phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Hvala svima drugari!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 240515
danas nam je divan dan divan dan divan danslavimo 4. rodjendan
![]()
Pogledajte prilog 240516Pogledajte prilog 240517

Srećan rođendan dečacima!![]()

. Kad cete vi do borskog jezera?Hvala Wenerice!
I mi se pridruzujemo cestitkama za sve rodjuse sto smo propustili.
Bas ima majske dece, i Mici i Andrej i Laza...

mene si baš podmladila...hihihi....
mene si baš podmladila...hihihi....
![]()

.
Ne pripremamo se još. Ja to obavim zadnji dan.Eli kako idu pripreme za more, jel pratis situaciju, kako je tamo?
Odlučila sam da će nam biti lepo vreme i da ćemo uživati.
. Svaki dan gledam prognozu i bistrim forume ne bi li saznala nesto navo, iako smo prosle godine vec tamo isli, mnogo sam smesna. Izgleda da sam povukla na svoju baku koja je znala i da nedelju dana pre puta pocne da slaze stvari u torbu za put, mila bakica. 

...a kako je to super fora sa druženjem...hehehe,baš dobra ideja...Dobro veče!
Mici draga, čuvaj nam drugara, a što kaže Vexy, biće još izleta.
Moj Miloš je prošle nedelje pio antibiotik, imao je upalu grla. I bilo mu je dobro 2-3 dana pa je opet počeo da kašlje i da ripa, a noću da se davi u šlajmu. Opet ga odveli kod dr jer treba da idemo na more pa da to rešimo na vreme, kaže dr da mu izvadimo krv i vidimo da li je bakteriološki ili virusno jer je pio dovoljno antibiotika. Ispostavi se da je virusno pa je rekao da će morati organizam sam da se izbori. I evo, svaki dan mu je sve bolje, ali se iskreno nadam da će se taj noćni kašalj skroz povući na moru.
Inače, sitno brojimo, mi u ponedeljak uveče krećemo, a ja još nisam počela sa pripremama. Sutra uveče će moji uzeti klince i biće tamo za vikend da se baba i deda maze sa njima pošto ih neće videti skoro 2 nedelje pa ću ja polako da počnem da vadim letnje stvari jer su nam još uvek zimske jakne i džemperi aktuelni.
Phe, hvala na pozitivnim vibracijama, ja takođe verujem da će sve biti ok i više ne brinem. Pogotovo što je vremenska prognoza povoljna.
Jesam vam se hvalila da smo mm i ja išli kod Luke u vrtić u utorak, na druženje sa mamama i tatama? Tate i deca su se takmičili u raznim sportskim igrama, a mame su navijale. Bilo je baš zabavno. A na samom početku su 3 dečaka recitovala stihove za doček i Luka je naravnobio jedan od njih, a naravno
najbolje je odrecitovao tj. jedini je zapamtio ceo tekst i odrecitovao tečno dok je drugoj dvojici vaspitačica morala da suflira. Mamin sin!
![]()
Stavila bih vam snimak, ali ne znam kako se to radi, a da ne moram da kačim na YouTube. Da li je uopšte moguće bez YT?![]()

dobar dan žene...vrijeme je baš ružno, kad će više sunce
evo jedne lijepe pričice, duda kraljica, kaže koliko košta beba
http://www.lepotaizdravlje.rs/extra/blog/koliko-kosta-beba