СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eli kako idu pripreme za more, jel pratis situaciju, kako je tamo?
Ne pripremamo se još. Ja to obavim zadnji dan. :D
Osim što svaki dan pričamo o tome, a ja pratim vreme. Vreme je lepo, u Solunu sunčano, oko 25-26 stepeni, voda je 21 stepen i to je to. Prognoza za jun je dobra, sunce, sunce i dobar provod!:lol: Odlučila sam da će nam biti lepo vreme i da ćemo uživati.:super:

Kad ćete vi na more?

Mi krecemo 22.6. i ja vec odbrojavam :). Svaki dan gledam prognozu i bistrim forume ne bi li saznala nesto navo, iako smo prosle godine vec tamo isli, mnogo sam smesna. Izgleda da sam povukla na svoju baku koja je znala i da nedelju dana pre puta pocne da slaze stvari u torbu za put, mila bakica.
Nase komsije idu sad u subotu na Halkidiki, uvek idu pocetkom juna tamo i uvek im bude super!

Dobro veče!

Mici draga, čuvaj nam drugara, a što kaže Vexy, biće još izleta.
Moj Miloš je prošle nedelje pio antibiotik, imao je upalu grla. I bilo mu je dobro 2-3 dana pa je opet počeo da kašlje i da ripa, a noću da se davi u šlajmu. Opet ga odveli kod dr jer treba da idemo na more pa da to rešimo na vreme, kaže dr da mu izvadimo krv i vidimo da li je bakteriološki ili virusno jer je pio dovoljno antibiotika. Ispostavi se da je virusno pa je rekao da će morati organizam sam da se izbori. I evo, svaki dan mu je sve bolje, ali se iskreno nadam da će se taj noćni kašalj skroz povući na moru.

Inače, sitno brojimo, mi u ponedeljak uveče krećemo, a ja još nisam počela sa pripremama. Sutra uveče će moji uzeti klince i biće tamo za vikend da se baba i deda maze sa njima pošto ih neće videti skoro 2 nedelje pa ću ja polako da počnem da vadim letnje stvari jer su nam još uvek zimske jakne i džemperi aktuelni.:roll:

Phe, hvala na pozitivnim vibracijama, ja takođe verujem da će sve biti ok i više ne brinem. Pogotovo što je vremenska prognoza povoljna.:lol:

Jesam vam se hvalila da smo mm i ja išli kod Luke u vrtić u utorak, na druženje sa mamama i tatama? Tate i deca su se takmičili u raznim sportskim igrama, a mame su navijale. Bilo je baš zabavno. A na samom početku su 3 dečaka recitovala stihove za doček i Luka je naravno :D bio jedan od njih, a naravno :D najbolje je odrecitovao tj. jedini je zapamtio ceo tekst i odrecitovao tečno dok je drugoj dvojici vaspitačica morala da suflira. Mamin sin! :cool:
Stavila bih vam snimak, ali ne znam kako se to radi, a da ne moram da kačim na YouTube. Da li je uopšte moguće bez YT?:think:

bravo za Luku!...on je zaista jedno izuzetno nadareno dete:cmok2:...a kako je to super fora sa druženjem...hehehe,baš dobra ideja...

Gabrielu je već juče bilo bolje,kako je počeo da pije Panklav,ali je baš puno spavao...ali zato je vilenio od 4-6 ujutro,pa je odspavao još malo...samo da je njemu bolje...videćemo ovo sa vađenjem trećeg krajnika..dobili smo preporuke da idemo kod načelnika orl na poliklinici...videću kada bude aktuelno....

Dobro veče!

Mici draga, čuvaj nam drugara, a što kaže Vexy, biće još izleta.
Moj Miloš je prošle nedelje pio antibiotik, imao je upalu grla. I bilo mu je dobro 2-3 dana pa je opet počeo da kašlje i da ripa, a noću da se davi u šlajmu. Opet ga odveli kod dr jer treba da idemo na more pa da to rešimo na vreme, kaže dr da mu izvadimo krv i vidimo da li je bakteriološki ili virusno jer je pio dovoljno antibiotika. Ispostavi se da je virusno pa je rekao da će morati organizam sam da se izbori. I evo, svaki dan mu je sve bolje, ali se iskreno nadam da će se taj noćni kašalj skroz povući na moru.

Inače, sitno brojimo, mi u ponedeljak uveče krećemo, a ja još nisam počela sa pripremama. Sutra uveče će moji uzeti klince i biće tamo za vikend da se baba i deda maze sa njima pošto ih neće videti skoro 2 nedelje pa ću ja polako da počnem da vadim letnje stvari jer su nam još uvek zimske jakne i džemperi aktuelni.:roll:

Phe, hvala na pozitivnim vibracijama, ja takođe verujem da će sve biti ok i više ne brinem. Pogotovo što je vremenska prognoza povoljna.:lol:

Jesam vam se hvalila da smo mm i ja išli kod Luke u vrtić u utorak, na druženje sa mamama i tatama? Tate i deca su se takmičili u raznim sportskim igrama, a mame su navijale. Bilo je baš zabavno. A na samom početku su 3 dečaka recitovala stihove za doček i Luka je naravno :D bio jedan od njih, a naravno :D najbolje je odrecitovao tj. jedini je zapamtio ceo tekst i odrecitovao tečno dok je drugoj dvojici vaspitačica morala da suflira. Mamin sin! :cool:
Stavila bih vam snimak, ali ne znam kako se to radi, a da ne moram da kačim na YouTube. Da li je uopšte moguće bez YT?:think:

Браво за Луку
Мислим да снимак мора бити постављен на неки сајт, осим ЈТ може и: Vimeo, Dailymotion, Metacafe, Google facebook
ако у неки други сајт имаш више поверења што се сигурности тиче
Мислим да је на Dailymotion могућа заштита у смислу да можеш да одредиш ко ће видети видео, само, наравно треба да се региструјеш
за остале не знам какву заштиту нуде...мсм ако је могуће икако заштитити од хакера који су у стању да провале све, само ако желе.

Drugari evo i mene!Da vam javim da sam se porodila u ponedeljak ujutru!!!Na svet je dosla nasa mala Helena,3580 g teska i dugacka 53 cm!!!Sve je super proslo,ja sam dobro,juce smo dosli kuci.Nikola je presrecan...tata je dosao po nas u porodiliste,pa smo zajedno svratili u vrtic po Nikolu i on je tako bio srecan sto je seka dosla po njega(naravno cekali smo ga u kolima) i sad samo prica "ja ima bebu" "jel ti lepa moja beba"...i tako svima...sad sledi navikavanje i balansiranje izmedju njih dvoje,trudim se da njemu maksimalno posvetim paznju,igramo se dok ona spava....sve u svemu presrecna sam,ovo su mi definitivno najsrecniji dani u zivotu!!!ljubim vas sve,cuvajte se...:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back