
J*bg, tražili ste gledajte, kad nije navikao na ovog uopšte.