Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Čestitke Inajdic od srca i dobrodošlica Heleni! 
Želim Vam da uvek budete tako srećni!

Želim Vam da uvek budete tako srećni!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drugari evo i mene!Da vam javim da sam se porodila u ponedeljak ujutru!!!Na svet je dosla nasa mala Helena,3580 g teska i dugacka 53 cm!!!Sve je super proslo,ja sam dobro,juce smo dosli kuci.Nikola je presrecan...tata je dosao po nas u porodiliste,pa smo zajedno svratili u vrtic po Nikolu i on je tako bio srecan sto je seka dosla po njega(naravno cekali smo ga u kolima) i sad samo prica "ja ima bebu" "jel ti lepa moja beba"...i tako svima...sad sledi navikavanje i balansiranje izmedju njih dvoje,trudim se da njemu maksimalno posvetim paznju,igramo se dok ona spava....sve u svemu presrecna sam,ovo su mi definitivno najsrecniji dani u zivotu!!!ljubim vas sve,cuvajte se...

.još jedna devojčica,jeeeeee....od srca vam želim svu sreću ovog sveta....a Nikolica je pravi stariji brat....bravo inajdić
.još jedna devojčica,jeeeeee....od srca vam želim svu sreću ovog sveta....a Nikolica je pravi stariji brat....bravo inajdić

'Nači F.U.C.K!
Miloš danas popodne dobio T 39, a sutra krećemo na more. Onda mi svekrva kaže da je vaspitačica napomenula da im se u vrtiću pojavio šarlah!
 )
)

a devojka koja ih je cuvala je vaspitac sto je vrlo retko videti po igraonicama jer obicno budu devojke koje eto cisto odrade svoj posao...a posle rodjendana smo nastavili proslavu u parkicu svui hranu i pice smo preneli tamo tako da nam je bilo savrseno izuzetno i toliko je bilo opusteno i divvno da nemam reci
a devojka koja ih je cuvala je vaspitac sto je vrlo retko videti po igraonicama jer obicno budu devojke koje eto cisto odrade svoj posao...a posle rodjendana smo nastavili proslavu u parkicu svui hranu i pice smo preneli tamo tako da nam je bilo savrseno izuzetno i toliko je bilo opusteno i divvno da nemam reci 
 i da se leeeepo odmorim sa mojim momcima
i da se leeeepo odmorim sa mojim momcimanego mame imam pitanjce za vas koje edukativne igre sprovodite sa decom?igre kreativne i edukativne da podstaknete dete da razmislja ...od 3 godine pa na dalje...?

Домине.nego mame imam pitanjce za vas koje edukativne igre sprovodite sa decom?igre kreativne i edukativne da podstaknete dete da razmislja ...od 3 godine pa na dalje...?