СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Luku ništa ni ne pitam, on je potpuno asocijalan.:roll:

Nije asocijalan, samo voli igrice na telefonu - baš je lepo pokušao da objasni Niku pravila igrice... sad što nije dobro procenio da je to trogodišnjaku previše komplikovano, to nije problem asocijalnosti...

Inače Nikola se svakodnevno igra i razgovara sa zamišljenim (ali ne i izmišljanim) društvom. Npr. sedi, jede i nešto priča - ja mu odgovorim na pitanje koje je u priči postavio, a on ladno kaže: "Gabiela sam pitao, ne tebe." :dash: Najčešće zamišlja dve sekice iz komšiluka koje viđa i u vrtiću i privatno, ali pojave se u igri i Gabriel, Luka i Miloš .... u poslednje vreme često razgovara i sa Deda Mrazom, doduše... tek juče skontah da sa Deda Mrazom priča uvek na istom mestu - ne znam jel to neka teleporting tačka gde se dotični ukazuje ili šta, ali su mi se u tom ćošku kujne pojavili mravi, pa sam ih naprskala Raidom... posle nekog vremena vidim Nik tamo čuči i priča nešto... kažem mu da ne boravi tu zbog otrova, a on sav ozbiljan i zabrinut pita: "A što si baš tu stavila otrov? Kako ću sad ja pričati sa Deda Mrazom?" :dash: Vratim film - stvarno je uvek tamo pričao sa Deda Mrazom :think: Jedva ga ubedih nekako da povede Deda Mraza u sobu... pokušavao je da mi objasni da onda mora i neki ogromni i blatnjavi kamion za po dvorištu da vozi u sobu.... ufff bre - ko kaže da je dečiji svet jednostavan :aha:

Ahahaha, jao Lazy, Nik je pravi šou!:super:

Moj Luka nije imao takve dogodovštine, bar se ne sećam. On nikad nije ni sa kim razgovarao ili ja ne znam za to.
Ali je uvek pun priča, voli da nam prepričava priče, crtaće i sve te izmišljotine. U stanju je ceo crtani Beni i Holi da prepriča mada je taj crtani dosta poučan čini mi se, jer mi priča o punoglavcima, oblacima, ali kao da je učio iz knjige.:aha:

Asocijalan je bre, neće da se igra sa decom, samo hoće da igra igrice ili gleda crtane, a druga deca dolaze u obzir samo ako hoće u tome da mu se pridruže. Videla si i kako se podgojio, samo sedi i širi guzicu.:evil:
Pokušavam da ga ubedim da krene na plivanje ove sezone, ide i njegov najbolji drugar iz vrtića, ali neće. Argument mu je da će biti najgori jer je tek ove godine naučio zapravo da pliva. Ne mogu da ga ubedim da druga deca ne znaju ni tako da plivaju. Nije normalan koliko je opsednut time da bude najbolji.:roll:

He he... onda se i nisi baš jako zarekla :malav:

Sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina lujka, da ste se sve teško oprostile sa bebećim stvarima. Ja sam u dubini duše htela dvoje dece i to jednog dečaka i jednu devojčicu, al sam na pola puta, iz više razloga, odustala od te ideje... Sad kad malo razmislim, mislim da bi bilo pomalo tužno da prodajem stvari i da ih imam troje... da ih imam sedmoro, eventualno, jedva bi čekala da više ne vidim pelenu u životu :mrgreen:

lazy ja mislim da sve mi preživljavamo te faze...evo ja stalno poklanjam Gabrielove stvari,one vrednije prodam,a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako bih želela barem još jedno dete...onda malo plačem,pa sam malo melanholična,pa odlučimn da ionako nemam mesta gde da držim toliko stvari i da će nekom detetu dobro doći...a izgleda i ova vrućina nam malo udari u glavu i postajemo osetljivije...

nego dobro jutro žene?pa kako ste danas?

добар дан :cao:
ја пијем другу кафу данас,ал баш на миру
стиго нам је тајо и одвео децу на игралиште, а ја реко да попијм кафицу,то случајно да не пропустим, па да одем код њих да се сликамо и тако
оно јес врућина алпирка неки ветрићи ако се вата ладовина подношљиво је

Naše bazenče zvrji prazno od nedelje.
U nedelju smo se kupali u vrućoj i već prilično zamućenoj vodi pa je mm u ponedeljak ispraznio i oribao bazen pa ponovo punio. Naravno u ponedeljak i utorak je bila ledena voda, a juče su deca išla sa babom i dedom u grad. Posle su Luka i baba išli u bioskop da gledaju "Ledeno doba", a Miloš i deda su se vrzmali po centru. A mm i ja navalili da radimo po kući i oko kuće. Ali sam imala mir i tišinu i dva puta sam pravila pauzu da pijuckam kaficu, jedem kukuruz, lubenicu i sve ostalo što sam našla u frižideru. :lol:

Naše bazenče zvrji prazno od nedelje.
U nedelju smo se kupali u vrućoj i već prilično zamućenoj vodi pa je mm u ponedeljak ispraznio i oribao bazen pa ponovo punio. Naravno u ponedeljak i utorak je bila ledena voda, a juče su deca išla sa babom i dedom u grad. Posle su Luka i baba išli u bioskop da gledaju "Ledeno doba", a Miloš i deda su se vrzmali po centru. A mm i ja navalili da radimo po kući i oko kuće. Ali sam imala mir i tišinu i dva puta sam pravila pauzu da pijuckam kaficu, jedem kukuruz, lubenicu i sve ostalo što sam našla u frižideru. :lol:

јој и наше базенче зврји од како дошо тата :mrgreen:

е обожавам да у миру спремам стан
јесу моја деца старија,ал сваки час (кад рибам ,нпр) улазе,траже воду,да пријави да га овај други ударио или сл:roll:

Ja NEobožavam da spremam i čistim ni u miru ni u nemiru, a po vrućini pogotovo... što se po haosu u kući sasvim lepo vidi :aha: Jedino operem kupatilo i suđe i usisam mrve od klope, da nam se kakve bube i ostale baba roge ne usele... mada džabe usisavam - napali nas mravi, samo niču... kuća stara i šuplja na sve strane, oni bukvalno iz zidova izviru, :aha:

ja volim da radim kućne poslove,odmara me:zplez:...pustim muziku i teraj...a Gabriel voli da pomaže,pa je žurka...baš ću da uslikam kako vredno briše prašinu sa Prontom i krpom...a baka otišla na selo juče,tako da me od danas i kuvanje čeka,jedva sam čekala da se malo dokopam kuhinje:mesi:...mama odlično kuva,ali ja volim da eksperimentišem,a kada je ona kod kuće ne da mi ni blizu kuhinje,ne može dva kuvara u jednoj čardi...malo je zahladilo i ja sam oživela....e sad čekam da vrag doručkuje pa domaći zadatak da se uradi....
a u bazenu i ja moram da promenim vodu,provrela,bez obzira koliko hemije stavljala...
jel neko za:kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back