Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Čestitke Inajdic od srca i dobrodošlica Heleni!
Želim Vam da uvek budete tako srećni!
Želim Vam da uvek budete tako srećni!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drugari evo i mene!Da vam javim da sam se porodila u ponedeljak ujutru!!!Na svet je dosla nasa mala Helena,3580 g teska i dugacka 53 cm!!!Sve je super proslo,ja sam dobro,juce smo dosli kuci.Nikola je presrecan...tata je dosao po nas u porodiliste,pa smo zajedno svratili u vrtic po Nikolu i on je tako bio srecan sto je seka dosla po njega(naravno cekali smo ga u kolima) i sad samo prica "ja ima bebu" "jel ti lepa moja beba"...i tako svima...sad sledi navikavanje i balansiranje izmedju njih dvoje,trudim se da njemu maksimalno posvetim paznju,igramo se dok ona spava....sve u svemu presrecna sam,ovo su mi definitivno najsrecniji dani u zivotu!!!ljubim vas sve,cuvajte se...![]()

.još jedna devojčica,jeeeeee....od srca vam želim svu sreću ovog sveta....a Nikolica je pravi stariji brat....bravo inajdić
'Nači F.U.C.K!
Miloš danas popodne dobio T 39, a sutra krećemo na more. Onda mi svekrva kaže da je vaspitačica napomenula da im se u vrtiću pojavio šarlah!![]()
)

a devojka koja ih je cuvala je vaspitac sto je vrlo retko videti po igraonicama jer obicno budu devojke koje eto cisto odrade svoj posao...a posle rodjendana smo nastavili proslavu u parkicu svui hranu i pice smo preneli tamo tako da nam je bilo savrseno izuzetno i toliko je bilo opusteno i divvno da nemam reci 
i da se leeeepo odmorim sa mojim momcimanego mame imam pitanjce za vas koje edukativne igre sprovodite sa decom?igre kreativne i edukativne da podstaknete dete da razmislja ...od 3 godine pa na dalje...?

Домине.nego mame imam pitanjce za vas koje edukativne igre sprovodite sa decom?igre kreativne i edukativne da podstaknete dete da razmislja ...od 3 godine pa na dalje...?