СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drugari vidim da se svi lepo provodite Vexy stvarno super izlgedas!!!sve pohvale banja ti bas bas prija!!!
mici kako je proslo na festivalu kako je gabriel sta bi od vase planine?
Eli e sad kad sam procitla ovo za akva park ja odusevljena moracemo da odemo do tamo!
mi se inace vratili sa mora nocas u 4 sleteli u bg i stvarno je bilo super lloret je prelepo mesto hotel je bio odlican hrana fantasticna ugojila sam se al sad kad pocnem da radim moracu da se stesem malo...more je odlicno cisto bas bas bas smo se super proveli a barcelona da vam ne pricam ja ne znam sta bih vam prvo opisala al eto jednom recju prelepo nam je bilo...
kako planirate ostatak leta u vasim gradovima?

Eli jesu deca dobro sada?

Mici, ja se nikad u životu ne setim da fotkam. Sve fotke koje imam je neko drugi napravio. Kad idemo na odmor, mm stalno fotka i onda povremeno da meni aparat da uslikam i njega da se vidi da je i on bio sa nama.:lol:

Kvi, baš mi je drago da si zadovoljna morem, jedino mi nije jasno kako si se ugojila. Ja kad odem na more jako puno plivam, a slabo jedem na vrućinama. Eeee, kad bih ja živela na moru bila bih prava morska sirena.:zper:

ćao žene! mi cele nedelje idemo na aspiraciju nosa...izem ti zdravstvo i što za hitnu operaciju ni za pregled nema termina pre avgusta...eto tako,izjadala sam se...

nego kako podnosite ove vrućine?...nama da nema dvorišta i bazena ne znam šta bi radili...kako podnosite vi koji živite u stanu...ovo vreme više nije normalno...

е мици,ми између осталог,због врућине и бежимо у Врњачку бању
ем имамо двориште,ем је бања колико -толико подношљивија лети него Палић

ех,аздравство ко здравство...у сваком случају желим вам дашто брже и лакше прођете операцију

...zene...samo da vam se javnem...prekjuce dosli sa ekskurzije, bilo nam je prelepo...smejali smo se ko ludi, u autobusu se provaljivalo, ko da smo deca... :D
Jos danas i sutra radim, pa ondaK na godisnji...rekao mi je sef da me nece zvati do druge polovine avgusta na posao...jupiiii...mi smo jos u pregovorima za more....vrlo verovatno da cemo u Zadar na par dana...i jedva cekam da se brckam sa klincima...prosle godine je bilo katastrofa jer je Nadja bas bila mala...nadam se da smo ove godine mm i ja "slobodniji"...ali, o tom potom...
Od vikenda cu pokusati Nadji da skinem pelene...ne znam vise ni kako se to radi jer sa Andrijom nista nismo mogli da uradimo dok sam nije odlucio...Nadja je drugi tip i nadam se da cu uspeti...drzite mi fige...:sad2:

Moji klinci od nedelje uživaju u Čortanovcima sa babom i dedom.
A Miloš je uspešno skinuo pelene!:super:
Prdah.jpg

Y4Hv7.jpg

...jutro...

Eli, preslatki su...cestitam za pelene...koje je to olaksanje...mi mesecno trosimo oko 50 evra za pelene...samo da se resimo...

Mici...imamo klimu, ali samo u jednoj sobi, na ovoj vrucini nije u stanju da rashladi celi stan...navece se kupimo iz kuce, pa pootvaram sve prozore da napravim promaju...i nista ne pomaze...izdrzati i to ti je...

Поздрав само да се јавнем
сад намје фрикомова лопта актуелна :zcepanje:
Јуче ја сама (:eek:) пролазим кадоно промоција саладоледа: ако купиш 3 сладоледа добијеш лопту
ал она девојка ми даланенадувану лопту,па смо сад јурили ко ће да нам напумпа....и напумпали ми продавци бицикле ....и тако....

Srećan drugi rođendanko NG!!!!!!!!!! :cvet::rodjendan::orkestar:...torte su super Marge...ni u našem vrtiću ne dopuštaju torte,samo popodne ako se tamo slavi rođendan,a to sesposebno plaća...

nama u subotu bili Luka,Miloš,Nik,Mitata i Marija,i mame Eli,Lazy i Mmicica i opet sam zaboravila da slikam...nikad od mene paparazzo biti neće

I da dobro su deca. Doduše Luka je zagušen, ali dr kaže da je to alergija, a tu nema pomoći. Baš me čudi, nema na koga da povuče.:roll:
Драга моја, случајно свратих... Ако се ради о поленској алергији, имам (проверен) народни лек: помеша се сушена измрвљена коприва (лист) са медом (ми смо на теглицу меда од пола кила ставили 2 кашике коприве). Потребно је почети конзумирати бар месец дана пре очекиване реакције. мој муж, који иначе свако пролеће искија душу и напије се таблета, јео је овај "лекић" од марта месеца и, хвала Богу, ниједну није попио ове године. Иначе ово је добро и за крвну слику (ја користила у трудноћи са Аном, и ниједну ампулу гвожђа нисам пила!)
Поздрав свима вама, љубите дечицу :*

Srećan rođus NG :zag: Divne su tortice.

Kod nas u vrtiću ne daju ni čokoladice da se donesu... Nik oba puta na svoj rođus izostao zbog bolesti, pa nije ni bitno do sad bilo...

Inače, i Nik svaki dan pita kad ćemo se opet videti sa Gabielom i Lukom i Milošem..... ali to je kod nas već standardno stanje - on bi se svaki dan skoro ceo dan družio :aha:

Nego, cure, došla sam, u stvari, da prijavim čudnu pojavu u svojoj glavi - prodala sam neke Nikove bebeće stvari i umesto da se radujem paricama, kad već neću drugu bebu i ne trebaju mi, mene stigla neka polu melanholija - polu seta :aha: P se sad pitam jesam li ja luda ili polupana ili se takvo ludilo desilo još kome... :think:

Suzo, puno ti hvala! Baš si pažljiva kao i uvek.:zag:

Ja danas pitam Miloša kako je bilo u vrtiću jer nisu išli prošle nedelje ni on ni Luka pošto su bili sa babom i dedom na vikendici, a on kaže: "Super, igrali smo se".
Pitam sa kim si se igrao, a on kaže sa Nikolom, Gabrielom i Andrejem (Andrej je Lukin najbolji drugar). :lol:
Znači da treba obavezno što pre da se vidimo.

Luku ništa ni ne pitam, on je potpuno asocijalan.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back