СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro
jelste se navikli na promenjeno vreme?

e a nisam se požalila: juče, mi na igralištu, i bili neki drugari Jocini, igrali fudbal, I Jovan se sapletne i padne i kukao svo vreme da ga bolela noga
samo, ja se nadam da nije ništa strašno, nema otok, nego samo mala oderotina, mislim da ga to boli
e tako kad se desi nešto, što to mrzim :roll:

dobro jutro
jelste se navikli na promenjeno vreme?
Више волим ово, него зимско време, пре свега јер касније свањива(по старом то би у јуну било у 3 сата!), а дан се рачуна све до после 9 послА подне.
Иначе је зимско време тачније јер је ближе зениту у 12 сати него летње у исто време(12 сати).
e a nisam se požalila: juče, mi na igralištu, i bili neki drugari Jocini, igrali fudbal, I Jovan se sapletne i padne i kukao svo vreme da ga bolela noga
Све то иде у рок службе.
samo, ja se nadam da nije ništa strašno, nema otok, nego samo mala oderotina, mislim da ga to boli
e tako kad se desi nešto, što to mrzim :roll:
Боље и то него да је под стакленим звоном.

da ovo, da je zimsko vreme tačnije, to sam čula i pre
meni je manje-više sve jedno koje je vreme na snazi, zimsko ili letnje, samo ne volim kad se menja
eno kako u velikoj britaniji, sad je 7:15, kad sam ono proveravala koliko ima sati, piše u Londonu 7:15
pa i Rusija ne menja, jel tako?
eto, kako oni :mrgreen:

a što se tiče staklenog zvona---ebiga,moji baš nisu pod staklenim zvonom
joj da ti znaš koliko je, leti naročito poderanih kolena :lol: da ne pričam koliko budu štrokavi jer se igraju po pesku :lol:
i meni svaki put žao kad padnu, al trpim, jadna šta ću :lol: sve zarad pravilnog razvoja deteta

da ovo, da je zimsko vreme tačnije, to sam čula i pre
meni je manje-više sve jedno koje je vreme na snazi, zimsko ili letnje, samo ne volim kad se menja
eno kako u velikoj britaniji, sad je 7:15, kad sam ono proveravala koliko ima sati, piše u Londonu 7:15
pa i Rusija ne menja, jel tako?
eto, kako oni :mrgreen:

a što se tiče staklenog zvona---ebiga,moji baš nisu pod staklenim zvonom
joj da ti znaš koliko je, leti naročito poderanih kolena :lol: da ne pričam koliko budu štrokavi jer se igraju po pesku :lol:
i meni svaki put žao kad padnu, al trpim, jadna šta ću :lol: sve zarad pravilnog razvoja deteta
Време у Русији се не мења од ове сезоне, тако потписао Медведев, али у Британији се мења, само су Британија, Ирска, Португалија и Исланд у западноевропској временској зони која је сат времена мање од нас(када је код нас подне, тамо је 11 сати), док су Грчка, Бугарска и Турска у источноевропској временској зони(када је код нас подне тамо је 13 сати) и код њих се време такође мења, тј постоји зимско и летње.

Више волим ово, него зимско време, пре свега јер касније свањива(по старом то би у јуну било у 3 сата!), а дан се рачуна све до после 9 послА подне.
Иначе је зимско време тачније јер је ближе зениту у 12 сати него летње у исто време(12 сати).Све то иде у рок службе.Боље и то него да је под стакленим звоном.

To sam ja ucinila starijoj... skupo me kostala ta greska, sebi natovarila obavezu da gledam dok ona koraca, da slusam kako zvace, kako guta vodu, bilo je jos samo da kazem mama ce te nositi ti nemoj da hodas da ne bi pala.
Ipak shvatih relativno na vreme odrediti granicu, ni dan danas nisam u parku od onih mama koje mirno sede ne gledajuci dete, ali ipak pustila sam da same trce i ljuljaju se bez moje ruke u njihovoj :lol: Bila sam jeziva... i prema svom telu, imunitetu, koji jedva podnese taj tempo i prema detetu.

dobro jutro :cao:
ma ja sam se previše zabrinula za Jovna juče, odn prekjuče
pao je i gegao sve do kuće, ja se zabrinula, jao šta je sad

međutim, juče, još malo ujutru se žalio da ga boli, popodne smo opet u maratonsku šetnju išli :klap:
pošto je teta koja nam donosi mleko zaboravila da nam donese zob za zeke
a zeke nisu imale zob ni malo više
onda smo išli kod nje, a ona za peške malo dalje živi, trebalo nam je sat vremena do nje( doduše, oni svaki čas stanu nešto, il odvezana pertla, ili nešto uvek fali)
pa kod nje jurili kokoške :lol: dok smo nas dve popile kafu :kafa:
pa posle još i na igralište kako to da propustimo
tako su umorni bili jedva sam ih budne okupala .lol:

e, danas, pošto je juče Jovan ujutru uradio sav domaći, danas ću malo da ga teram da vežba čitanje
pa ću opet da idem u šetnju sa njim, a popodne sa Banetom

...dobro jutro...moja deca se prehladilaaaa...ajooooj...:rida: Andrija je u petak dosao slinav iz vrtica, a Nadja je nocas probdela noc zbog zacepljenog nosa...samo pet dana je bio u vrtici i odmah se razboleo...poludecu vise...j.bemti vrtic...sad cemo videti da li je samo prehlada ili ce se razviti u nesto...nadam se da ne...
:mazi:
Ja bi se tako vratila u to vreme vrtića:rida:

Dobro jutro i od mene!

