Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.733
ja другу кафу данас 
тата одвеодецуна пецање данас,има мало језеро,вештачко у близини наше куће и запатиле се рибице
упецају подесетак рибица укупно,ал све их врате
па реко ај да уграбим
мало мира

тата одвеодецуна пецање данас,има мало језеро,вештачко у близини наше куће и запатиле се рибице
упецају подесетак рибица укупно,ал све их врате
па реко ај да уграбим
мало мира

Kako ste? Jao kako je meni krsta nešto dosadna, već dugo... Čini mi se kao da se non stop jedne te iste teme vrte, ljudi i nisu isti al nekako priče su iste, tj nem pojma, kao da već unapred znam početak i kraj neke teme
Ima jednu kod babe i dede reko aj da mu kupim da ima ovde za parkiće da ne uzima od druge dece jer uglavnom niko ne da svoje pa da se ne maltretiraju bzvz.
Dobrica al malo me ovo nervira, pa neće te pojesti majku mu. I da kažeš da nema kontakta s decom...nego ima, mislim ne ide u vrtić još ali koliko toliko ima kontakta s klincima. Kod odrslih ljudi odmah prilazi, hoće kod svakoga, ma i kad je bio beba možeš ga odneti ako hoćeš, ništa on, al mala deca su druga priča. Ta mama juče mi je rekla kako će vrtić to promeniti, plašim se da ne bude nekih trauma još pošto je takav, malo ipak drugačiji od drugih po tom pitanju.