kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
drugari vidim da se svi lepo provodite Vexy stvarno super izlgedas!!!sve pohvale banja ti bas bas prija!!!
mici kako je proslo na festivalu kako je gabriel sta bi od vase planine?
Eli e sad kad sam procitla ovo za akva park ja odusevljena moracemo da odemo do tamo!
mi se inace vratili sa mora nocas u 4 sleteli u bg i stvarno je bilo super lloret je prelepo mesto hotel je bio odlican hrana fantasticna ugojila sam se al sad kad pocnem da radim moracu da se stesem malo...more je odlicno cisto bas bas bas smo se super proveli a barcelona da vam ne pricam ja ne znam sta bih vam prvo opisala al eto jednom recju prelepo nam je bilo...
kako planirate ostatak leta u vasim gradovima?
Eli jesu deca dobro sada?
mici kako je proslo na festivalu kako je gabriel sta bi od vase planine?
Eli e sad kad sam procitla ovo za akva park ja odusevljena moracemo da odemo do tamo!
mi se inace vratili sa mora nocas u 4 sleteli u bg i stvarno je bilo super lloret je prelepo mesto hotel je bio odlican hrana fantasticna ugojila sam se al sad kad pocnem da radim moracu da se stesem malo...more je odlicno cisto bas bas bas smo se super proveli a barcelona da vam ne pricam ja ne znam sta bih vam prvo opisala al eto jednom recju prelepo nam je bilo...
kako planirate ostatak leta u vasim gradovima?
Eli jesu deca dobro sada?

) пролазим кадоно промоција саладоледа: ако купиш 3 сладоледа добијеш лопту

...torte su super Marge...ni u našem vrtiću ne dopuštaju torte,samo popodne ako se tamo slavi rođendan,a to sesposebno plaća...

Divne su tortice.