СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaaaoooo, toliko mi je dobro dete, da je i oko pripremanja jutarnje kafice pomagao - a ja naivna mu dozvolila da mi muti nesicu. Tek sad sam došla sebi, koliko jaku je smutio ... uopšte mi nije jasno kako sam se toliko zamislila da sam je popila bez da primetim koliko je jaka ... izgledala mi ja samo maallkicu jača...

ee :D
гледали дечију карневалску поворку,(која је иначе,каснила 45 мин,ал добро),лепо је било
и овако,понешто гледамо успут,неке дечије плесне групе и фолклор смо гледали,ал битна је била дечија карневалска поворка и у суботу,најглавније,међународна карневалска поворка

Kod tebe Ved baš žurka!:D:super:

A i kod nas žurka, al' da pop.izdiš!:evil: Luka je uspeo da razvali onaj naš bazen i totalno ga izdeformisao, podigao mu dno i večeras smo morali da izbacimo vodu jer smo skontali i da ga je počupao pošto je vukao odvod za pumpu pa ćemo ga izgleda morati baciti.
E, stvarno toj mojoj deci ništa ne vredi kupiti. Nema šta nisu uništili.:besna:

Kod tebe Ved baš žurka!:D:super:

A i kod nas žurka, al' da pop.izdiš!:evil: Luka je uspeo da razvali onaj naš bazen i totalno ga izdeformisao, podigao mu dno i večeras smo morali da izbacimo vodu jer smo skontali i da ga je počupao pošto je vukao odvod za pumpu pa ćemo ga izgleda morati baciti.
E, stvarno toj mojoj deci ništa ne vredi kupiti. Nema šta nisu uništili.:besna:
Ako je nešto puklo, postoji način da se zalepi. Ima jedan dvokomponentni lepak , inače kineski i malo ko zna za njega, jeftin je , stotinak dinara a lepi ludilo. MM je ušao u garažu zaboravivši da imamo visok auto i na njemu onaj kofer nosač a da je garaža visine 2,5 metra pa je izlomio taj nosač. Ni u jednom servisu plastike nisu mogle da ga zalepe jer je to neka specijalna plastiko - guma koja ne prima lepak. E ovaj lepak je primilo i sam je uspeo da ga sastavi od delova. Taj nosač inače trpi veliko opterećenje pri brzinama kojima mi idemo i uvek je napunjen robom. Već dva meseca ne popušta spoj. Ako hoćeš, slikaću ti i poslati sliku lepka pa probajte da ga nađete kod kineza.

код нас---журка,журка,него шта :mrgreen::super:
јуче још ишла са другарицом на луна парк :zcepanje: ко да смо деца ал лудо сам се провела
једва чекам дабми другарица пошаље слике

auuuuuuuu,svakakva dešavanja kod vas žene...
Vexy superiška luna paaaaaaaaaaaaaaaaark,i ja ga obožavam,moram da se provozam u svemu...i pusti fotke da vidimo kako uživaš
Eli pa kako je uspeo da razvali bazen?samo time što je vukao tamo za odvod?...dobro kaže Marge,možda može da se popravi

auuuuuuuu,svakakva dešavanja kod vas žene...
Vexy superiška luna paaaaaaaaaaaaaaaaark,i ja ga obožavam,moram da se provozam u svemu...i pusti fotke da vidimo kako uživaš

е ево,само је једна слика успела, осталесу толико мутне , сликане у покрету,у брзини....

Picture007.jpg

Hihihihi Ved, i ti vozaš autiće sa klincima!:D:usper:

Bazen smo ispraznili, sušili juče ceo dan, mm je obeležio gde su rupe, a kaže da ima neke zakrpe za to pa će danas da lepi. Iscepao se bazen kao da je od papira, ja ne mogu da verujem. Dno je puno rupa.:eek:

Marge, kako se zove taj lepak? Javi mi ako ti nije mrsko i hvala na savetu!:zag:

Caos drugari evo nas vratili smo se. Priznajem da smo jos mrtvi umorni od puta a da u glavi imam blagu krizu svesti jer nikako ne mogu da poverujem da je letpvanje gotovo?! I da vise nema do sledee godine :(. I da sutra opet idem na posao...
Sto se tice letovanja sve je bilo super, i put i smestaj i more i plaze. Bili smo jedino opet bolesni i junior i ja pa mi je to pokvarilo utisak ali iz te koze se ne moze, svi mi kazu da ce i to proci...Cak me je jedno vece uhvatila nevidjena trema da ja to vise ne mogu d apodnesem tu brigu i sekiraciju oko njega al je brzo proslo :). Koliko smo uspeli obilZAili smo i pravili izlete a vecinu vremena smo uglavnom isli na plze i odmarali i tako je proslo tri nedelje dok se okrenes. Ljubimo vas sve!

Hihihihi Ved, i ti vozaš autiće sa klincima!:D:usper:

Bazen smo ispraznili, sušili juče ceo dan, mm je obeležio gde su rupe, a kaže da ima neke zakrpe za to pa će danas da lepi. Iscepao se bazen kao da je od papira, ja ne mogu da verujem. Dno je puno rupa.:eek:

Marge, kako se zove taj lepak? Javi mi ako ti nije mrsko i hvala na savetu!:zag:
Pakovanje je na blisteru 10x10 cm, ima crvena i plava tuba veličine desetak cm, kod kineza, tražiš dvokomponentni lepak. Kada se izmeša bude jako vruć, peče ako ga pipneš a nenormalno smrdi pa mora napolju da se koristi. Brzo se steže pa ga zamuti malo po malo, nemoj cele tube odjednom. Ja sam ga jednom zamutila u sobi i počelo je da mi se vrti u glavi posle desetak sekundi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back