Moji su se raslinavili, a Luka je počeo i da kašljuca. Valjda se neće razboleti.:sad2:

Ovo vreme je baš varljivo - preko dana kao sija sunce, a zapravo je hladno čim uđeš unutra. Ja sam se prošle nedelje i juče smrzavala u kancelariji i jutros sam skinula čizme sa tavana i obukla rolku i džemper. Hladno je, moramo i u kući da dogrevamo. Džaba što sija sunce kad ne može tako brzo da se ugreje. A i nije to dovoljno. Pogotovo što je juče duvao vetar kao lud.:roll:

dobar dan...baš je danas zima zzzzz.....
mi se još uvijek oporavljamo od prehlada, Lazara nismo slali u vrtić tek ćemo
u četvrtak malo i petak....sad je baš fino počeo jesti pa da bar vrati onu izgubljenu
težinu..:aha:
ja sam sva polomljena, nisam se uopšte naspavala..
brz oporavak dječici želim, nadam se da ćemo izgurati ove više prehlade...

...daaa...i ja sam se juce toliko smrzla na poslu da me navece neka groznica tresla...posle dvadeset pet, T je ujutro 2 stepena...fuj, fuj...

Eli, znaci istu muku mucimo...ja se nadam da ce samo na slinavom nosu ostati...pa Nadja samo sto je operisana...jao bre vise...

Wenerice, i ja sam skrsena...jedva da sam malo dremnula nocas, Nadja me izmrcvarila...

Ljudi, ima li Mici...kako su ona i Gabriel? A mladamama? Slala sam joj juce poruku, nisam je bas odavno videla ovde...

...daaa...i ja sam se juce toliko smrzla na poslu da me navece neka groznica tresla...posle dvadeset pet, T je ujutro 2 stepena...fuj, fuj...

Eli, znaci istu muku mucimo...ja se nadam da ce samo na slinavom nosu ostati...pa Nadja samo sto je operisana...jao bre vise...

Wenerice, i ja sam skrsena...jedva da sam malo dremnula nocas, Nadja me izmrcvarila...

Ljudi, ima li Mici...kako su ona i Gabriel? A mladamama? Slala sam joj juce poruku, nisam je bas odavno videla ovde...

Mici mi se nedavno javili sms-om
Gabrijel je dobro, malo slinvi
Mici u obavezama non stop
muku muči sa psihologom u vrtiću i tako

eh ove prehlade,...i moji evo
bane malo kašljuca, Jovan kija, tek toliko da nije bez ništa
aovo vreme stvarno, čovek ne zna kako da se obuče, strašno

drage moje evo i mene....iz kluba u pauzi da napišem koju reč...drago mi je da baš uzivate u prolećnim danima kako i treba...i ja bi od srca,da nisam zaključana ovde...fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck....dokle višeeeeeeeeeeeeeeeeee....u petak imam premijeru,što znači da od aprila nemam probe,samo danima kada imam prestavu i kada korepetiram hor...to znači u aprilu imam 17 predstava,a ostlalih dana prepodne korepeticiju...što znači da mi još uvek ostane nekoliko slobodnih popodneva,koje mogu napokon da provedem sa detetom...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

inače u petak bili u bolnici kod psihologa na testiranju...ništa od onoga što je psiholog u vrtiću lupetala ne stoji i opovrgnuto...jednostavno ima disfunkciju razvoja govora,i zbog toga se malčice teze socijalizuje...ali na tome treba da radimo sa logopedom i defektologom što i radimo,i biće sve u redu...a i u vrtiću treba da prate program našeg stručnjaka gde ga vodim već mesecima....kada sam odnela nalaz u vrtić, psiholog tamo je odmahj počela da mi lupeta drugu priču,kao ona nikada i nije rekla da ona vidi znake autizma i sve ostalo...pa sam bila malo oštrija sa njom,i rekla joj da jednostavno ne sme da razgovara sa roditeljima na način kako je pričala sa mnom...i eto tako mi se i dalje drzimo našeg logopeda i Gabriel se baš lepo razvija...

ljibim vas sve i sada je vreme da prepustim komp kolegi...

joj autizam, kako da ne
mislim da se u današnje vreme mnogo frljaju sa terminima autizam i hiperaktivnost
svako mirno dete koje bi amo da se igra je autistično, a svako živahno dete odmah je hiperaktivno
msm nisam stručna, ali mislim da je kod Gabrijela, odn tog psihologa u vrtiću više u pitanju frljanje sa terminima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back