СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Dobar dan...

Nina je imala dosadnu pesmu...neatraktivnu za takvu vrstu soa...zato nije ni prosla...a pri tom je sve vreme pljuvala organizaciju, jadala se kako je sve sama finansirala, a jedna od bek vokala je navodno krala po hotelu...:D Glupo se ponela...

Ja sam opet bolesna...salim se sa mm da mi se jedan po jedan sistem resetuje...:P Izgleda imam upalu besike... :(

...Dobar dan...

Nina je imala dosadnu pesmu...neatraktivnu za takvu vrstu soa...zato nije ni prosla...a pri tom je sve vreme pljuvala organizaciju, jadala se kako je sve sama finansirala, a jedna od bek vokala je navodno krala po hotelu...:D Glupo se ponela...

Ja sam opet bolesna...salim se sa mm da mi se jedan po jedan sistem resetuje...:P Izgleda imam upalu besike... :(

nek te mužić pazi da se ne otkrivaš noću ;)

А 1978 и 1979. победио Израел

е једини проблем што наши немају новца да финансирају тај шоу

само ни то ми није јасно како може да се нема паре за организацију,...ваљда се то исплати?, улазнице, гледаност...рекламе?

Eurosong nije više ono što je bilo u cvetu ovog festivala...sada tu dolaze sve neki cirkusanti,neke tehno klubske pesme koje nemaju veze sa pravom muzikom..Željko ima dobru pesmu,ali dugi niz godina pokazuje da takve pesme ne pobeđuju,pobeđuje šou....a Švedska mi se dopala..neobična,brza,ali ipak dobra pesma...i scenski nastup sveden na minimum,a ipak za pamćenje...kada je sa poda onako podigne taj plesač i u rukama onako visoko je držeći povuče nazad,a ona svo vremee kristalno čisto peva...to je pobednička kombinacija...jeste šou ali sveden na minimum a glas Lorin ima samo takav...

evo raspisala se...ćao ženske...kako ste danas?...ja u 2 popodne krećem za Suboticu...

Е Мици, а ја баш из Суботице...
тј. сви четворо и то овако

3487.gif

...zdravo cure...
Evo, kraj skolske godine, jos malo, sad pocinje frka... :D
MI se upsiali za skolsku ekskurziju, 29. juna...idemo u Trebinje i u Herceg Novi...tri dana...valjda ce nam biti lepo vreme???!!!
Ja i dalje bolesna...besika mi se raspada...nisam jos za dr jer usput i imam, pa ne vredi da radim urin test...sad cekam...a pijem uroloski caj...sreca pa nisam uzela uvin, neko mi rece da se ne sme piti kad se ima menstruacija...valjda zbog odliva???

nigde nikog?..pa gde ste sve? posle ponoći sam stigla iz SU mrtva umorna...danas ceo dan jurnjava,a još i na jedan rođendan treba da skoknemo...a ova kiša me više stvarno nervira...
Ved ja sutra opet idem za SU,ali krećemo u podne,a već od 2 imam probu...

nerviram se pij Uvin čaj dok ne odeš kod lekara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back