Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Lazy, to je normalno zato što si dobila definitivnu potvrdu da nema ništa od druge bebe.
Mada ništa nije definitivno, ali...
Mada ništa nije definitivno, ali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luku ništa ni ne pitam, on je potpuno asocijalan.![]()
Najčešće zamišlja dve sekice iz komšiluka koje viđa i u vrtiću i privatno, ali pojave se u igri i Gabriel, Luka i Miloš .... u poslednje vreme često razgovara i sa Deda Mrazom, doduše... tek juče skontah da sa Deda Mrazom priča uvek na istom mestu - ne znam jel to neka teleporting tačka gde se dotični ukazuje ili šta, ali su mi se u tom ćošku kujne pojavili mravi, pa sam ih naprskala Raidom... posle nekog vremena vidim Nik tamo čuči i priča nešto... kažem mu da ne boravi tu zbog otrova, a on sav ozbiljan i zabrinut pita: "A što si baš tu stavila otrov? Kako ću sad ja pričati sa Deda Mrazom?"
Vratim film - stvarno je uvek tamo pričao sa Deda Mrazom
Jedva ga ubedih nekako da povede Deda Mraza u sobu... pokušavao je da mi objasni da onda mora i neki ogromni i blatnjavi kamion za po dvorištu da vozi u sobu.... ufff bre - ko kaže da je dečiji svet jednostavan 

pa baš i nije bazenče prečnika od 4m...tu se već i mi odrasli možemo opustiti i uživati![]()

Naše bazenče zvrji prazno od nedelje.
U nedelju smo se kupali u vrućoj i već prilično zamućenoj vodi pa je mm u ponedeljak ispraznio i oribao bazen pa ponovo punio. Naravno u ponedeljak i utorak je bila ledena voda, a juče su deca išla sa babom i dedom u grad. Posle su Luka i baba išli u bioskop da gledaju "Ledeno doba", a Miloš i deda su se vrzmali po centru. A mm i ja navalili da radimo po kući i oko kuće. Ali sam imala mir i tišinu i dva puta sam pravila pauzu da pijuckam kaficu, jedem kukuruz, lubenicu i sve ostalo što sam našla u frižideru.![]()

Jedino operem kupatilo i suđe i usisam mrve od klope, da nam se kakve bube i ostale baba roge ne usele... mada džabe usisavam - napali nas mravi, samo niču... kuća stara i šuplja na sve strane, oni bukvalno iz zidova izviru, 
...pustim muziku i teraj...a Gabriel voli da pomaže,pa je žurka...baš ću da uslikam kako vredno briše prašinu sa Prontom i krpom...a baka otišla na selo juče,tako da me od danas i kuvanje čeka,jedva sam čekala da se malo dokopam kuhinje
...mama odlično kuva,ali ja volim da eksperimentišem,a kada je ona kod kuće ne da mi ni blizu kuhinje,ne može dva kuvara u jednoj čardi...malo je zahladilo i ja sam oživela....e sad čekam da vrag doručkuje pa domaći zadatak da se uradi....

0;drugari samo da vam mahnemo sa morenceta, vracamo se prekosutra, smrrrrc ostali bismo ovde zauvek